Şimdi Ara

İSS önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim mayıs ayı gibi ttnet taahütüm bitiyor ve artık hırsız ttnet'ten kalıcı olarak kurtulmak istiyorum. Adil kotayı kaldırdığı için bir süredir turknet'e geçmeyi düşünüyordum fakat son zamanlarda hakkında yazılan yorumlardan turknet'in ttnet'den de büyük bir hırsız olduğunu öğrendim ve fikrimi değiştirdim. Şimdi sorun şu ki zamanında tek tercihim turknet'ti dolayısıyla şu anda elimde hiçbir seçenek kalmadı. Aldığı paranın hakkını vermeyen hırsız ttnet'e asla geri dönmem, superonline da fazla pahalı gibi. Şu an ne yapmam gerektiğine dair en küçük fikrim yok. Her türlü fikre açığım arkadaşlar.

Thx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainingDarkness -- 6 Ocak 2018; 20:37:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problemler kişiden kişiye göre değişir kendi adıma konuşuyorum türknetten acayip memnunum 4-5aydir kullanıyorum yıllardır diğer isp ler bizi s.... Onu farkettim. İnternetten okuduğun herşeye inanma :D bende mesela vodafone dan hiç memnun değilim 5 gün kullanıp kapattırmıştım düşün o kadar kötüydü ama memnun olan arkadaşlarımda var codafondan o yüzden turkneti dene derim en azından diğer isp ler gibi taahhüt yok birşey yok baktın kötü çıkarsın :D

4- Fiyat avantajı olsun sorun çıkarsa beklemek problem değil derseniz TürkNet
  • Benim Şubat ayının 20si gibi bitiyor zulümden kurtuluyorum yanlız şöyle bi salaklık yaptık telefon sabit hattı taahütüt yaptık mayısda bitiyor. Türknete geçmeyi düşünüyordum aynı şekilde son zamanlarda herkes kötü demeye başladı. Bende türk Telekomun taahhüt olmayan paketinde kalcam mayısa kadar bakalım

1- Netspeed
    2- Türknet
    3- Fiber servis sağlayıcı (bölgenizde hangisi varsa olur)
    4- Kablonet

Fiber satan yerler hala akn li satıyor. Önce aknsiz sağlayıcılara başvurun. ilk 2 şıkta bahsettiğim şirketler tt altyapısı kullanıyor.
    7 ay önce açıldı
    FİBER İSS ÖNERİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.