Şimdi Ara

ispark ücretlerini ödemesek nolur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar 0-1 saat arasına 5 tl sonraki her saat başına 2 tl alıyorlar. Her gün dışarılarda olan bir istanbul vatandaşı için bu gerçekten çok ciddi bir külfet oluşturuyor. Birde her yere yayılmışlar ya öyle böyle değil. Bunlarin elemani başta olmayınca plakaya ücret yazmak gibi bir olayları var.bu plakaya yazilanlari odemesek ne olur ki? Sonuçta sokaklar kamu alani ve buralardan haraç kesmeye kimsenin hakkı olmamalı. Nasıl doluyum var ya şu konu hakkinda küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.ayak üstü soygun var şehirde resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İspark belediyenin islettigi sistem. Harac vs yok yani bunda. Devlet para kazanmak icide oldukca mantikli ise girmis. Faiz isler daha sonra icra davasi acarlar sanirim.

• Ya bu deveyi güdeceksin. Ya da bu diyardan gideceksin. Kısaca bu.
  • Sokaklar kamu malıdır bu nasıl bir sistemdir böyle nasıl para kesebilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

Sokaklar kamu malıdır bu nasıl bir sistemdir böyle nasıl para kesebilirler

Ona bakarsan koprulerde kamu alani ama gecerken para oduyoruz.

• Eskiden illegal değnekçi vardı. Şimdi en azından legal ödemezsiniz ne olur? Cevap basit; gün gelir bir şekilde faizi ile alırlar.

• Geçen yıl Sortie Disco daki özel party e gittiğimde beni faiş fiyat alan vakıf otoparkından, sınırsız parka sadece 10 TL aldığı ve kalitelli hizmet sunduğu için İSPARK a teşekkürlerimi email ile iletmiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hgs Borcu Nasıl Ödenir?
    8 yıl önce açıldı
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Otopark mafyalarina cozumu kendi mafya olmakta bulan belediyeye ne denir ?

Her yere cokmusler,gun icinde sehir ici dolasmak zorunda olan birine her gun 10 15 lira giriyor en az.toplu halde anlamsiz cezalari,fahis otopark ucretlerini protesto etmek icin plakalari sokup bir gun gezmek lazim ama bunu binlerce aracin yapmasi lazim.

• Amaç, arabalarımızı bıraktırıp mümkün olduğunca toplu taşıma kullandırmak. Başka bir şey değil.
  • Hiçbirşey olmaz. Tüketici hakem heyetine başvurup ödediklerini de geri alabilirsin. Emsal davaları mevcut, tüketici hakem heyetlerinde de örnek hazır dilekçeleri var.
  • ödemezsen nolur bilemem ama ödedikten sonra dava açıp elindeki bütün makbuzların parasını alanları duymustum bende...

• Kara, deniz, su ve demiryolu üzerinde işletilen her türlü servis ve toplu taşıma araçları ile taksi sayılarını, bilet ücret ve tarifelerini, zaman ve güzergâhlarını belirlemek; durak yerleri ile karayolu, yol, cadde, sokak, meydan ve benzeri yerler üzerinde araç park yerlerini tespit etmek ve işletmek, işlettirmek veya kiraya vermek; kanunların belediyelere verdiği trafik düzenlemesinin gerektirdiği bütün işleri yürütmek.

bkz:5393 belediye kanunu
  • Belediye başkanlarına oy veriyorsunuz, onlarda sizi böyle soyuyor. Soyulmak için seçin bakalım.
  • Eski aracımın satışını verememiştim.
    Devir yaparken önünüze çıkar .:)
  • İspark daha ekonomik olmali ama gene de ispark olmali

• Geçen sene aracımın üzerinde 10 tl lik ispark borcu vardı ,Ekim ayında aracı sattım borcu da ödemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtagucu

Hiçbirşey olmaz. Tüketici hakem heyetine başvurup ödediklerini de geri alabilirsin. Emsal davaları mevcut, tüketici hakem heyetlerinde de örnek hazır dilekçeleri var.

• Devlet ne yapsa yaranamıyor valla :) İşpark olmasa, otoparkçılar olacak. Paranız devlete mi gitsin yoksa ne olduğu belirsiz insanlara mı gitsin kararı siz verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 20 Nisan 2013; 15:03:06 >
  • Ben de benzer bir soru sorayım. Diyelim fişi kesti görevli ve adam ortalarda yok. Acil de gitmemiz lazım ya da aradık ve bulamadık adamı. O zaman ne yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.ronnie

Ben de benzer bir soru sorayım. Diyelim fişi kesti görevli ve adam ortalarda yok. Acil de gitmemiz lazım ya da aradık ve bulamadık adamı. O zaman ne yapmamız gerekiyor?

Hemen ceza oluyor o para ve internetten ödeniyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.