Şimdi Ara

İspanyollar'ın Güiza öfkesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkler tarafından hazırlanan, golcü oyuncuyu alaya alan videoyu Marca Gazetesi internet sitesinde izleyen İspanyollar, büyük tepki gösterdi.

Daniel Güiza hakkındaki polemikler bitmek bilmiyor. Kaçırdığı gollerle taraftara saç baş yolduran ünlü forvetin, Türkiye’de çekilen ve internete “Güiza’nın keşfedildiği maç görüntüleri” adı altında verilen komik videoyu İspanyol spor gazetesi Marca yayınladı. Gazetenin “Oyunun dışı” başlığıyla yer alan bölümde yayınladığı videoda Güiza’nın ‘ti’ye alınmasını küçük bir kesim eğlenceli bulurken, sert tepki gösterenler de oldu. Sitede, “Güiza’yı eleştiren Türkler kendi milli takımlarına baksınlar. Onun oynadığı ülke Dünya Kupası’na gidiyor ama Türkiye orada yok”, “Evet, o kadar iyi forvetleri var ki, onları Dünya Kupası’na götürdü. Ama Playstation Dünya Kupası’na”, “Önce kendi golcüleri Nihat’a baksınlar. 1 sene gol atamadı, La Liga’da en son ne zaman gol attığını hatırlamıyorum” yorumları dikkat çekti.

Daum ondan vazgeçmiyor
    Daum’un Steaua maçı sonrası “Forvetteki ilk tercihimdir” diyerek, izin verdiği Güiza ülkesine gitti. Pazartesi günü Vicente Del Bosque’nin açıklayacağı İspanya Milli Takımı aday kadrosuna alınmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncunun Arjantin ile oynanacak karşılaşmada da forma şansı bulması bekleniyor.

• ula aklını başınıza alın ispanyollar,siz gittinizde noluyor yani güizamı götürdü sizi kupaya?
    ayrıca nihata ne diye laf atarsınız siz?
    çeklere attığı goller ibret olmadı mı size?
  • girdim baktım marcanın sitesine, hakikaten yayınlamışlar

http://marcawas5.recoletos.es/blogs/Controlador?opcion=9&codPost=3956

yorumlara bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqqkqq

ula aklını başınıza alın ispanyollar,siz gittinizde noluyor yani güizamı götürdü sizi kupaya?
    ayrıca nihata ne diye laf atarsınız siz?
    çeklere attığı goller ibret olmadı mı size?

aynen , sanki torresi veya villayi fenere verdilerde , fenerliler begenmedi :)
  • şu sitedeki yorumları çevirip birisi buraya koyabilir mi ? merak ettim cidden
  • Önce kendi golcüleri Nihat�a baksınlar. 1 sene gol atamadı, La Liga�da en son ne zaman gol attığını hatırlamıyorum� yorumları dikkat çekti.

Hani yalanda dememişler
  • neden kızıyorlarmış ki..yayınlalar geçerk dışımıki....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maçları izleseler bize hak verirler.
  • izlemiştim bomba bi video :D
  • yorumları çevirebilecek varmı şöyle 3 5 tanesini
  • yorumları anlasak daha süper olacaktı.
  • Türklerin komik! Onlar hakkında bir mesaj iyi ön ..... gibi çok iyi bir Playstation, juasjuas tarihinde Dünya Kupası play

Biz küresel grandisima için sınıflandırılması için Türklerin bir video mofandonos değil mı? u hayır, eğer sıralı değildir ...
    Bu, bugüne kadar gösterdi.

jjaj, q gracioso! önümüzdeki değil creo q puanları bir hedef ve bir yıl beklenen Nihat ... no? çünkü bu yıl didn't play nedenle dünyada, olamaz ...

Türklerin son derece seçimi, Guiza olarak tanıması kötü bir oldukça vasat ligde ile karşılaştırıldığında hiçbir şey yapmamakla bir yana İspanyolca, video çok iyi, İspanya bazı oyuncular ile buradan aynı dışarı yapmalıyım diğer taraftan. .

Her iki criticais için anlamıyorum neden Türkler. Ne zaman Cassano Madrid Guiza ve yaşam kemik fatter, hepimiz ona kızgın olduğunu ve "namlu, komisyon ... vb ..." gibi radyo hakaretleri bile olduğu gibi aynı yaptığını hatırlıyorum
    Ayrıca, Atleti nsultado ve Reyes, Arteche .... molested var
    Bu insanların ücret muchiiiiiisima makarna ve hobi için ahlaki bir taahhüt var.

