Şimdi Ara

İstanbul'da bayanın rahat edebileceği semtler? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
2
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anadolu yakasında e5in alt kısımlarında sıkıntı olmaz.Kadıköy,maltepe e5in alt kısmı,kartal dragos atalar mahalleleri pendik sapanbağları sıkıntı yaşamayacağınız yerler.E5 üstü bu ilçelerin varoş kesim çoğunluktur.Pendikte kurtköyde lüks sitelerin olduğu yerlerde var ama şehirden uzak olması olumsuz yönü.
  • ortalama tipte kısa bişeysen her semtte rahat edersin
  • oov bende bulgurludayım mayk karlıdere cd. hahaha
  • oov ben de bulgurludayım mayk karlıdere cd. hahaha
  • bakırköy'e bakın derim (osmaniye dışında her semti) gece 1 de rahatlıkla dolaşırsınız (ataköy için yazdım diğer semtlerinde gece gitmedim) köpek konusunda çok rahat edersiniz sadece 1 çöp torbası lazım olur o kadar. ama kira bakımından pahalıdır. 2+1 1300 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icyseden

İş için bu ay İstanbul'a taşınmayı planlıyorum. iş yeri belli değil, beylikdüzünde de olabilir, kartalda da..alan geniş yani. taşındıktan sonra başvuru yapacağım.
    kira olarak limitlerim 1+1 için 450/500, 2+1 için 600/650 (2+1 için ev arkadaşı bulursam 800tl'ye kadar çıkabilirim)
    kendim bu koşullara göre araştırdığımda bahçelievler, avcılar, maltepe'de bu fiyatla ev ilanları var. biraz zorlayınca üsküdar'da da bulunuyor ama tabi iyi denebilecek yerlerde mi onu bilemiyorum. tekin olmayan ilçe/semtleri araştırdım ve onları zaten elediğim için hiç bakmadım bile. gerçi avcılar'ı da büyük ölçüde elemiş durumdayım.

şimdi benim sorum, bu ilçelerin hangi bölgelerinde bir bayan teriyer köpeğiyle birlikte diğerlerine nazaran daha rahat eder? köpeği gezdirebileceğim iyi kötü bir alan olması da benim için önemli. bir de metrobüse rahat ulaşabilmek istiyorum. istanbul için çok şey beklediğimin farkındayım ama bu koşullarda bir fiyat/performans analizi bekliyorum sizden

Sonradan düşülmüş not: yazdıklarımdan şöyle bir şey çıkmasın.. atıyorum üsküdar'da veya maltepe'de oturup beylikdüzü'nde çalışacak değilim tabii ki. ingiliz filolojisi mezunu olduğum için dış ticaret firmalarında çalışma imkanım var, o açıdan beni kısıtlayan bir durum yok. hiç olmadı tercümanlık yaparım, onu da evden bile yapmam mümkün.
    o nedenle benim için köpeğimle yaşayabileceğim rahat bir yer olması daha önemli. ev aramaya geldiğimde buradaki tavsiyelere göre çıkıp dolaşmak istiyorum. yoksa çok vakit ve emek kaybı olacak.

Üsküdar daha nezih amelesi azdır (Doğma büyüme ümraniyeli biri olarak)
    Kartal-Maltepe diyorsan o paraya adam akıllı temiz bir mahallesinde ev bulamazsın (4 yıldır dragos tepede oturan biri olarak)
    Dragos 'a gel diyeceğim sana fakat bulabileceğin en ucuz ev takribi 900-1100 falan olur oda çok büyük gelebilir (min 140 mt2 burdaki evler)
    Fakat dragos çok güzel oturanlar hep eski ve yerli insanlar öyle bozulmamış bir mahalle gibi, 80 ler 90 lar dizisi tadında takılıyoruz :))))
    Fakat aşağıdan yukarı (cevizli istasyondan) yürüme yolu yaklaşık 400-500mt. yol aydınlık ama tekel fabrikasına denk geldiği için oturan kimse yok
    biraz ıssız bir yoldan geliyorsun mahalleye araç kullanmayacaksan bunu göze al, eşimin en şikayet ettiği konu bu çünkü.

• Beylikdüzü, metrobüsede yakın olursa. Gece istediğiniz saatte girin çıkın apartmana sorun olmaz.
  • hacı rüsrev mh yada çok eskiden gelseydiniz tarlabaşı oralar çok modern
  • Maltepe merkez ehh işte,
    Bakırköy sadece merkez. + ataköy
    Kozyatağı, sahrayıcedid tarafları. Caddebostan - Bostancı pahalı olmasa orasıda iyi.
    Beşiktaş Mecidiyeköy ve şişli, fulya vs. ama her mahallesi değil.
    Beylikdüzünde kiralar uygun bazı yerlerde ama aidatlar fecii.

uzak durulması gereken yerler:
    GOP,esenler, sultangazi, kayasehir, fatih, eyüp, bağcılar,şirinevler,bahceli evler,ümraniye,kadıköy.
  • quote:

şansıma şişli denk geldi ve hala burada oturuyorum/çalışıyorum. tavsiye eder miyim? etmem.. kiralar felaket. 10 ay geçtikten sonra diyebilirim ki, bütün niyetim en kısa zamanda üsküdara taşınmak. bu konuyu fikir edinmek için okuyan bayan arkadaşlara duyrulur.

