Şimdi Ara

İstanbul'da bayanın rahat edebileceği semtler? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopekli biri icin feneryolu cok cok ideal bir semt. Ucuzu da ev bulmak mumkun fakat netten gezerek bulmak zordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acıbadem fiyatlar ne kadar bilmiyorum ama geneli yaşlı ve emeklililerin olduğu bi semt sakin
    sizin için en uygunu içinde geniş alanı olan bi site

maltepede nereye baktınız ?
  • ist icini baya iyi bilen birisi olarak uyarilarimi yapmak istiyorum.
    gerci sizde dmissiniz ancak avcilari direk eleyin aklinizdan.
    ben su an tek basima beylikduzunde yasiyorum ve oturdugum residence da tek basina yasayan onlarca bayan ogrenci var.fakat beylikduzu civarinda her bina da oturulmaz bu onemli bir konu.yanlis insanlarin oturdugu elit yapilar(ornegin innovia)yok degil.
    avrupa yakasinda dediginiz gibi kopeginizi alip gezebileceginiz birkac yer var ne yazik ki.
    bunlarda beylikduzu,fulya,bahcelievlerin bazi yerleri,atakoy.
    daha once 15 sene sisli de oturmus birisi olarak soyliyim sisli,mecidiyekoy su an hic te elit degil.ipini koparan orada.birde bu 2 semte yakin semtlerin kotu olmasindan dolayi butun abazalar bu iki semtlere ava cikiyor.

diger konu da bahsettiginiz rakamlara kesinlikle ne bahcelievlerde ne atakoyde ne de fulya da ev bulamazsiniz.

anadolu yakasina gelince.ozellikle bostanci,goztepe sizin icin bicilmis kaftan.hem elit yerler hem de duzgun insanlar oturuyor.asla sorun yasamazsiniz.fakat kiralar burada da sanirim 800 un altina cok zor.

ben sahsen beylikduzunu ilk siralara koyardim.su an evimin 300 metre ilerisinde metrobus duragi var.eminim 4-5 yil sonra burasi etileri gececek.cunku etrafimda gordugum kadari ile butun sehir karmasikligindan kacmak isteyen,duzgun bir yapida oturmak isteyenler buraya akin ediyor.

• Ataköy ofc
  • yerinde olsam izmirden geliş gidiş yapardım burda ev bulurum istanbul da pek güvenli olacağını sanmıyorum her yerde ihtimali var kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 2 Mart 2013; 1:14:55 >

• bize gelsin
  • Bahçelievler,beşiktaş bunlar en yaşama uygun semtler istanbulda kartal apaçi mekanı,avcılar sapık kaynıyo,arkadaşın dediği gibi muhafazakar semtler ama önemli olan toplumsal gelişmişlik istediği kadar muhafazakar olsun sokağa bi bayan çıksın bide güzel olsun tamam arkasında 3-10 kişilik barzo team hazır.
  • benle ev arkadaşı olabilirsin ama ilk önce böbreklerinin sağlam ve herhangi bir hastalığının olmadığını öğrenmek isterim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

istanbulun nadide semtlerinden herhangi biri olabilir.
    öncelikle gültepe karabayır-bagcılar kazım karabekir-beyoglu kasımpaşa yada dolapdere
    eger daha merkez diyorsan dudullu avcılar sultangazi diyebilirim

Sakın haa

İstanbul'da bayanın rahat edebileceği semtler?

• istanbulda rahat edebileceğiniz yerler avrupa yakasının boğaz kıyılarıdır. sarıyer, istinye, emirgan, tarabya, yeniköy. buralara göz atın derim. gerçi bütçenize uygun ev bulmanız zor olabilir ama bulursanız istanbul'da rahat edebileceğiniz nadir yerlerdir, özellikle yeniköy.
  • ciddi ciddi cevap veren, yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.
    beylikdüzü ve üsküdar taraflarına bakmaya karar verdim.. bahçelievler yayla tarafını da görmek istiyorum.. sanırım bütçemi çok sarsmayacak, en uygun yerler buraları olacaktır.
  • Ne yaparsan yap işinden uzak yerde ev tutma. Yol adamı öldürüyor, özellikle iş çıkış saatleri birbirimize yapışık gidiyoruz metrobüste.
  • beşiktaş kadıköy
  • Esasında çalışabileceğin semt belliyse bir vesaitlik yakın yerlerde iyidir. Buradan yazılmaz. İstanbul... Birçok semt var.
  • Benim oda var haliç manzaralı bir bayan eli değmeside gerek hem olmaz mı?
  • Size kolay gelsin .http://gundem.milliyet.com.tr/genc-kadina-cadde-ortasinda-20-dakika-siddet-ve-taciz/gundem/gundemdetay/02.03.2013/1675430/default.htm bu haberi okuduktan sonra İstanbulda yaşanmaz . Bildiğin ,,, yuvasına dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

http://gundem.milliyet.com.tr/genc-kadina-cadde-ortasinda-20-dakika-siddet-ve-taciz/gundem/gundemdetay/02.03.2013/1675430/default.htm

ben antalya'nın en düzgün yerlerinden birinde oturuyorum şu anda. akşam 23:00-23:30 arası burda da insanın başına birçok şey gelebilir. malesef ülkemizde bu saatlerde bir bayanın başına kötü birşey gelmemesinin mümkün olmadığı yer yok. gene de uyarı mahiyetli bu paylaşım için teşekkürler.

• kesinlikle kadiköy-bahariye,moda civarları
    gece 2-3 kadınlar dışarı çıkabiliyor
    gayet geniş bir bölge
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orijinalden alıntı: icyseden

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: icyseden

quote:

Oldu olacak otobüste 1 numaralı koltuğu verelim yanına da genç zayıf bayan oturtalım hanımefendi?Kafaya bak,gören Afrika'da yaşıyor zannedecek.Az ayakların yere bassın da...Buldu da tüylüsünü arıyor birde.Prensesimizi alalım şöyle tahtına?

Havanı aldıktan sonra sıra geldi tavsiyeye.En başta İstanbul'da yaşamayacaksın.Başka yerlerde yaşamaya bak.En iyi ihtimalle İzmir olabilir.Birçok firma var zaten,özellikle denizcilik şirketleri.Karşıyaka tarafları uygundur.İster köpeğini gezdirirsin,ister başka şeyler yaparsın.Rahatlık konusunda büyük oranda sonuca ulaşırsın artık neyin peşindeysen..

senin bu terbiyesizliğini şikayet ettim. umarım yönetim gerekeni yapar. sana söylemek istediğim çok ağır şeyler var ama aynı seviyeye inmek istemiyorum.

İnme kezban.

sen kimsin de bu saygısızlığı yapabiliyorsun? bu konuyu açmamın sebebi senin gibi serserilerden uzakta yaşayabilmek zaten.

Keezban keezban

birazdan cizildiginde de boyle gulecek misin merak ediyorum.

• Yalnız ben ingiliz filolojisine takıldım.O neymiş öyle ingiliz filolojisi.İş bulabileceğinize eminmisiniz?
    Semt için iş bulabilirseniz tabiki iş yerine yakın semtleri tercih etmek zorundasınız.Bana kalırsa her semtin nezih yerleri olduğu gibi serseri yerleri de var.Yani ilçeye çok fazla takılmamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.