Şimdi Ara

İsotrexin jel kullananlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, birkaç gün önce dermatologa yüzümdeki birkaç adet sivilce için gittim ve bana isotrexin jel + fucidin pomad + bir yüz temizleme jeli yazdı. Yüz temizleme jeli ve fucidin gayet iyi iken, isotrexin denen jeli 3.kullanışımda suratımı kıpkırmızı yaptı ve yaktı. Şimdi bundan birkaç gün önceki halime göre çok fena ; sivilceler gideceğine aksine leke halini almış kırmızı bir görüntü kazandı.

Daha önce isotrexin kullananlarda oldu mu bu? Bazı yerlerde normal olduğu yazıyor ama sivilceleri kurutmak yerine bu hale getirmesi beni pişman etti açıkçası.

• adam süreli 3 gün olmuş "sivilceler gideceğine aksine leke halini almış kırmızı bir görüntü kazandı. " arkadaşım 5bin lira verip lazer epilasyon yaptırmıyosun 20 30 liraya aldığın krem 3 günde tabiki yüzünü babyface yapmaz bi aldığın tüpü bitir nebu acele
  • O jeli kullandığım zamanlar benim sivilcemi max 2 güne kuruturdu. Bende de yakma oluyordu kullandığım zamanlar, birde jeli surata sürdüğün zaman sanki surata beton falan döküyorlar. Öyle garip bir jel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandım, tüm yüzünüze sürmek yerine sadece sivilcelerin üzerine sürmeyi deneyin. Benim yüzüm çok sıkıntılı oldugundan hiçbir etki yaratmamıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.