Şimdi Ara

Hairforte sprey ve xpecia tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucu en çok önerilen bu ikilinin kullanımını gördüm . Aranızda bilgisi olan var mı . Bir de yan etki durumları nasıl bunların. Göğüs büyümesi vb şeyler var mıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5 aydır xpecia kullanıyorum bi faydasını görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

5 aydır xpecia kullanıyorum bi faydasını görmedim
    ben de yeni başladım bakalım nolacak. hem xpecia, hemde hairforte sprey
    yaşım baya ilerledi ve dökülme de yok ama kalite kaybı var saçlarımda. üst tarafta bazı saçlar uzamıyor
    bakalım nolacak

çok araştırdım ve cinselliğe yanetkisi yok diyorlar bu iyi oldu. hoş tam tersi yorumlarda var ama her yoruma itibar edilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: defanns5

ben de yeni başladım bakalım nolacak. hem xpecia, hemde hairforte sprey
    yaşım baya ilerledi ve dökülme de yok ama kalite kaybı var saçlarımda. üst tarafta bazı saçlar uzamıyor
    bakalım nolacak

çok araştırdım ve cinselliğe yanetkisi yok diyorlar bu iyi oldu. hoş tam tersi yorumlarda var ama her yoruma itibar edilmez

Alıntıları Göster
    hocam doktorunuza danışarak mı aldınız? yan etkileri hakkında bir doktorla konuştunuz mu ya da
  • defanns5 kullanıcısına yanıt
    ben bıraktım dökülmeyi durdurmadı
  • Ben şimdi bitkisel bir şeyler denemeyi düşünüyorum. Çam terebentini önerdiler şampuana katıp denicem bakalım
  • doktora falan danışmadım. lakin doktor sitesinde bi üroloji doktoruna sordum ve cinselliğe yanetki yapmaz dedi. palm yağı kaynaklı mı ne falan dedi
    xpecia vitamin sonuçta, hairforte de işte minoxilin yanetkisiz hali anladıgım kadarıyla ama bana sanki minoxilden daha iyi gibi geldi yazılanlar dogruysa(minoxil 7-8 sene önce 1 kere kullanmısdım sonra devamlı kullanılması lazım diye bırakmıştım) hairfortede devamlı kullanılması lzm ama ilerki zamanlarda 2 günde 1 kez azaltılıyomuş. bakalım özellikle kafamın üst kısmında kısa kalan saçlara nasıl etkisi olacak, şuanda dökülmem yok ama saçlar 1 numara

buarada çam terebentin falan şampuana konuyo. şampuanın çok etkisi yok saç dökülmesinde. ben yinede aynı firmanın yağlanma için seboderm, saç dökülmesi için sawpoo aldım. dönüşümlü kullanıyorum
    @TheGreenArrow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defanns5 -- 25 Mayıs 2018; 18:19:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben bıraktım dökülmeyi durdurmadı
    yanetki görmemişindir inş?
  • defanns5 kullanıcısına yanıt
    yok görmedim bir işe yaramadığı içinde olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 25 Mayıs 2018; 20:42:1 >
  • quote:

yok görmedim bir işe yaramadığı içinde olabilir
    bakalım bende nasıl etki göstercek. ekstra olarak b12+balık hapıda alacağım

ama benim stresden sakalkıran oldum. birde onunla mücadele edeceğim
  • Xpecia hakkında bazı olumsuz yorumlar olsa da özellikle cinsellik anlamında buna rağmen hapı kullanmaya 2 ay önce başladım
    Cinsellik konusunda olumsuz yönü bırak ben de sanki daha da istek arttırdı cinsellik konusunda ve sertleşmede biraz da olumlu katkı verdi gibi(psikolojik olabilir emin değilim) Kolaycana kopan göğüs kıllarım artık kopmuyor kolay kolay

Hairforteyide hiç aksatmadan kullandım ve olumlu etkilerini görüyorum

Ama bunlar devamlı kullanılması gereken şeyler ve online satış fiyatlarıda zamlanmış kampanyalı veren yerlerde, daha fazla artmaz umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space -- 11 Ağustos 2018; 2:5:48 >
  • Space kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar saçım seyreldi hairforte sprey+xpecia kullanmayı düşünüyorum saçlari gürleştiriyor mu tavsiye edermisin ayrıca ömür boyu kullanmak gerekiyor mu dökülmemesi için o gözümü korkutuyo bir türlü başlayamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.