Şimdi Ara

İspanyol Kız Arkadaşım Calysta'ya Nasıl Türkçe Öğretirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kız bir sürü sözlük, gramer kitapları falan almış. Kendisi İspanya'da yaşıyor ve ona her gün 1 saat online ders verebileceğimi söyledim kendisi çok sevindi. Türk dizilerini çok seviyormuş, en sevdiği artist Can Yaman, nasıl ona Türkçe öğretebilirim? Nereden başlamalıyım?

• Tango biliyormuymuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dil dile değecek aga söyle euro çok yüksek atlasın senin eve gelsin 1 ayda bülbül gibi şakıtırsınız.

Yabancı kız arkadaş sevgili değil arkadaş hangi platformda edinebiliriz. Tipime güveniyorum da farklı bir bakış açısı geliştirmek için istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 5 Nisan 2022; 21:6:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İspanyol kız arkadaşın Calysta Türkçe derslerini bedavaya getiriyor, sonra da senden ayrılıp yakışıklı biriyle takılacak.

• Biliyor :D

• Hocam face'den halen yabancı kız tavlayan adamlar var ama benden size tavsiye chat siteleri falan var öyle her chat sitesi değil tabii, iyi sitelerde var.

• The Notorious II kullanıcısına yanıt

Olsun hocam ya en azından Türkçe'yi ona öğretirsem o da bana yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özelden tavsiye atsanıza avrupalı insanlarla konuşmak insanın perspektifini açar

• hocam yine üfleme mesaisine başlamışsın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

bi bitmediniz be kardeşim ne üflemesi, Ramazan da ara verdim üflemeye

• Her gün bir saat konuşsanız, balığa bile Türkçe öğretirsiniz. Sözcükleri grup halinde öğretin. Mesela bir hafta boyunca sadece mutfaktaki eşyalardan, yemek tariflerinden, sebze-meyveden bahsedin. Sonraki hafta kafede kullanılabilecek sözcükler, sonra aile üyeleri, duygular, okul hayatı...

• Çok teşekkür ederim hocam ben de böyle düşünüyordum. Fazla sıkmadan, günlük hayatta kullandığımız kelimelerden falan bahsederek ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.  

• Hocam dizilerde çok geçen kelimeleri öğretin
    Zaten öğrendiklerini duydukça hevesi artacaktır

• LeviEfendi kullanıcısına yanıt

• İngilizce için de geçerli mi bu durum

• 1 aylıgına Türkiye'ye çağır hızlı eğitim vereceğini söyle. Dil dile değmeden dil mi öğrenilir.

• Arka odaya geçmiş mi abi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.