Konuda amma çok partal var ha yok gizli girilirmiş yaşatmazlarmış vs vs...Adamlar Türklere son derece saygı duyuyor ve Türkiye'ye gayet olumlu bakıyorlar.
olumlumu bakıyorlar? hiç katılmıyorum
adamlar türkiyeyi yok etmek istiyor. geçen israillinin biri benim türk oldumu gördü oyunda. adam paso küfürler edip türkiyeyi yok edeceğiz. hepnizi öldüreceğiz. nükleerimiz var falan dedi. amerika bizi koruyor kimse bişey yapamaz diyor.hatta mavi marmara gemisindeki öldürülen vatnadaşlarımızla biile dalga geçti.. hala olumlu bakıyorlar diyebilenler çıkıyor aramızdan.
ilk olarak avrupadan daha fazla Turk bayragi ithalatini biz israile yapmisiz 2008 oncesine kadar. diger neden ise bizim osmanlidan mutevellit adamlara tarihinde tek sahip cikan devlet osmanli olmus, cogu vezir, hazinesini yoneten kisiler , tuccarlari yahudi imis. cogu yahudide siyonizme karsidir. tabi bunlari bilmek icin anlamak icin ustu koru dolma bilgilerle yazmak sacma olur. vaat edilmis topraklar vardir, bunu vaad eden Allah'tir. Kuran'da da yazar ' biz size nimetlerin en iyisini sunduk , topraklari verdik' gibi bisey. Turkiyenin tek yapmasi gereken kendi sinirina sahip cikmak, bunun icinde arap tan once kendi icindeki sorunlara bakicak.
Bro ben 17 yaşındayım bakkala zor gidiyorum sen diyon ki İsrail'e gidecem...Yok düzgün bi ülke olsa hadi tamam neyse de bebek katillerinin olduğu yer bi de..
Adam intihar komandosu beyler.
adam ihhdan beyler.
Adam hikaye sallamis israil orda atla uçak a git sanki bütün yolları denemişte burda bize soruyo fake konu
quote:
Orijinalden alıntı: _vendetta_
1 israilli daha getirmeyin TURKIYEye gitceksen sen git gitde gor ...
Irkçı !
quote:
Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
Bro ben 17 yaşındayım bakkala zor gidiyorum sen diyon ki İsrail'e gidecem...Yok düzgün bi ülke olsa hadi tamam neyse de bebek katillerinin olduğu yer bi de..
uçağa falan para verme az bekle ihh yardım konvoyu gider nasılsa sende aşdod limanında inersin
bir şey icat et seni paketleyip götürürler
quote:
Orijinalden alıntı: Faramir
Ya konuya bakarmısın. Sanki yaşını başını almış. Yıllar sonra bir kıza aşık olmuş ve peşinden gidiyor "Gelmee aşkımm sıkarlarrr"
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer
e evlen sende ? yaşı büyükse evlenebilirsin hele yahuidi felan olacam dedinmi ohoho israil seni seve seve kabul eder konsolosluktan git başvuru yap ve pasaport çıkart sonrada evlen kızla yalnız yakında savaş çıkabilir ona göre dikkatli ol
israilliler sadece kendilerine geldigini kabul eder musevilğin yani oyle bagırlarına basmazlar
THY İLE İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDAN TELAVİVE DİREKT UÇAK VAR
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
bir şey icat et seni paketleyip götürürler
+ rep helal olsun
bırak allasen
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
quote:
e evlen sende ? yaşı büyükse evlenebilirsin hele yahuidi felan olacam dedinmi ohoho israil seni seve seve kabul eder konsolosluktan git başvuru yap ve pasaport çıkart sonrada evlen kızla yalnız yakında savaş çıkabilir ona göre dikkatli ol
nasıl yahudi olacak anlatırmısın biraz??? ...
israilin imamına gidicek, imam hazretleri ben yahudi olmak istiyorum diyecek imamda benden sonra tekrar et yavrum diyecek, buda tekrar edicek
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer e evlen sende ? yaşı büyükse evlenebilirsin hele yahuidi felan olacam dedinmi ohoho israil seni seve seve kabul eder konsolosluktan git başvuru yap ve pasaport çıkart sonrada evlen kızla yalnız yakında savaş çıkabilir ona göre dikkatli ol
annen ve baban yahudi değilse sonradan yahudi olamazsın. musevi olursun. hiç merak etme zannettiğin gibi kimse sevinmez .
bak birader, tamam güzel konu, eğleniyoruz, dalga geçiyoruz burada olmamızın sebebi de bunlar ama artık suyu çıktı biliyorsun değil mi ? bundan sonra hepinizin peşindeyim. bir gün hepinizin ağzına kürekle vuracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
quote:
nasıl yahudi olacak anlatırmısın biraz??? ...
israilin imamına gidicek, imam hazretleri ben yahudi olmak istiyorum diyecek imamda benden sonra tekrar et yavrum diyecek, buda tekrar edicek
töbe bismilla töbe töbe haşa...
quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
uçakla gelen adamı mı vurucaklar ya şaka mı senin kız arkadaşın daha düne kadar tonla insan gidip geliyordu israil e, hala herkesin bağlantıları var işleri var osu var busu var, öyle Türk gelemez yasak diyecek halleri yok, sadece vize işlemlerinde zorluk olabilir o kadar
Kız istemiyor heralde arkadaşın gelmesini yalan uyduruyor. Arkadaşım orda Türkler var zaten seni niye almasınlar.
quote:
Orijinalden alıntı: áshtráy
bak birader, tamam güzel konu, eğleniyoruz, dalga geçiyoruz burada olmamızın sebebi de bunlar ama artık suyu çıktı biliyorsun değil mi ? bundan sonra hepinizin peşindeyim. bir gün hepinizin ağzına kürekle vuracağım.