Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet biliyorum ben çok tarihi belge inceledim dostum sadece bi taraf tan örnegin ben necip fazılında koyu bir atatürkçü oldugu zamanlarıda biliyorum
  •  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  • sönmez seni bi görsünde halin kalırsa
  • Eski savcı Gültekin Avcı'den konuyla ilgili teknik açıklama...

quote:

Gültekin Avcı: Soruşturma karartılmaya çalışılıyor

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

CİHAN - İSTANBUL
    18 Aralık 2013 16:12

Emekli Savcı Gültekin Avcı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna iki yeni savcı atamasını 'hukukun siyasete göre şekillendirilmesi' olarak değerlendirdi. Soruşturmanın karartılmaya çalışıldığını savunan Avcı, emniyet müdürlerinin görevden alınmasıyla savcıların kolunun kesildiğini söyledi.

Cihan Haber Ajansı'na konuşan Gültekin Avcı, yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasıyla ilgili iki yeni savcının atanması, Başsavcıvekili Zekeriya Öz'ün devre dışı bırakıldığı iddiası ve 5 emniyet müdürünün görevinden alınmasını değerlendirdi. Ceza hukuku geleneğinde ilk kez böyle bir durumla karşılaşıldığını belirten Avcı, “Buna normal rutin bir adli soruşturma işleyişi denemez. Burada hem yeni atanan savcılar söz konusu. Bir yandan da bu savcıları koordine eden Başsavcıvekili Zekeriya Öz’ün de devre dışı bırakıldığı iddia ediliyor. Bu yeni savcılarla birlikte bizzat başsavcının savcı ekibini yönlendireceği, başsavcının soruşturmayı yürüteceği söyleniyor. Burada Ferhat Sarıkaya’ya görevden alınan Erzurum özel yetkili savcısına hukuksuz müdahaleler yapılıyor. Bu soruşturmanın kamu görevlilerine bakan yönü var, iş adamlarına bakan yönü var, TOKİ ihaleleri ve 4 bakana uzanan yönü var. Bu yeni atanan savcılar, hangi kritere göre bir değerlendirme yapacak? Bakanlara bakan yönü bu yeni savcılara mı verilecek? Burada bir kuşku ortaya çıkıyor.” ifadelerini kullandı.Adalet Bakanlığı'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'na baskı yaptığı yönünde iddialar varken savcı değiştirmenin doğru olmadığını söyleyen Avcı, şöyle devam etti: “İşin ucunda bazı bakanlar hakkındaki yolsuzluk iddialarının da olduğu bir ortamda sonradan savcı ekibi değiştirmek veya savcı ilavesi yapmak, hukuku siyasete göre şekillendirme çabasından başka bir şey değildir. Adli soruşturma kamuoyunun gözleri önünde fütursuzca karartılmaya, engellenmeye, durdurulmaya çalışılıyor.”Vilayet başsavcısının ilk defa böyle bir soruşturmayı koordine edeceğini kaydeden Avcı, “Vilayet başsavcıları genelde protokol adamıdır. Hakim ve savcılar hakkında bir takım şikayetler olursa bunların ön soruşturmasını yaparlar, savcılar arasında iş bölümü yaparlar. Başsavcıların konumu bellidir. Hiçbir başsavcı devlet içerisindeki yolsuzluk davalarını bizzat kendisi yürütmez. Burada rutin dışı bir yaptırım söz konusu, burada siyasal iktidar adli soruşturmayı şekillendirmeye çalışıyor. Bir şekilde kendisine uzanması muhtemel olan soruşturmada delilleri karartmaya çalışıyor.” dedi.'

EMNİYET MÜDÜRLERİNİ GÖREVDEN ALMAK, SAVCININ KOLUNU KESMEKTİR'
    İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde 5 emniyet müdürünü görevden almanın delilleri kapatmak olduğunu söyleyen Avcı, “Savcılar o polis şefleriyle birlikte çalışıyordu. O şube müdürlerini görevden almakla savcının kollarını biçiyorsunuz. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı'nın bu soruşturmayı yürütmesi ve soruşturmaya yeni savcı eklenmesi ağır bir hukuk ihlali, adli yargıya ağır bir müdahale demek. Bu da kamuoyunun gözleri önünde hukuka rağmen, vicdana, insanlığa rağmen yapılan büyük bir ihlaldir.” ifadelerini kullandı. CİHAN
    < Link >

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

@Kasva57 beyler bu adam konuyu dağıtmaya çalışıyor heryerde liseli olma ihtimalide var gerçi.

dikkat edin.

Orası öyle zaten, su bölümü konu dışı istilasına açtılar ya, gerçekten ne seviye kaldı ne bir şey!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

evet biliyorum ben çok tarihi belge inceledim dostum sadece bi taraf tan örnegin ben necip fazılında koyu bir atatürkçü oldugu zamanlarıda biliyorum

kardes devam edecektim de arkadaslar konu sapti demisler. baska konuda artik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

vedat uşaklıgil kim aslan parçası

Vedat Uşaklıgil, Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ın akrabası, 33 yaşında intihar eden ve eşcinsel bir diplomat. Sonuç?

Arkadaş Rıza Nur denen şizofrenin kitabından bahsediyor sözde lafı Atatürk'ün eşcinsel olduğuna getirmeye çalışıyor.Bu Rıza Nur'un anlattığına göre Atatürkle Vedat'ın ilişkisi varmış Latife hanım da o yüzden boşanmış falan filan,yok İsmet Paşa karısına sarkmış nasıl bir fantezi dünyası varsa adamda?

• quote:

vedat uşaklıgil kim aslan parçası

birinci aslan parçası değilim

ikincisi Kadir Mısıroğlu'nun sayıklamalarını izleyip izleyip bura geliyorsunuz...

Mısıroğlununda kaynağı Rıza Nur şarlatanı,Arnavut İsyanında baş rol oynayan,Atatürk'e suikast girişiminde bulunanlarla teması olan Atatürk olayı öğrenince yurtdışına tüyüyor Rıza Nur,
    ABD li yazarin Kürt Tarihiyle ilgili kitapta İngiliz Ajanı diye geçen yine Rıza Nur,
    Kitabında erkeklere ilgi duyan yine Rıza Nur
    yine hatıratında Osmanlıya ve Padişahlara saldıran yine Rıza Nur

say say bitmez,hayatı ve hatıratınıda nedense Atatürk ve kitaptaki adı geçen diğer kişiler öldükten sonra yayınlanmasını istiyor,niye acaba?

yazık lan birde adamın Mezar taşına Türklük için yaşadı Türklük için öldü yazmışlar,hay ben senin mezarına diyerek bozmayayım ağzımı...

alın sayıklamaları
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.254909234611909.37583.181398515296315&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.402834983152666.1073741832.181398515296315&type=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 18 Aralık 2013; 16:34:31 >

• adam haklı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

@Kasva57 beyler bu adam konuyu dağıtmaya çalışıyor heryerde liseli olma ihtimalide var gerçi.

dikkat edin.

Orası öyle zaten, su bölümü konu dışı istilasına açtılar ya, gerçekten ne seviye kaldı ne bir şey!

Sana katılacağım aklıma gelmezdi
  • iyi araştır bakim sönmez kime oy veriyomuş :))
  • cem uzan bile böylesini yapamazdı.

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 18 Aralık 2013; 16:31:30 >
  • quote:

cem uzan bile böylesini yapamazdı.

• alın size yeni gündem işte
    sabaha kadar konuşun
    kim bilir neyi gizlemenin gündemidir
  • Bu kadar fanatik olmayın ya.Yolsuzluk yapan bakanları istifaya zorlayacağına, soruşturmayı açan emniyet müdürlerini görevden almak nedir?
  • Kasva57 anaokulu terk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümetle cemaatin arası bozulunca Samanyolu BBC oldu. Türkiye bir hukuk devleti değilmiş, eskiden asker şimdi sivil baskı falan. Bak bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Drughi

quote:

az kaldı duu level atlıycam senle konuşmak iyi geldi günüm kötü geçiyodu sgl

urk masondu kardes. orda kaldiydin ?

Ben de izninizle konuya gireyim:
    Süpersonik müslüman, halifenin ülkesi Osmanlı'da bile mason şeyhülislamlar, padişahlar vardı.

Urk masondu demis arkadas ataturk mu demek istedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilemedin ilkokul mezunuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

alın size yeni gündem işte
    sabaha kadar konuşun
    kim bilir neyi gizlemenin gündemidir

Aynen aynen 4,5 milyon dolar yolsuzluktan yakalanır 4,5 milyar çıkar ülkeden.

Borsa %10 küçüldü bugün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.