Şimdi Ara

Cinnet geçirmek üzereyim. sakinleşmem lazım acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar coğrafya ödevinde video hazırlanacak. almanyadan gelen 2 kişi var sınıfta. onlarda bizim gruba geldi tek başlarına anlamıyolar dersi diye. oldu grup 6 kişi. zira kimse bi işin ucundan tutmuyor. kolaylık olsun diye açık öğretim videolarını kullandım ee oldu 56 dakika. şimid bunu 30 dk'ya yakın süreye küçültmem gerekiyo ve konu akışını bozmadan ve hızlandırmadan. saniye saniye o mıy mıy videoyla sabahtan beridir uğraşıyorum ve delirmek üzereyim. evdekilere falan bağırıyorum. zaten asabiyet raporu olan bir insanım acilen sinirlerimin yatışmsı lazım. yardım edin değilse akşam haberlerinde cinnet geçiren öğrenci dehşet saçtıyı izlersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

ARkadaşlar coğrafya ödevinde video hazırlanacak. almanyadan gelen 2 kişi var sınıfta. onlarda bizim gruba geldi tek başlarına anlamıyolar dersi diye. oldu grup 6 kişi. zira kimse bi işin ucundan tutmuyor. kolaylık olsun diye açık öğretim videolarını kullandım ee oldu 56 dakika. şimid bunu 30 dk'ya yakın süreye küçültmem gerekiyo ve konu akışını bozmadan ve hızlandırmadan. saniye saniye o mıy mıy videoyla sabahtan beridir uğraşıyorum ve delirmek üzereyim. evdekilere falan bağırıyorum. zaten asabiyet raporu olan bir insanım acilen sinirlerimin yatışmsı lazım. yardım edin değilse akşam haberlerinde cinnet geçiren öğrenci dehşet saçtıyı izlersiniz.

Sakin ol. Derin nefes al. Slow müzikler dinle. Ardından hocaya bağıra bağıra küfür basıp metal parçaya geç. Şahsen ben öyle yaparım.

• seninkide zor işmiş
    allah yardımcın olsun
  • quote:

ARkadaşlar coğrafya ödevinde video hazırlanacak. almanyadan gelen 2 kişi var sınıfta. onlarda bizim gruba geldi tek başlarına anlamıyolar dersi diye. oldu grup 6 kişi. zira kimse bi işin ucundan tutmuyor. kolaylık olsun diye açık öğretim videolarını kullandım ee oldu 56 dakika. şimid bunu 30 dk'ya yakın süreye küçültmem gerekiyo ve konu akışını bozmadan ve hızlandırmadan. saniye saniye o mıy mıy videoyla sabahtan beridir uğraşıyorum ve delirmek üzereyim. evdekilere falan bağırıyorum. zaten asabiyet raporu olan bir insanım acilen sinirlerimin yatışmsı lazım. yardım edin değilse akşam haberlerinde cinnet geçiren öğrenci dehşet saçtıyı izlersiniz.

sakinleşmek için ilaç falan alma , kendi kendine
    alıştırmalar yapabilirsin

örneğin kendini bir an için dünyada olmadığına ikna edebilrsin
    sonra da güzel şeyler düşünmeye odaklan!

stres ve sinir adamı bozar!

• quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

Sakin ol. Derin nefes al. Slow müzikler dinle. Ardından hocaya bağıra bağıra küfür basıp metal parçaya geç. Şahsen ben öyle yaparım.

hocanın bişeyi yok ki. k.dumun grubunda herşey. bide zeytinyağı gibi üste çıkıyolar. müzik falan kesmez. sinirimden deliriyom.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

hocanın bişeyi yok ki. k.dumun grubunda herşey. bide zeytinyağı gibi üste çıkıyolar. müzik falan kesmez. sinirimden deliriyom.

Hocanın birşeyi yoksa. Videoyu olduğu gibi götür. Hoca yorum yaparsa de ki " Hocam videoyu nerdeyse kendim hazırladım. Dün bütün gün sabahtan akşama kadar bilgisayar başındaydım. Eğer gruptaki arkadaşlar biraz yardım etseydi daha kısa olabilirdi..." Büyük ihtimal anlayacaktır.

• Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi
    Devlet Hastanesi
    İstanbul/Bakırköy

Telefon : (212) 543 65 65
    Faks : (0212) 572 95 95
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok video olduğu gibi gidecek gibi değil bide bizim grup arkadaş grubumuz zaten. biri dışında kimse bi b.k yapmaya tenezzül etmiyo. onun yaptıkları da işe yaramadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.