Şimdi Ara

İstanbul Afyon Uzunyol Bilği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nisan ayında bir haftalıgına afyon ilimize tatil amaçlı gidecegım uzun yol durumu hakkında yardımcı olabilecek arkadasımız varsa sevınırım

• adapazarı afyon arasına yeni yol yapıldı çift şeritli ve ulaşım artık çok rahat.Eski yolda virajların ardı arkası bitmiyordu,hele birde bir kamyonun arkasına takıldımı tam bir eziyetti.Yeni yolda 4 saatte afyonda olursun.
  • Arkadaşın dediği gibi yeni açılan yolla birlikte sorunlu olan Mekece-Bilecik-Bozüyük güzergahı bölünmüş yol oldu. Fakat ara ara yol onarım çalışmaları devam ediyor. En son 2 Nisan'a kadar tekrar kapatıldı diye biliyorum. Yola çıkmadan kgm.gov.tr'den kontrol edip çıkmakta fayda var.
  • Afyon yolu mukemmel oldu.Yazin gittigimde yer yer calismalar suruyordu. Suan tamamen acik diye duydum.

Adapazari-Mekece-Bozhuyuk-Kutahya-Afyon sirasiyla olmasi lazim.

Yeni yol ile Bilecigi pas geciyor. Full Duble yol oldu.

Bir alternatif yol daha var. Vapurla bursaya ordan inegole. Fakat yeni yollardan sonra bu secenek mantiksiz.
  • cevaplar için tesekkurler eskihisardan sonra kaç saat sürer Afyon'a varmam
  • 4-4.5 saat kadar sürer yol açıksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

4-4.5 saat kadar sürer yol açıksa.

Eskişahir - Afyon arası mı 4-4,5 saat yoksa İstanbul'dan Afyon'a kadar mı 4-4,5 saat?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 3 ay önce otobüsle gittim 6 7 saat sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

4-4.5 saat kadar sürer yol açıksa.

Eskişahir - Afyon arası mı 4-4,5 saat yoksa İstanbul'dan Afyon'a kadar mı 4-4,5 saat?

Eskihisar'dan sonra .
  • google mapsten baktım asagıdakı gıbı guzergah verdı alttakı bılgıde googlemapsten alıntıdır guzergaha ıtrazınız varmı
    not:Afyon, Türkiye hedefine arabayla gitmek için yol tarifi
    454 km – yaklaşık 7 saat 7 dakika

• son güncel
  • geçtiğimiz ay eskişehir yolu üzerinden gittim ancak bursa yolunu tercih ettim çünkü yollarda hala çalışmalar sürüyor...bozhoyük ayrımında yol tamamen açılmış hatta ufak boyutlu bir uçağın konabileceği bir formata kavuşmuş....bu yol tamamen yapılır ise 3 istanbuldan 3 saatte gidilebilir duruma kavuşacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

google mapsten baktım asagıdakı gıbı guzergah verdı alttakı bılgıde googlemapsten alıntıdır guzergaha ıtrazınız varmı
    not:Afyon, Türkiye hedefine arabayla gitmek için yol tarifi
    454 km – yaklaşık 7 saat 7 dakika

Güzergah doğru, fakat km ve süre bilgisi yanlış. Yeni yolla birlikte hem km hem de süre olarak kısalma oldu. İzmit-Afyon arası 4 saate indi. İzmit-Kütahya arasını 2 saat 45 dakikada gittim geçen ay. Fakat dediğim gibi yol ara ara hala kapatılıyor. Çalışmalar henüz tam olarak bitmedi. 2 Nisan'a kadar yine kapalıymış:

http://www.milliyet.com.tr/basbakan-erdogan-in-hizmete-actigi-mekece-bozuyuk-yolu-kapatildi/turkiye/sondakika/19.03.2010/1213720/default.htm

• SELAMLAR ben o yolu sürekli kullanıyorum çalışmalar ve tüneller bitti gibi birşey inanın otoban dan farkı kalmadı adapazarı bozüyük arası yer yer çalışma var birde hafriyat araçlarından bazı kısımlarda çamur dökülüyor dikkatli olmanızda fayda var bilecik tüneller civarı radar uygulaması var hıza dikkat edin bozüyükten çıkışta ilk 20-25 km yol tek-çift karışık daha sonra gidiş geliş ayrı kütahya çevre yolu girişte sağdan ayrılıyor tabela belirgin değil kaçırmayın afyona yaklaşınca yine radar a dikkat zaman konusunda bilgi veremiyorum çünki ben TIR la gidiyorun o yolu size iyi yolculuklar dilerim
  • O yol üzerine yeni yapılan tünellerde yapılan hız sınırlaması hakikaten sinir bozucu.
    Normal yoldan farkı yok ama tünel diye 80 limit var.
    İstanbul'a dönüşte yokuş aşağı gidiyorsun 80 civarında gideceğim diye fren kullanmak zorunda kalıyorsun.
  • Bence en mantıklısı eskihisardan geçip bursa - inegöl üzerinden gitmek . . .
  • İst-Afyon için yazıyorum.

İnönü_Ford Otosan fabrikasının yakınları,
    Kütahya'ya gelmeden (Azot fabrikasından 3-4 km önce)
    Afyon Oruçoğlu termal civarında radar olabiliyor.

4,5 saatte gitmek istersen buralarda radara yakalanabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Bence en mantıklısı eskihisardan geçip bursa - inegöl üzerinden gitmek . . .

Yol çok uzar... Bence hiç gerek yok... Hem 30-40 TL'de arabalı vapura fazladan vereceksin...
  • İnegöl yolu şöförü yorar bilecik yolu en guzeli otoban gibi yol cok nadir calısma olabilir oda olsun artık google mapsdan bakdıgın guzergah doğru ayar et hızı bakma arkana yapıştır Allah kaza bela gostermesin...
  • evet yardımlarınızla son karar verildi 17 nisanda yola dusecegım artık gelınce yorumlarımı yazarım hepinize tek tek tesekkurler BmCpRo827 nickli abimede tesekkurler.
    quote:

Orijinalden alıntı: SCN_Driver

İnegöl yolu şöförü yorar bilecik yolu en guzeli otoban gibi yol cok nadir calısma olabilir oda olsun artık google mapsdan bakdıgın guzergah doğru ayar et hızı bakma arkana yapıştır Allah kaza bela gostermesin...

@ refazmutlu
    hız konusunda sorunum yok isterse 7 saat sursun geze geze gıdebılırım acelem yok yanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.