Şimdi Ara

ispanyol kızlar güzelmidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Guzel olmasa da kafa yapilari yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızlarından güzel olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Guzel olmasa da kafa yapilari yeter

haklısın en önemlisi o
  • Çingenedirler, bizimkiler ile ortak yönleri vardır. Ama kezbanlıkları yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rauted

Çingenedirler, bizimkiler ile ortak yönleri vardır. Ama kezbanlıkları yok ..

gerçi oraya gittiğimde ben yine yalnız kalırımda yine sorayım
  • resim koymak için google görsel e spanish girls yazdım neler çıktı abovvv
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ismi önerirmisiniz.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ateşli öpüşmeleriyle nam salmış hatunlar. boyları genelde kısa olur ama öyle bir öpüşürler ki kolay kolay unutamazsınız, güzelleri genellikle esmer veya kumral olurlar, ben sarışınını göremedim daha.

gelen bir ispanyol grubu üzerinde yaptığım incelemeler sonucunda güzellik ortalamasının avrupa'nın diğer ülkelerine göre düşük seviyelerde kaldığı kanaatine vardım. slav ırk mensubu perilerin arasında pek esameleri okunmaz. ama zekiler, espritüeller o ayrı. ha birde alba garcia suarez diye bir ispanyol kız vardı, onu tüm değerlendirmelerin dışında bırakıyorum, aşık olmuştum diyorum, gitti te gelmedi diyorum. barcelonanın taşına bak, gözlerimin yaşına bak diye türkü bile söylüyorum.

1 aylık gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki güzellikte türk kızlarının eline su dökemezler (bunda kaş bıyık kıl yün faktörü de var, konuşurken genizden çıkarılan hhh sesi de). ama konuşkan, cana yakın ve samimi oldukları da bir gerçektir. nasıl bir memleketse gotiğinde bile bir gram gizem, gözlerinde donukluk, hırkada depresyon izine rastlanmaz. geceleri 4lü 5li gruplar halinde alemlere akarlar, kendi aralarında kakarakikiri yapıp sabahın ilk ışıklarıyla evlerine dönerler.

kaynak ekşi

• Türk kızı ile aynı derecedirler,yani geneli pek güzel denemez,ama kezban tarzı kızlarları yok,yalnız böyle esmer tenli olanları güzel.Öğlen gördüğün kızı gece disco'da görsen tanıyamazsın gündüz o kadar paspal olan kız gece minisini çekmiş,ten rengi çorap(bir çoğu giyiyor) amanınnnnnnn.Çok güzel dudakları var alev topu gibi.Ama ruslar gibi öyle hemen seninle gelmiyorlar :) ,gece mesela club'ta tanıştın güzelce dans ettin,muhabbeti kurdun ama birçoğu 4-5 li arkadaş grubu halinde geliyorlar,devamını getiremiyorsun.Çok yardımseverler birşey sorsan ing bilmese bile haritadan göstermeye çalışıyor,bildiği 2-3 kelime ile açıklamaya çalışıyor yani insanı terslemezler.

Not: Üstteki yoruma gel ,lan bu kadar benzer mi.Benim ki 1.5 aydır Barselona'da (Opium-Shoko-Sotavento-Catwalk-Sutton-Soho-Duvet gibi) gece kulüplerinde tamamen kendi gözlemim.4-5 li grup olayı tamamıyla doğru, gelenlerin nerdeyse tamamı 4-5 li grup geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opium Mar -- 9 Mart 2013; 16:53:09 >

• aslında yanlış sormuşum çekicimi demem lazımdı sorarken bunu demek istemiştim anladığım kadarıyla cana yakınlıklarıyla yeterince çekici olabiliyorlar..bu arada hızlı tren varmı ispanyada ? bir tren şirketi buldum ama hızlı değil
  • Valla ben sadece İspanyol futbolcuları tanıyorum
  •  ispanyol kızlar güzelmidir
  • ssler nerede
  • Değiller.
  • Belki turk kızlarından bile daha çirkin olabilirler genelleme yaparsak.Genelde ispanyol kızlarının guzelleri çok güzel çirkinleri de baya çirkindir diye biliyorum ortası yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

ssler nerede

Şöyleleri de var

Şöyleleri de

• Türk kızları gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

ssler nerede

Şöyleleri de var

Şöyleleri de

/>

• Her iki türlüsüde var
  • Güzeldirler bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.