Şimdi Ara

kyk borcu ödenmezse ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğretmen bir arkadaşım, tanıdıkları arasında 10 yıldır bu borcu ödemeyen olduğunu söyledi. birkaç yerde daha yıllardır ödemeyen olduğunu okudum duydum. kime sorsam ödemeyecem diyor ve ödemiyor da uzun zamandır. benim 20k lık borcumm 32k olmuş. ödeyecektim fakat artıp duruyor beni de ödememe, s.ktir çekme düşüncesi aldı gitti. yaptığım yanlış tabiki borç ödenmek zorunda ama hiç durum yok ödemem için. acaba ödemezsem nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 3 Eylül 2021; 16:57:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberlerde şu kişi ödememiştir diye alt yazı geçirirler tüm ülkeye rezil olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maaşın bi bölümüne haciz koyup kesinti yapılıyor galiba

• hapis

• vahşi kölelik var bu ülkede sadece prangaların çoğalır da çoğalır

• Ödemeye başlayıp yarıda kesince haciz geldiğini görmüştüm birinde ama başka biri hiç ödemeye başlamadığı halde sorun yaşamamıştı.

• Bu hükümet konu paraysa her türlü alır. Şimdi değilse yarın ama kesin alır...

Faiz binmeden ödeyip bitirmek en güzeli. Levent Pekcan'ın da dediği gibi "bir şey olmaz" diyen tayfaya bakma, patlama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Kedi

Ödemeye başlayıp yarıda kesince haciz geldiğini görmüştüm birinde ama başka biri hiç ödemeye başlamadığı halde sorun yaşamamıştı.

Harbiden tuhaf şeyler.

• benim bildiğim devlet yarına bırakır ama yanına bırakmaz

• Vergi dairesine aktarılır sonrası haciz

• Kyk borcunu ödemeyen ve hiç bir şey olmayan zengin tanıdığım var. (Evleri arabaları isyeri var) kuzenim onun yanında çalışıyordu bir gün maaşı yatıyor 1 2gün sonra bakiye 0 gözüküyor. Araştırdık haciz gelmiş. 6 7ay daha çalıştı maaş yatar yatmaz çekiyordu. (Eve gelen giden olmadı. haciz icin)

• x_ir kullanıcısına yanıt

E-haciz

• Öde sonrasında ise alinmayabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

Kyk borcunu ödemeyen ve hiç bir şey olmayan zengin tanıdığım var. (Evleri arabaları isyeri var) kuzenim onun yanında çalışıyordu bir gün maaşı yatıyor 1 2gün sonra bakiye 0 gözüküyor. Araştırdık haciz gelmiş. 6 7ay daha çalıştı maaş yatar yatmaz çekiyordu. (Eve gelen giden olmadı. haciz icin)

başkasının kartını kullanırsam sorun olmaz gibi

• Oyle şey mi olur ya? :) pek mantıklı gelmedi.

• Öyle bir yerde karşına çıkar ki paşa paşa ödersin . Öyle bir dünya olsaydı da keşke bizde ödemeseydik . Maalesef en büyük yara bu şuan mezunlarin KYK borçları gençler iş bulamıyor ki borçlarını ödesin . Ama emin ol çok canını sıkacak bir yerde karşına çıkar pişman eder durumun varsa ödemeye başla .

• Sigortalı bir işe girdiğin an maaşından kesilir senin çekmenin beklemeler bile

• quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

Sigortalı bir işe girdiğin an maaşından kesilir senin çekmenin beklemeler bile
    Karta yatmazsa elden alırsam nasıl alacaklar ki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.