Bildirim
İspanyol Kız Arkadaşım Calysta'ya Nasıl Türkçe Öğretirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tango biliyormuymuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dil dile değecek aga söyle euro çok yüksek atlasın senin eve gelsin 1 ayda bülbül gibi şakıtırsınız.
Yabancı kız arkadaş sevgili değil arkadaş hangi platformda edinebiliriz. Tipime güveniyorum da farklı bir bakış açısı geliştirmek için istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 5 Nisan 2022; 21:6:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İspanyol kız arkadaşın Calysta Türkçe derslerini bedavaya getiriyor, sonra da senden ayrılıp yakışıklı biriyle takılacak.
-
Biliyor :D
-
Hocam face'den halen yabancı kız tavlayan adamlar var ama benden size tavsiye chat siteleri falan var öyle her chat sitesi değil tabii, iyi sitelerde var.
-
Olsun hocam ya en azından Türkçe'yi ona öğretirsem o da bana yeter
-
Özelden tavsiye atsanıza avrupalı insanlarla konuşmak insanın perspektifini açar
hocam yine üfleme mesaisine başlamışsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bi bitmediniz be kardeşim ne üflemesi, Ramazan da ara verdim üflemeye
-
Her gün bir saat konuşsanız, balığa bile Türkçe öğretirsiniz. Sözcükleri grup halinde öğretin. Mesela bir hafta boyunca sadece mutfaktaki eşyalardan, yemek tariflerinden, sebze-meyveden bahsedin. Sonraki hafta kafede kullanılabilecek sözcükler, sonra aile üyeleri, duygular, okul hayatı...
Çok teşekkür ederim hocam ben de böyle düşünüyordum. Fazla sıkmadan, günlük hayatta kullandığımız kelimelerden falan bahsederek ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.
-
Hocam dizilerde çok geçen kelimeleri öğretin
Zaten öğrendiklerini duydukça hevesi artacaktır
-
İngilizce için de geçerli mi bu durum
1 aylıgına Türkiye'ye çağır hızlı eğitim vereceğini söyle. Dil dile değmeden dil mi öğrenilir.
Arka odaya geçmiş mi abi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X