Beğendiğin, istediğin yerde otur arkadaşım. Bunun cinsiyetle ne alakası var. Derdini anlıyorum, ancak korkup geri çekilen taraf suçsuz olan değil, öteki taraf olmalı bu konuda. Rahatsız eden tipler böyle böyle azıtıyorlar bence. Korkmamak gerek.

Çok belalı yerleri ayrı tutuyorum, oralara erkekler bile zor cesaret ediyor zaten girmeye.
  • Aklın varsa istanbula gelme hocam bu yazımı uplarsın ilerde bu arkadaş haklı sakın gelmeyin diye ama geç olur. Hayvan öküz kaynıyor burası ciddiyim türkiyenin hiçbir yerinde görmeyeceğin öküzlükleri burada görmen mümkün.
  • Güngörende oturuyorum 2+1 ev içi her ne kadar çok iyi dekore edilmiş olsada 750tl kira veriyorum. Tek avantajı metroya yakın olması... Fikir tepe yıkılmaya başlayınca Üsküdar ve Kadıköyde kiralar birden fırladı. Suriyeliler geldi Fatih ve çevresinde kiralar uçtu resmen. Bu işin sonu nereye gidecek merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir TESLA hayranı

oov ben de bulgurludayım mayk karlıdere cd. hahaha

ben çeşme sokaktayım hani bu sağlık ocağı yapıldı ya orda sen pazarın ordasın
  • icyseden İ kullanıcısına yanıt
    Avcilarda zaten 450-500TL ye 1+1 bulman imkansiz.
    Benim aldigim yeni evde altimdaki 1+1 leri 800TL den kiraya veriyorlar.
    Bu arada yeni 0 binalardan bahsediyorum.
    Eski yikik dokuk bodrum istiyorum dersen orasi ayri.
  • Konu hortlamış yeni farkettim. Nerelerde yaşanırmış bakayım diye girdim benim oturduğum Bahçelievler birkaç kere yazılmış. Ben de tavsiye ederim güzel yerdir ama o fiyatlara ev yok gençler. İnternette emlakçıların müşteri çekmek için verdiği fake ilanlara kanmayın, 1000 liranın altına bulacağınız evden bir hayır gelmez buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Maltepe merkez ehh işte,
    Kozyatağı, sahrayıcedid tarafları. Caddebostan - Bostancı pahalı olmasa orasıda iyi.

GOP,esenler, sultangazi, kayasehir, fatih, eyüp, bağcılar,şirinevler,bahceli evler,ümraniye,kadıköy.

Eyüp'te feshane için iyi diyorlar.. Eyüp'te oturan bi arkadaşım da memnun olduğunu söyledi. Kiralar uygun ve yeşillik alanlar varmış.
    Neden Eyüp'ü dahil ettiniz? fikir edinmek için soruyorum.. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Güngörende oturuyorum 2+1 ev içi her ne kadar çok iyi dekore edilmiş olsada 750tl kira veriyorum. Tek avantajı metroya yakın olması... Fikir tepe yıkılmaya başlayınca Üsküdar ve Kadıköyde kiralar birden fırladı. Suriyeliler geldi Fatih ve çevresinde kiralar uçtu resmen. Bu işin sonu nereye gidecek merak ediyorum.

Suriyeliler Harbiye'nin de totosunu kaldırmış. Söylendiğine göre eskiden yüzüne bakılmazmış buranın, şimdi 1000tl'den aşağı 1+1 yok. Mahalle de bi şeye benzese neyse diycem. Her taraf taş beton. Bi an önce adam akıllı bi yere geçmek istiyorum ama Üsküdar da marmaraydan felan sonra yakında ateş pahası olacak gibime geliyor.
  • quote:

quote:

Maltepe merkez ehh işte,

Eyüp'te feshane için iyi diyorlar.. Eyüp'te oturan bi arkadaşım da memnun olduğunu söyledi. Kiralar uygun ve yeşillik alanlar varmış.

Saydiklarim ulasimi iyi olanlar.

Suan eyupten geliyorum. Rami mh.

Semt merkezi iyi. Diger yerler yaramaz.

• quote:

quote:

Maltepe merkez ehh işte,

Olurda eyupe gelirsen, merkezde bayan kua**** var.
    Bekleriz..

• Ataköy var. Ama biraz pahalı olabilir, haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.