israiloğullarının inancına göre sonradan yahudi olunmuyor yahudi doğulup yahudi ölünüyor yani malesef bu inanca geçiş yasak.ya islamiyet ile olan sözleşmeni feshedeceksin yada başka bir inanç ile 20 yıllık + 3 yıl opsiyonlu sözleşme imzalayacaksın..töbe töbe
bu arada tel aviv haifa ashdod ve jerusalem görülmesi gereken yerlerdir özellikle haifa'yı tek geçerim..
SerinHikayeKardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
beyler yaşlar 17 kız türk israilli değil mecburen orda okulu bitene kadar kalmak zorunda benimde oraya gitmem lazım gelme sınırda vurabilirler diyo sana bişey olursa yaşayamam diyor.. kız zaten psikolojisi alt üst onun yanında olmak istiyorum..
Yahu o kadar insan yorum yapmış sanki kız İsrailliymiş gibi..Az gözlerinizi açın da doğru düzgün okuyun adam ne diyor,kız Türk diyor...
adam fake beyler konuyu açıpğ sahiplenmiyor
17 yaş sendromu tam delikanlılık çağı, sevdiği kızın yanında olacak.
geçer yakında biraz daha büyü.
gidince nolacak sanki? msn'den kamera açtır kıza
Vize başvurusunda bulunup gidiyorsun, hiçbir farkı yok diğer ülkelere gitmekten. Çok güzel bir ülkedir, 3-4 ay orda yaşadım.
arkadaşlar konuyu takip edemedim bakıyorum konu dışıcılar basmış konuyu resmen burada ciddi bir şey söyledim size vizeyi benim almam lazım kesinlikle 100 kerede reddetseler alıcam gidicem aşkın ne oldugunu bilemezsiniz işte aşk insanı israile kadar götürüyor vizeyi kolay sekilde nasıl alırım sizce ?
quote:
arkadaşlar konuyu takip edemedim bakıyorum konu dışıcılar basmış konuyu resmen burada ciddi bir şey söyledim size vizeyi benim almam lazım kesinlikle 100 kerede reddetseler alıcam gidicem aşkın ne oldugunu bilemezsiniz işte aşk insanı israile kadar götürüyor vizeyi kolay sekilde nasıl alırım sizce ?
olum yemin ederim seni bulmıyım agzını burnunu kırcam ne dalga geçiyon lan bizle adam ol adam akıllı ol lan seni varya bulcam olum sen bittin görcez bak noluyo o israildeki kızı bulup mavi marmaraya atcam
quote:
Orijinalden alıntı: Love3tc
quote:
olum yemin ederim seni bulmıyım agzını burnunu kırcam ne dalga geçiyon lan bizle adam ol adam akıllı ol lan seni varya bulcam olum sen bittin görcez bak noluyo o israildeki kızı bulup mavi marmaraya atcam
şampi sakin ol ya
quote:
gidebildin mi ERKEK ?
geçmiş mesajlarıma bakarken bu konuya rastladım ve yazılanları tekrar okudum..sahi ne oldu o iş :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme