Diş telinde yemek kaldı çıkmıyor
Arkadaşlar çarşamba günü diş teli takıldı 3 gün falan oldu ama gayet iyi bakıp fırçalamama rağmen telin arasında yemek kaldı ve çıkmıyor her şekilde denedim tekrar fırçaladım çıkmıyor bir sorun olur mu napmam lazım.
Vitamin kullanan varmı?
Selam dostlar saç dökülmesi için hastaneye başvurmuştum 3 tane vitaminin eksik olduğunu öğrendim Folik Asit, D Vitamini ve Çinko bunları kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu ve doktorumun dediğine göre 3 ay boyunca bu vitaminleri kullanmam gerekiyormuş etkisini ne zaman görmeye başlarım. Yanındada minoxil diye bir sprey verdi aldım ama kullanmadım yan etkilerini görünce içime sinmedi aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
fitness yapanlar buraya
|
neydi bu oyunun adı
Selam arkadaşlar bundan yıllar yıllar önce tüplü bir bir bilgisayarım vardı windows xp ydi ve bir oyun vardı bu oyunda sadece mouse ile ateş ediyordun karakter kendisi gidiyordu kendisi arabaya biniyordu ama o zamana göre çok eğlenceli bir oyundu ki her yerde arıyorum ama bunu bulamadım bir türlü bilen varsa lütfen yazabilir mi.
fitness ciler buraya bakın bi
|
[SS'Li]bu dökülmenin sebebi nedir
bir ilaç varmış yardım edin
|
Saçlarım dökülüyor yardım edin.
Selamlar 19 yaşındayım 2 yıldır saçlarım çok dökülüyor hatta üstleri baya seyrekleşti baba tarafı kel ırsi sanırım bunu durdurmanın bir yolu yokmudur her şeyi denedim bitkisel şampuanlar vb gerçekten artık kendi saçlarımdan midem bulanıyor duşa girdiğim zaman elime bir sürü saç geliyor ve tiksiniyorum artık yardım edin lütfen.
Acil bakın kızla ilgili.
Sleamün aleyküm arkadaşlar ben 1 buçuk aydır shell de pompacı olarak çalışıyorum son 2 haftadır ise orda ki markette çalışan benim yaşımda bir kasiyer kızla sürekli kesiştiğimiz oluyor evet baya baya kesişiyorduk yanımdan geçerken kolay gelsin derdi falandır filandır ama 3 gün önce ise sabah 7 de işe gitmeye çalışırken geç kaldım ve çok sinirliydim geç kaldığım için yukardaki odaya hızlı hızlı çıkarken kız bana sabah sabah nerden geliyo ya bu enerji falan dedi tabi ben sinirli olduğum için dalga geçti sandım ve cevap vermeden geçtim önünden işte o günden beri ne kesiştik nede kolay gelsin dedi ve bugün markette beni çok fena tersledi sizce büyük bir hıyarlık mı yapmışım.
Nintendo switch alınmalımıdır?
Evet başlıkta da belirttiğim gibi Nintendo Switch almak istiyorum da sizce fiyatını hak ediyor mu ve performansı nasıl belirtirseniz sevinirim :)
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 207
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.969 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 51 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic