|
İsrail Türkiye'yi vurursa Türkiye buna karşılık verebilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
İsrail Türkiye'yi vurursa Türkiye buna karşılık verebilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Saldırdı ya zaten. Suriyedeki Türk üslerini vurdular. Recep ve Hakan Fidan, İsraille savaşmak istemiyoruz diye apar topar açıklama yaptılar. Yandaş gazetelerde yazmaması, rezilliğin ortaya çıkmaması içindi. Konusunu da ben açtım. İsrail Türkiyeye saldırırsa, rezerv paralarını da Ekrem krizi için eritmiş Türkiye, savaşta hiçbir halt yiyemez. Zaten hemen Trump aranır. İzin veriyorsa, birkaç uçak, iha, siha havalanır o kadar. İzin vermezse, Recepin Amerikadaki parası ve mal varlıklarına el konur. Ayrıca çocukları ve torunlarının vatandaşlığı da tehlikeye girer. Ama için rahat olsun. Kanal İstanbul, vatandaşın parasıyla bitirilmediği sürece, İsrail saldırmayacaktır. Önce Amerikan savaş gemilerinin Karadenize çıkması lazım. Türkiyenin savaşı o zaman başlayacak. O zamana kadar da akp haramileri kasayı sıfırlar herhalde. Sonra bombaları yediğimizle kalacağız. Bir de Antep, Urfa, Siirt, Hakkariyi isteyebilirler. AKp seçmeni de tencere kapaklarından kalkanı, demir su borularından kılıçlarını alıp, o tarafa doğru yola çıkarlar. Fırlattıkları terlikle F-35 düşürüp, gömlekleriyle tank eksozlarını tıkayarak, tarihi yeni baştan yazacaklarına inanıyorum. |
|
24 saat içinde tel aviv merkez camisinde namaz kılarız.
|
|
Bundan Chp sorumlu tutulur ve birkaç chp li belediye başkanı daha tutuklanır. |
|
Dışişleri bakanlığımız İsrail'i kınama mesajı yayınlar twitter üzerinden. |
|
Ne olursa olsun. Önemli olan vurdurmamak. Vurulduktan sonra ne yaparsan yap. |
|
Dışişleri bakanlığımız İsrail'i kınama mesajı yayınlar twitter üzerinden. |
|
|
Ben de merak ediyorum. İran'la dalga geçiyor bizim insanımız mesela aynı durumda biz kalsak ne gibi bir karşılık verebiliriz ki İran'la dalga geçebiliyoruz. İran'dan daha iyi füzelerimiz, İsrail'in füze, f35 ve ihalarını engelleyecek hava savunma sistemimiz, İsrail'in üzerinden rahat rahat geçerek bombalayabileceğimiz uçaklarımız var mı mesela? Bizim İsrail'i etkisiz kılacak, çaresiz bırakacak ne gibi savaş teçhizatlarımız var? |
|
Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Borç alan, emir de alır diye diye seçim kazanan erdoğanın yönettiği bu ülkede swaplarla ve borç paralarla dönen kırılganı geç, yerle bir olmuş bir ekonomiye sahip bir ülke, böyle bir savaşta çok zorlanır... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 15 Haziran 2025; 23:10:20 > |
|
Bundan Chp sorumlu tutulur ve birkaç chp li belediye başkanı daha tutuklanır. |
|
|