< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 11 Aralık 2018; 2:28:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 11 Aralık 2018; 2:28:44 > |
Hangi bölümden mezunsunuz hocam..Benimde durum aynı üniversiteden mezun oldum.Arada satış danışmanı olarak vs çalıştım ama genel olarak düz bir işim olmadı.Milletin dediklerine de pek fazla kafaya takma o pazarcı muhtemelen kendi çocukları okumadığı için yıllarca eziklik çekmiştir şimdi kendi çocukları iyi kötü bir yerde çalışırken senin işsiz kalman onu mutlu etmiştir.Bu tür art niyetli insanların yorumlarını kafana takmana bile değmez ...
|
Hocam bu ülkede şanslı yada doğuştan avantajlı değilsen, zorlanmadan sıkıntı çekmeden rahat edemiyorsun. O sebeple okuduğun bölüm üstünden en azından temel ihtiyaçlarını karşılayacak bir yerlere gir, işi ve şartları öğren ona göre o sektörde daha kolay yönünü bulursun. O kadar okudum 3 kuruş maaşla tecrübe mi kazanayım diyeceksin, maalesef bazen şartları zorlamak gerekiyor.
Son olarak uzak durman gereken durum, çevrendeki boş muhabbetler ve her söyleneni kafaya takarsan motivasyonunu kaybedersin. En basit zorlukta pes edersin... Sana bu yazıyı şirketimin ofisinden yazıyorum, fakat bu ofis koltuğunda oturana kadar neler yaşadım bir Allah biliyor. Benimde çevremde tuhaf imalarda bulunanlar, kıyaslayanlar vs vs oluyordu. Fakat gün geldi bana bakış açıları değişti, değişmek zorunda kaldı. O günlerde de umurumda değillerdi bugünlerde de...Önceliğin çalışmak, tecrübe kazanmak olsun. Para zamanla kazanılır. |
|
_____________________________ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Bence dünyada ki en büyük adaletsizlik senin çok istediğin bir şeyi , başkasının hiç çaba harcamadan ulaşabiliyor olması.....
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
|
|
|
|
24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |