Şimdi Ara

Hoşlandıgım ama adını bilmediğim kızın ismini bugün öğrendim ! Nasıl mı :D ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
9.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadşlar çok güzel bir kız var dersanede hoşlandıgım , kızla 1 haftadır falan sürekli göz göze geliyoruz , bazen de ben bilerek gözlerinin içine bakıyorum bana baksa bile çevirmiyorum bakışlarımı kız anlamıştır ondan hoşlandıgımı büyk ihtimalle. Herneyse kızla sürekli bakışıyoruz dersanede ama adını bilmiyordum.

Nasıl öğreneceğim hakkındada bi fikrim yoktu açıkçası ama bugün aklıma çok güzel bişey geldi. Bugün dersanede sınav vardı deneme sınavı gibi birşey.İşte o anda aklıma bir fikir geldi. Kızın sınava gireceği dersliği buldum kızı takip ederek hangi sınıfta girdi hangi sırada oturuyor diye , sonra gittim sınıfın adını öğrendikten sonra panoda sınav isim listeleri var , oraya gittim onun sınıfının isim listesinin fotoğrafını çektim ve eve geldim. Sonra o sınıfta sınava girecek olan tüm kız isimlerine facebooktan baktım ve sonunda kızı buldum ve adını soyadı da öğrenmiş oldum.

Şimdi 1. aşamayı böylece kendi çabalarımla tamamlamış oldum Bundan sonra ne yapsam sizce , adını söyleyerek merhaba, günaydın vs. mi desem , yoksa arkadş aracalığı ile mi iletsem ilk başta ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İsminden Hoşlandığın Bir Kıza İsminden Nazikçe Nasıl Sorulur?

Birine isminin ne olduğunu sormak, nazik ve saygılı bir şekilde yapılmalıdır. İşte hoşlandığın bir kıza ismini nazikçe sormanın bazı yolları:

• "Merhaba, tanıştığımıza memnun oldum. Adın neydi?"
    • "Merhaba, aramıza katıldığın için teşekkürler. Nasıl hitap etmeliyim?"
    • "Hoşlandığım birinin adını öğrenmeyi her zaman seviyorum. Senin adın ne?"
    • "İsmini sorsam sorun olur mu? Hoşlandığım birinin adını bilmek beni hep heyecanlandırır."

Hoşlandığın Bir Çocuğun Adını Nasıl Öğrenebilirsin?

Hoşlandığın bir çocuğun adını öğrenmek için şunları yapabilirsin:

• Ortak arkadaşlarınıza sorun: Arkanızda konuşmaktan çekinmeyecek ortak arkadaşlarınız varsa onlara çocuğun adını sormayı deneyin.
    • Sosyal medyada arayın: Çocuk sosyal medyada aktifse muhtemelen profilinde adının yazdığı bir yer olacaktır.
    • Ona bir soru sorun: "Bu etkinliğe ilk kez mi geliyorsun?" gibi zararsız bir soru sormak onun ismini sizden sormasına neden olabilir.
    • Kendini tanıt ve adını sor: "Merhaba, ben [senin adın]. Adın ne?" diyerek doğrudan yaklaşabilirsin.

Birine ismini kibarca sormak, iyi izlenimler bırakmanın ve potansiyel bir ilişkiye giden kapıları açmanın harika bir yoludur. Nazik ve saygılı olun, aşırı rahat davranmaktan kaçının ve reddedilme olasılığına hazırlıklı olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ne kadar mutlusun lan hep böyle ol kerata.
  • ekle feysden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travian_tr

ekle feysden :D

İşte kız ters tepki falan verirse diye yemiyor açıkçası
  • Ne yanı yok artık
    Gidip ismini soramadın mı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCKytr

Ne yanı yok artık

Ya bi kaç kişi daha böyle dedi de bana o kadar kolay gelmiyor bu isim sorma konuşma falan nedense :S Böyle çok acayip ütopik fikir gibi geliyor gidip kıza ismini sormak. Biraz asosyal olmaktan sanırım bu.

Ya kız sanane falan derse diye :/
  • Bak güzel arkadaşım/kardeşim hiç böyle konulara cevap yazmam ama yinede biraz tavsiyede bulanayım.
    Öncelikle karşındaki kızı insan olarak düşün oda bir insan.Senden üstün mü hayır.Hiç değil.2 güzel lafa gelir kızlar daha çok.
    Bu yüzden sen kendini öncelikle ondan üstün gör ve öyle takıl.İsmini arkadaşça sorabilirsin.Ne varki bunda eğer ismini sorduğunda 1-sanane diyorsa o onun .erizekalılığı 2-sanane diyorsada yapıştır sende aklına gelen cevabı ez onu orada laf at ne bileyim birşeyler de yani korkulcak hiç bir şey yok kaç milyon kişiyiz bir kız sana hayır demiş adını söylememiş amannnnnnnn 2 günlük dünya.Bir süre sonra sende anlayacaksın ne kadar basit olduğunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne yanı yok artık

O kadar zormuydu adını öğrenmek.Tanışabilirmiyiz desen olurdu
  • amma kasmışın yaw zamanına yazık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

amma kasmışın yaw zamanına yazık :D

valla başka türlü öğrenmem imkansız gibi birşeydi , aslında kızın yakın bir arkadaşı var , onu çağırıp konuşsam mı acaba bi gün. durumu anlatsam yani.
  • quote:

Bak güzel arkadaşım/kardeşim hiç böyle konulara cevap yazmam ama yinede biraz tavsiyede bulanayım.
    Öncelikle karşındaki kızı insan olarak düşün oda bir insan.Senden üstün mü hayır.Hiç değil.2 güzel lafa gelir kızlar daha çok.
    Bu yüzden sen kendini öncelikle ondan üstün gör ve öyle takıl.İsmini arkadaşça sorabilirsin.Ne varki bunda eğer ismini sorduğunda 1-sanane diyorsa o onun .erizekalılığı 2-sanane diyorsada yapıştır sende aklına gelen cevabı ez onu orada laf at ne bileyim birşeyler de yani korkulcak hiç bir şey yok kaç milyon kişiyiz bir kız sana hayır demiş adını söylememiş amannnnnnnn 2 günlük dünya.Bir süre sonra sende anlayacaksın ne kadar basit olduğunu.

Hocam imza dehşet.Değiştirsen iyi olur ceza keserler.

• sen pazartesı bulusucaktın ne oldu ?? sımdı nerden cıktı bu hoslanma mevzu sımdı ?? mılletı nıye oyaladın bos yere o konuyada bısey yazdıgın yok bak sınırlendım sımdı.
  • Baya kasmışsın hocam sende
  • arkadaşım bence sen direk MİT e felan başvur hatta kesmez direk FBI,CIA e felan müracaat et

ne kadar korkuyosunuz bu kadar basit şeylerden, kız kantindeyken felan öylesine bi soru sorabilirsin, yada ne biliyim şu hoca nasıl onun derslerine girsem işe yararmı gibisinden (sınırsız iletişim kurma yolu var yeterki birazcık cesaretini topla) bu arada düzgün bi şekilde sorarsan aklı başında hiçbir kız ters tepki vermez emin ol, kibar olman her zaman çok işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

sen pazartesı bulusucaktın ne oldu ?? sımdı nerden cıktı bu hoslanma mevzu sımdı ?? mılletı nıye oyaladın bos yere o konuyada bısey yazdıgın yok bak sınırlendım sımdı.

yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışta olabilrm. Kız son anda daha önce kmseyle çıkmadıgını bundan sonrada böyle devam etmesini istiyormuş. Sorun sen değilsin kmseyle çıkmayı düşnmüyorum ben dedi. Öle bitti yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Libertad*

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

sen pazartesı bulusucaktın ne oldu ?? sımdı nerden cıktı bu hoslanma mevzu sımdı ?? mılletı nıye oyaladın bos yere o konuyada bısey yazdıgın yok bak sınırlendım sımdı.

yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışta olabilrm. Kız son anda daha önce kmseyle çıkmadıgını bundan sonrada böyle devam etmesini istiyormuş. Sorun sen değilsin kmseyle çıkmayı düşnmüyorum ben dedi. Öle bitti yani.

hadı ya neyse salla ıc kulvardan yardır bu kıza hadı hayırlısı utanma cekınme emın ol utanmayan cekınmeyenler cok cok avantajlı bu konularda utanırsan hıc bısey olmaz emın ol.
  • @karaçalı sağol hocam.

benim düşncem şu şeklde ama ne derece mantıklı acaba arkadşlar ? bir süre daha bekleyeceğim ama bu sürede iyice kızın farkedeceği ve benim ona karşı ilgim oldugnu anlayacağı şeklde gözlerine bakacağım gördüğüm zaman. O bana baksada gözlerimi ayırmayacağım. Böyle bi süre devam ettikten sonra adını da iyice öğrenip emin olduktan sonra bi gün hiç beklemediği bi anda merhaba diyeceğim isminide söylerek.

kız merak edicek tabi ismini nerden bildiğim o sormasa bile , bende adımı söyleyeceğim o anda. Sonra zaten kızın azıcık gönlü varsa devam eder muhabbet.
  • Öyle uğraşacağına. bi arkadaşına ya da yakınındakilere vs. sorsaydın. Hem kıza hemen yetiştirirlerdi bu çocuk senin adını sordu diye. Daha iyi olurdu.

Ama yarın öbürgün muabbet ederseniz, konuşursanız. Anlatırsın adını bulmak için ne kadar uğraştığını. Güzel olur.
  • Kızın sevgilisi varsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Öyle uğraşacağına. bi arkadaşına ya da yakınındakilere vs. sorsaydın. Hem kıza hemen yetiştirirlerdi bu çocuk senin adını sordu diye. Daha iyi olurdu.

Ama yarın öbürgün muabbet ederseniz, konuşursanız. Anlatırsın adını bulmak için ne kadar uğraştığını. Güzel olur.

bence bunu anlatsa kız mal der o yüzden sen hiç adını bilmiyomuş gibi şimdi git tanış bişey konuş, bu arada ben de xxx diyeceksin bu kadar sonra o da kendi adını söyler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.