Şimdi Ara

ispark ücretlerini ödemesek nolur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emryrgc

quote:

Orijinalden alıntı: c.ronnie

Ben de benzer bir soru sorayım. Diyelim fişi kesti görevli ve adam ortalarda yok. Acil de gitmemiz lazım ya da aradık ve bulamadık adamı. O zaman ne yapmamız gerekiyor?

Hemen ceza oluyor o para ve internetten ödeniyor sanırım.

Ceza derken ek bir ücret mi, yoksa park ücreti mi sadece?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de benzer bir soru sorayım. Diyelim fişi kesti görevli ve adam ortalarda yok. Acil de gitmemiz lazım ya da aradık ve bulamadık adamı. O zaman ne yapmamız gerekiyor?

Park ücreti sanırım. Zamanlada faiz işler. Daha önce bu durumla hiç karşılaşmadım ama mantiken bu şekilde olması gerek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Park ücreti sanırım. Zamanlada faiz işler. Daha önce bu durumla hiç karşılaşmadım ama mantiken bu şekilde olması gerek.

Anladım, teşekkür ederim.

• güzel bir konu devam etse daha iyi sonuçlar çıkabilir.Mesela TÜketici mahkemeleriyle ilgili gibi...
  • geçenlerde borcumu tamamen kapatmıştım nasıl biriktiğini bilmediğim
    şimdi tekrar bakıyorum 36 tl borç çıkıyor yahu isparkla hiç alakası bile olmayan yerlerde benim aracım genelde garajda ya da koydeki evimin bahçesinde, bu borcu nasıl yazıyorlar ispatlayamadıkları parkın borcunu alabilirler mi? kafasına göre parkçıların plaka girip yazmadıkları ne malum? yolda gordukleri araçların plakasını girmedikleri ne malum?

bu arada kredi kartından tek ödemeye şuanda %30 indirim yapıyor ödesekde kurtulsak mı park yapmadığımız halde bu parayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 20 Nisan 2013; 17:11:51 >
  • quote:

Devlet ne yapsa yaranamıyor valla :) İşpark olmasa, otoparkçılar olacak. Paranız devlete mi gitsin yoksa ne olduğu belirsiz insanlara mı gitsin kararı siz verin.

Devletin görevi o otoparkcıları oradan kaldırmak. Bunu yapmak icin de o otoparkcıları yakalayıp iceri tıkmak , ceza kesmek. Kendi haraç sistemini kurmak degil. Yoksa otoparkcılardan ne farkı kaldi devletin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Devlet ne yapsa yaranamıyor valla :) İşpark olmasa, otoparkçılar olacak. Paranız devlete mi gitsin yoksa ne olduğu belirsiz insanlara mı gitsin kararı siz verin.

ha her koşulda paramız gidecek yani? devlet bana arabayı hediye mi ediyor? hayır arabanın ucretinden daha fazla vergi alarak satıyor uzerine mtv adı altında 6 ayda bir vergi alıyor zorunlu sigorta alıyor yoldan geçerken ucret alıyor ben bu arabanın kontağını kapattığımda para almazsa olmaz yani

paranız gitsin mi gitmesin mi diye soracağınıza oraya mı gitsin burayamı gitsin diyorsunuz ne acı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Devletin görevi o otoparkcıları oradan kaldırmak. Bunu yapmak icin de o otoparkcıları yakalayıp iceri tıkmak , ceza kesmek. Kendi haraç sistemini kurmak degil. Yoksa otoparkcılardan ne farkı kaldi devletin.

Otoparkçılığı kaldırmak mı? Güldürmeyin lütfen beni Hangisini içeri tıkacak devlet? Türkiye'de otoparkçıları içeri tıksa onlara özel bir tane hapishane yapılması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

ha her koşulda paramız gidecek yani? devlet bana arabayı hediye mi ediyor? hayır arabanın ucretinden daha fazla vergi alarak satıyor uzerine mtv adı altında 6 ayda bir vergi alıyor zorunlu sigorta alıyor yoldan geçerken ucret alıyor ben bu arabanın kontağını kapattığımda para almazsa olmaz yani

paranız gitsin mi gitmesin mi diye soracağınıza oraya mı gitsin burayamı gitsin diyorsunuz ne acı

Gidecek tabi ki. Yoksa şehir trafiğine nasıl çözüm üretilsin? Londra'da şehire araçla giriş bile ücretli, New York'da otopark parası can yakıcı. İnsanları araç kullanmaması için caydırıcı sebepler lazım. Parası olan zaten bedelini ödüyor. Burada herkes bireysel kendi çıkarlarını düşünerek yorum yapıyor konuşuyor. Yönetici olarak kimse bir fikir ortaya atmıyor.

