Şimdi Ara

Sivilce sabunu ve kremleri hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi sivilce sorunlarım var, ilk başta pek önemsemiyordum ama yavaş yavaş yaralar oluşmaya başladı.
    Bir yakınım Imex sabun ve sivilce kremini kullanmamı önerdi, kararsızım bende şu anda.
    Sadece Imex olacak diye bir şey yok başka alternatiflere de ihtiyacım var.
    Kullananlar, faydasını görenler bir el atarlarsa sevinirim.
    İyi forumlar, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 24 Ağustos 2012; 11:50:54 >

• Sivilcelerin sebebi nedir? (ergenlik,yağlı yiyecekler,cilt kuruluğu vs)
  • Salyangoz sabunu kullananlar var faydası oluyor kullanan arkadaşıma ama bu konuda tıbbi destek almanız daha sonra ona göre çözüm yolları üretmek daha mantıklı.
    Takılmayın fazla öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Sivilcelerin sebebi nedir? (ergenlik,yağlı yiyecekler,cilt kuruluğu vs)

Sivilcelerimin sebebi ergenlik, fakat dediğim gibi yaralar oluşmaya başladı.
    O yüzden kullanmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Sivilcelerin sebebi nedir? (ergenlik,yağlı yiyecekler,cilt kuruluğu vs)

Sivilcelerimin sebebi ergenlik, fakat dediğim gibi yaralar oluşmaya başladı.
    O yüzden kullanmak istiyorum.

bahsettiğiniz sabun hakkında bilgi sahibi değilim ama ergenlikten kaynaklanan sivilceleri sabun vb şeyler ile önlemek mümkün değil sadece yara vs oluşması engellenebilir bunun içinde gece yatarken protex antibakteriyel sıvı sabunla yüzünüzü yıkadıktan sonra,nivea pişik önleyici kremi maske gibi sürmenizi tavsiye ederim (pek bilinmiyor ama nivea pişik önleyici kremin içinde bulunan çinko sivilcelere çok iyi geliyor)

• Ben cildiye doktoruna gittim imex kullanıyorum dedim bana kullanma yazacağım ilaçları kullan dedi

Nadixa ve Benzamın (yanlış yazmıs olabilirim) Valla faydasını gördüm tavsiye ederim fakat sen bi doktora görün bence en doğrusunu o verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ DÖKÜLMESİ VE PROPECİA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.