Şimdi Ara

İsrail ' e nasıl giderim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SENİ SEVİYORSA, o türkiye ye gelmenin legal bir yolunu bulur merak etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeyenadam

SENİ SEVİYORSA, o türkiye ye gelmenin legal bir yolunu bulur merak etme...

israilden ?

kız başına ?

aile izini olmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeyenadam

SENİ SEVİYORSA, o türkiye ye gelmenin legal bir yolunu bulur merak etme...

israilden ?

kız başına ?

aile izini olmadan ?

ne demek kız başına israilden, adam türkiyeden israile gidecek , kız israilden buraya gelmeyecek,
    olmaz öyle sevgi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Merhaba arkadaşlar konu son derece ciddidir israile şuan gitmemin legal bir yolu yokmu ? eğer yoksa kaçak göçek bir şekilde gitmem gerekiyor.. kız arkadaşım orda

legal ?

Soruyu sormuşsun ama cevabı da aslında çok iyi biliyorsun. Konu DIŞI ÖZEL 'i bu gibi saçma konularla meşgul etmeyin.

Bir ülkeden bir ülkeye nasıl legal gidilebilir. ? soruyu sorarken ki mantık yanlış..

Ne oldu artık konu dışı tat vermiyor mu sizlere ? Bu bölümde kirlenmeye başladı...

Katılıyorum, saçma sapan konular. Alırsın pasaportunu, vize başvurusunda bulunursun, ya red yersin, ya da kabul edilirsin. Sonra gider, dönersin. Cevabı bu.

• quote:

Türk Hava Yollarından yapılan açıklamaya göre Tel Aviv'de ki Ben Gurion Hava Alanına yapılan bütün geliş gidiş uçuşlarının yolcu yeterrsizliği nedeni ile iptal edildği bildirildi.

Mavi Marmara olayından sonra olmuş.Bir haber sitesinde gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

e evlen sende ? yaşı büyükse evlenebilirsin hele yahuidi felan olacam dedinmi ohoho israil seni seve seve kabul eder konsolosluktan git başvuru yap ve pasaport çıkart sonrada evlen kızla yalnız yakında savaş çıkabilir ona göre dikkatli ol

nasıl yahudi olacak anlatırmısın biraz???
    ...

Önce babasıyla annesi yahudu olur,böylece o da yahudu olur.Tabi önce annesiyle babasının annesiyle babası yahudu olmalı ve...

annesiyle babasının annesiyle babasının annesiyle babasının annesiyle babasının annesiyle babasının annesiyle babasının yahudi olmalı ve

• Arkadaşım bekle.... GELİRSE ZATEN SENİNDİR... AMA GELMEZSE DE ZATEN HİÇ SENİN OLMAMIŞTIR
  • abime bi mavi marmara çek...
  • Abi bişi diycem olmucak thy seferlerinin oldugu bi ülkede sınırda nasıl vurabilirler mal mısın ?
  • O kızdan ayrıl.Unut onu.Kışkırtılabilirler veya sen kışkırtılabilirsin.Gitme!O gelsin seviyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

abime bi mavi marmara çek...

• Vize ne için var arkadaşım? Vizeyi alabilirsen zaten gidebilirsin ne kasıyorsun bu kadar?
  • Ya konuya bakarmısın. Sanki yaşını başını almış. Yıllar sonra bir kıza aşık olmuş ve peşinden gidiyor "Gelmee aşkımm sıkarlarrr"
  • Konuda amma çok partal var ha yok gizli girilirmiş yaşatmazlarmış vs vs...Adamlar Türklere son derece saygı duyuyor ve Türkiye'ye gayet olumlu bakıyorlar.
  • quote:

e evlen sende ? yaşı büyükse evlenebilirsin hele yahuidi felan olacam dedinmi ohoho israil seni seve seve kabul eder konsolosluktan git başvuru yap ve pasaport çıkart sonrada evlen kızla yalnız yakında savaş çıkabilir ona göre dikkatli ol

yahudi olunmaz doğulur diye biliyorum

edit: zaten yazmışlar abilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 19 Temmuz 2010; 2:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

yahudi olunmaz doğulur diye biliyorum

edit: zaten yazmışlar abilerim

hatta sadece annenin veya babanın yahudi olmasının yetmediğini biliyorum. roman abramoviç örneği. yahudi asıllıdır ama yahudi değildir.

• kaçıncı yüzyılda yaşıyosun olum ne sınırda vurulması tavukmu vuruyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

Konuda amma çok partal var ha yok gizli girilirmiş yaşatmazlarmış vs vs...Adamlar Türklere son derece saygı duyuyor ve Türkiye'ye gayet olumlu bakıyorlar.

olumlumu bakıyorlar? hiç katılmıyorum

adamlar türkiyeyi yok etmek istiyor. geçen israillinin biri benim türk oldumu gördü oyunda. adam paso küfürler edip türkiyeyi yok edeceğiz. hepnizi öldüreceğiz. nükleerimiz var falan dedi. amerika bizi koruyor kimse bişey yapamaz diyor.hatta mavi marmara gemisindeki öldürülen vatnadaşlarımızla biile dalga geçti.. hala olumlu bakıyorlar diyebilenler çıkıyor aramızdan.

• Buradan doğruca esen boğaya oradakiler sana yardımcı olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frrozen

kaçıncı yüzyılda yaşıyosun olum ne sınırda vurulması tavukmu vuruyon

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.