Şimdi Ara

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.755
Cevap
18
Favori
36.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zekeriya öz gorevden alındı mı?Haberlerde gordum ustune basmadan gectiler lanet olsun hepsine o kadar siradanmis gibi soylediki sanki olmasi gerekenmis gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son meclis konuşmasını bi dinle youtubedan dostum bak sen karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: unregistered123

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

OHOO sen buna beter etti diyorsan suriye'ye bak mısır'a bak, o zaman diktatörlük nasıl oluyormuş gör.

Hmm bir de tehdit öyle mi?
    Kötüyü örnek gösterip bir de bu zulme razı etmek gibilerisinden bir şeyler? Vayy anasını.

Tehdit değil,

Atatürk'ün izinden gitseydik sizi asmamız gerekiyordu. Allah'tan onun izinden gitmiyoruz.

Gelmek istemeyiniz zaten, gelmek isterseniz de Kibar Feyzo filminin meşhur amele pazarı sahnesindeki meşhur repliği anımsayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Mesele sadece araba değildi, 4 milyar ne ki böyle bir şey için? Sonuç olarak bizim hiç kendi malımız yok, olmadı. Bir devrim yaptık bırakmadılar, bir hürkuş yaptık bırakmadılar, bir kripto yaptık mühendisleri öldürdüler.

Biz bir birimizi yedikçe hiç bir şeyimiz olmayacak.

O zaman basindaki adamda suçu bulacaksin. Tam bagimsiz degilse bir ulkenin lideri bu toplumun degil kişinin suçudur. Türk halkina araba, savaş sanayii araçlari üretme imkani vereceksin ki Türkler uretecek,işsizlik azalacak. Eger zamaninda aselsanin yaptigi telefon satmadiysa şuan turk milletinin degil TAM BAGIMSIZ OLAMAYAN, HALKINI SOMURULMEYE MAHKUM BIRAKAN LIDERLERINDIR SUÇ. NOKTA.

Aynen öyle NOKTA, koyun olunca çoban bulmak kolay. Bu 100 yıldır süre gelen bir düzen bir 100 yıl daha gidecek görünüyor, biz birbirimizi yedikçe at alan Üsküdar'ı geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu ne ara Atatürk'ün Türk olup olmadığına geldi,birilerinin müritleri yine konuyu bulandırmışlar bile..

alın size detaylı secere,
    http://forum.donanimhaber.com/m_82734265/f_//tm.htm#82734265
  • 1 paket makarna icin oy satan arkadaslar uyanin aslinda makarna sayisi 2 ydi 1 ini hortumlamislar hakkinizi arayin
  • quote:

quote:

quote:

Hükümeti bir günde satacak değiliz

Vuuhuuu allahuekber.
    Ne zaman satarsınız?

Hüloooğ mustafa kemalin askerleriyiz

Agzindan Allah kelimesini eksik etmeyenlerin evlerinden neler çıktığını görüyorsun değil mi. Hani bunlar muslumdi hani muslumanlar kul hakki yemezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vedat uşaklıgil kim aslan parçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Zekeriya öz gorevden alındı mı?Haberlerde gordum ustune basmadan gectiler lanet olsun hepsine o kadar siradanmis gibi soylediki sanki olmasi gerekenmis gibi

Hayır alınmadı, yalancı Medya'nın yalan haberleri. Amaç ortalığı karıştırmaktı. İnsanları çok güzel dolduruyorlar tabi insanımız boş olunca.
    BİZİM medya Allah var dese şüphe ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)

Maklubeli olana bayildim twitter facebook ne varsa paylastim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Zekeriya öz gorevden alındı mı?Haberlerde gordum ustune basmadan gectiler lanet olsun hepsine o kadar siradanmis gibi soylediki sanki olmasi gerekenmis gibi

Yerinde duruyormuş. 5 emniyet müdürü görevinden alınmış. soruştumaya müdahale suçu kabuldür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

quote:

quote:

Hükümeti bir günde satacak değiliz

Vuuhuuu allahuekber.
    Ne zaman satarsınız?

Hüloooğ mustafa kemalin askerleriyiz

Agzindan Allah kelimesini eksik etmeyenlerin evlerinden neler çıktığını görüyorsun değil mi. Hani bunlar muslumdi hani muslumanlar kul hakki yemezdi.

Kimsenin içini bilemeyiz.

Milletin hakkını yiyenlerin Allah belasını versin.

• çare drogba
  • PENGUEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Yapmaya çalıştığı yuvanın hemen yanında duran hırsız Penguen, diğer penguenin taşı bırakıp sırtını dönmesiyle birlikte yuvadan bir taş alıp kendi yuvasına götürdü. Her seferinde bir taş getiren Penguen, getirdiği taşları yerinde göremeyince hırsız pengueni suçüstü yakaladı.

VideogleTVyoutube
    hırsızlık yapan kurnaz penguen
    http://www.youtube.com/watch?v=zngYl3dn_ME#t=63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 18 Aralık 2013; 16:20:24 >

•  İstanbul'da bugün başlayan dev yolsuzluk ve rüşvet operasyonu... (17 ARALIK 2013)
  • süper komik
  • @Kasva57 beyler bu adam konuyu dağıtmaya çalışıyor heryerde liseli olma ihtimalide var gerçi.

dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

vedat uşaklıgil kim aslan parçası

Vedat Uşaklıgil, Atatürk'ün eşi Latife Hanım'ın akrabası, 33 yaşında intihar eden ve eşcinsel bir diplomat. Sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

son meclis konuşmasını bi dinle youtubedan dostum bak sen karar ver

biliyorum o konusmayi, masonum dedigi kismi hatirlamiyorum?

peki siz konusmanin devamini dinlediniz mi?
  • Konu dışından farkı kalmadı buranın.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.