Gibi tercümeleri var :)

anlamlı cümlelere dönüştürebilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

Türklerin komik! Onlar hakkında bir mesaj iyi ön ..... gibi çok iyi bir Playstation, juasjuas tarihinde Dünya Kupası play

Biz küresel grandisima için sınıflandırılması için Türklerin bir video mofandonos değil mı? u hayır, eğer sıralı değildir ...
    Bu, bugüne kadar gösterdi.

jjaj, q gracioso! önümüzdeki değil creo q puanları bir hedef ve bir yıl beklenen Nihat ... no? çünkü bu yıl didn't play nedenle dünyada, olamaz ...

Türklerin son derece seçimi, Guiza olarak tanıması kötü bir oldukça vasat ligde ile karşılaştırıldığında hiçbir şey yapmamakla bir yana İspanyolca, video çok iyi, İspanya bazı oyuncular ile buradan aynı dışarı yapmalıyım diğer taraftan. .

Her iki criticais için anlamıyorum neden Türkler. Ne zaman Cassano Madrid Guiza ve yaşam kemik fatter, hepimiz ona kızgın olduğunu ve "namlu, komisyon ... vb ..." gibi radyo hakaretleri bile olduğu gibi aynı yaptığını hatırlıyorum
    Ayrıca, Atleti nsultado ve Reyes, Arteche .... molested var
    Bu insanların ücret muchiiiiiisima makarna ve hobi için ahlaki bir taahhüt var.

Gibi tercümeleri var :)

anlamlı cümlelere dönüştürebilecek var mı

Çevrilmemiş hali daha anlaşılır

• Pues no entiendo porque criticais tanto a los turcos. Os recuerdo que cuando Cassano estuvo en el Madrid haciendo lo mismo que Güiza, osea engordando y viviendo, todos estábamos indignados con él y había incluso insultos en la radio tipo:"barrilete, vividor...etc..."
    También los del Atleti han nsultado y vejado a Reyes, Arteche....

Hay que pensar que esta gente cobra muchiiiiiisima pasta y tienen un compromiso moral con las aficiones.

Şu yorum tam cevap olmuş, Türkler ile dalga geçenlere forum tabiriyle tam "kapak."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Pues no entiendo porque criticais tanto a los turcos. Os recuerdo que cuando Cassano estuvo en el Madrid haciendo lo mismo que Güiza, osea engordando y viviendo, todos estábamos indignados con él y había incluso insultos en la radio tipo:"barrilete, vividor...etc..."

Hay que pensar que esta gente cobra muchiiiiiisima pasta y tienen un compromiso moral con las aficiones.

Şu yorum tam cevap olmuş, Türkler ile dalga geçenlere forum tabiriyle tam "kapak."

Türkçesini yazsaydında bizde anlasaydık.

• quote:

Pues no entiendo porque criticais tanto a los turcos. Os recuerdo que cuando Cassano estuvo en el Madrid haciendo lo mismo que Güiza, osea engordando y viviendo, todos estábamos indignados con él y había incluso insultos en la radio tipo:"barrilete, vividor...etc..."

Aynen katılıyorum sana.. Ben de çok beğendim..

• quote:

Hislerime tercüman olmuş :P
  • 3 aydır İspanya'dayım beyler, izin verinde anlayayım.

Özetlemek gerekirse, eleman Türkler'i neden çok eleştiriyoruz anlamıyorum, Cassano Madrid'deyken Güiza gibi olaylar geçti başından bunu hatırlıyoruz demiş, adama her fırsatta hakaret edici, küçük düşürücü laflar edilmiş. İşte playboy denmiş, fıçı gibi denmiş vs.

Benzer şekilde Atl. Madrid oyuncuları Reyes ve Arteche'ye de davranılmış.

Son cümlede ne demek istediğini anlayamadım. Çevirince saçma bir anlam çıkıyor.

• en azından nihat gittiğinde gol krallığını zoreldı sakatlık sonrası toparlanamadı... guiza lugano ile gol yarışına girdi ama malesef luganoya bile geçildi... biz dalga geçmeyelimde kim geçsin
  • ispanyollar kendi milli takımlarındaki güiza ile fenerdeki arasında uçurum olduklarını bilmiyolar demek ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.