Onbaşı
12 Şubat 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 85 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Selam dostlar saç dökülmesi için hastaneye başvurmuştum 3 tane vitaminin eksik olduğunu öğrendim Folik Asit, D Vitamini ve Çinko bunları kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve doktorumun dediğine göre 3 ay boyunca bu vitaminleri kullanmam gerekiyormuş etkisini ne zaman görmeye başlarım. Yanındada minoxil diye bir sprey verdi aldım ama kullanmadım yan etkilerini görünce içime sinmedi aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

arkadaşlar sabah aç karna kahve içip spor yapmak yağ yakımını çok iyi yapıyormuş nescafe falan değildir zaten de hangi kahveyi kullanmam gerek tarifi falan da varmıdır bunun?

Selam arkadaşlar bundan yıllar yıllar önce tüplü bir bir bilgisayarım vardı windows xp ydi ve bir oyun vardı bu oyunda sadece mouse ile ateş ediyordun karakter kendisi gidiyordu kendisi arabaya biniyordu ama o zamana göre çok eğlenceli bir oyundu ki her yerde arıyorum ama bunu bulamadım bir türlü bilen varsa lütfen yazabilir mi.

arkadaşlar yeni fitnesse başladım 10 - 15 gibi kilo fazlalığım var biraz göbek var o yüzden ve vücudumda yağlı olduğu için biraz kilolu gösteriyor ekmeksiz yemek yiyemiyorum sabah kahvaltıda 1 dilim ve akşam ise en fazla 2 dilim kepekli ekmek yiyorum zararı olur mu ve yaptığım sporun önüne engel olarak geçermi aydınlatırsanız sevinirim.
arkadaşlar herşeyi kafaya takıyorum stres altında yaşıyorum sürekli iş vs herşey kafamın içinde yıllardır böyle devam ediyor ama bu dökülmenin ondan mı olduğunu bilmiyorum sizce bu dökülme normal mi yoksa erkek tipi dökülme mi herkeste olan dökülmemi yani.

arkadaşlar duyduğuma göre bi gebe ilacı varmış adını unuttum reçetesiz sarılıyormuş ve saçı hızlı uzatıyormuş adı ney ya bunun

Selamlar 19 yaşındayım 2 yıldır saçlarım çok dökülüyor hatta üstleri baya seyrekleşti baba tarafı kel ırsi sanırım bunu durdurmanın bir yolu yokmudur her şeyi denedim bitkisel şampuanlar vb gerçekten artık kendi saçlarımdan midem bulanıyor duşa girdiğim zaman elime bir sürü saç geliyor ve tiksiniyorum artık yardım edin lütfen.

Sleamün aleyküm arkadaşlar ben 1 buçuk aydır shell de pompacı olarak çalışıyorum son 2 haftadır ise orda ki markette çalışan benim yaşımda bir kasiyer kızla sürekli kesiştiğimiz oluyor evet baya baya kesişiyorduk yanımdan geçerken kolay gelsin derdi falandır filandır ama 3 gün önce ise sabah 7 de işe gitmeye çalışırken geç kaldım ve çok sinirliydim geç kaldığım için yukardaki odaya hızlı hızlı çıkarken kız bana sabah sabah nerden geliyo ya bu enerji falan dedi tabi ben sinirli olduğum için dalga geçti sandım ve cevap vermeden geçtim önünden işte o günden beri ne kesiştik nede kolay gelsin dedi ve bugün markette beni çok fena tersledi sizce büyük bir hıyarlık mı yapmışım.

Evet başlıkta da belirttiğim gibi Nintendo Switch almak istiyorum da sizce fiyatını hak ediyor mu ve performansı nasıl belirtirseniz sevinirim :)

Merhabalar değişiklik olsun diye saçımı biraz uzattım eskilerden bir model biliyorum sizce yakışıyor mu?

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
İşlemci
AMD
Anakart
Gigabyte
Ekran Kartı
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 367)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.