Neymiş işpark ücretleri pahalıymış. Pahalı olsun. Pahalı olunca insanlar işparkları tercih etmiyor park yerleri boş oluyor. En azından araba park edeceğimiz zaman 2 saat tur atmıyoruz neyse parası verip hemen aracı park ediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Otoparkçılığı kaldırmak mı? Güldürmeyin lütfen beni Hangisini içeri tıkacak devlet? Türkiye'de otoparkçıları içeri tıksa onlara özel bir tane hapishane yapılması gerek.

Orası da onların sorunu. Belediyenin koltuguna oturmayı eli ayagı tutan herkes yapar. Madem oradasın , o zaman oranın hakkını vermelisin. Yoksa işin kolayı para kesmek ise sizde yaparsınız , bende , ahmet te , mehmet te ;)

• Valla geçenlerde İSPARK'a koydum aracı. 2 saat sonra geri döndüm aradım taradım 15 dakikaya yakın aradım o fiş kesen elemanı ama bulamadım. Bende bastım gittim. Arkamdan ceza gelmez herhalde.
  • İSPARK’ın, kent genelindeki yol üstü otoparklarında 0-15 dakika ücretsiz otopark uygulaması devam ediyor. Ancak, trafiğin çok yoğun olduğu bazı noktalarda bu uygulama, trafik akışını engellememek için uygulanamamaktadır. Bu konuda yaşanan sorunlar 7/24 hizmet veren Beyaz Masa aracılığı ile çözüme kavuşturulmaktadır.

link:http://www.ispark.com.tr/Haberler/265/ISPARKTAN-15-Dakika-Park-Kolayligi/130.aspx
  • https://borcsorgula.ispark.com.tr/

burdan sorgulayabilirsiniz araca borç gelmiş mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orası da onların sorunu. Belediyenin koltuguna oturmayı eli ayagı tutan herkes yapar. Madem oradasın , o zaman oranın hakkını vermelisin. Yoksa işin kolayı para kesmek ise sizde yaparsınız , bende , ahmet te , mehmet te ;)

Orası onların sorunu deyip kestirip atarak iş yapılamaz. Vatandaş ve Devlet olarak orta noktada buluşup çözüme varılır. Belediye'nin koltuğuna oturan kişiler emin olun ki gerçekten iyi hizmet verdiği için oturuyordur. İstanbul Belediyesini tek bir işpark ile suçlamak yanlış olur. İstanbulu, toplu taşımayı düzelttiler. İşpark mevzusunuda destekliyorum. Bu ülkede otoparkçılık bitirilemez. Naptı devlet burayı ben işletiyorum dedi. En azından paramız devlete, vatana gidiyor.

• Beyler benim arabanın 16 lira borcu gozkuyor 2005den bu ne iş.

01.01.2005 - 31.12.2012 1 16,00
  • Beyler ispark olayının bug unu anlatıyorum iyi dinleyin;

1-Adamın olmadığı anda aracı bırakıyorsunuz ve adam ortada yokken kaçıyorsunuz...

2-Bir arkadaşınız işpark görevlisine adres sorup meşgul eder, siz park edersiniz - çıkışınızda böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 20 Nisan 2013; 18:00:09 >
  • Devlet kadar uyanik yok.ispark sitesinin tarihi guncel degil.2005-2012 arasi yaziyor borc tarihinde.

Uyaniklar bilerek tarih yazmiyorlar ki Kafadan borc yazip aksini arac sahibi ikna edemesin diye

Her kurusu haram zikkim olsun bunlara.Allah burunlarindan fitil fitil getirir bu dunyada insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

Belediye başkanlarına oy veriyorsunuz, onlarda sizi böyle soyuyor. Soyulmak için seçin bakalım.

Belediye başkanıyla olan alakası nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Beyler ispark olayının bug unu anlatıyorum iyi dinleyin;

1-Adamın olmadığı anda aracı bırakıyorsunuz ve adam ortada yokken kaçıyorsunuz...

2-Bir arkadaşınız işpark görevlisine adres sorup meşgul eder, siz park edersiniz - çıkışınızda böyle olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtagucu

Hiçbirşey olmaz. Tüketici hakem heyetine başvurup ödediklerini de geri alabilirsin. Emsal davaları mevcut, tüketici hakem heyetlerinde de örnek hazır dilekçeleri var.

ben başvurdum kabul edilmedi. ama inadına ödemiyorum. icra filan durumu olursa tutarım bi avukat, kaybedersem de elimde bu devletin ''sosyal'' değil ''emici'' olduğunun belgesi olur..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.