Şimdi Ara

İsmek'in kursları hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsmek'in grafikerlik veya bilgisayar onarım kursuna gitmek istiyorum ama kayıtlar dolmuş.

Ne zaman kayıtlar açılır veya ek kayıt gibi şeyler olabilir mi

bu sene mutlaka birine kayıt olmam lazım çünkü seneye öss var bu iki alanıda çok seviyorum ve sertifika almak istiyorum

Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

• Beyler lütfen bilen varsa yardım etsin
  • serfitika çok işine yaramaz başta bunu belirteyim,
    kurs kayıtları 2-3 ay önce başlayıp kontejanlar doldu diye biliyorum. çünkü gitar kursuna kayıt oldum son kayıtlarda. yakınlarındaki diğer şubelere bak belki açık kurs bulursun. bi de internetteki yazanlar bazen güncel olmuyor, gidip kursla birebir görüşmen daha sağlıklı olacaktır.
    seçtiğin alanlar güzel grafikerliği öneririm ;)
    ben de össden önce ingilizce kursuna gitmiştim kesinlikle öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 14 Aralık 2009; 13:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

serfitika çok işine yaramaz başta bunu belirteyim,
    kurs kayıtları 2-3 ay önce başlayıp kontejanlar doldu diye biliyorum. çünkü gitar kursuna kayıt oldum son kayıtlarda. yakınlarındaki diğer şubelere bak belki açık kurs bulursun. bi de internetteki yazanlar bazen güncel olmuyor, gidip kursla birebir görüşmen daha sağlıklı olacaktır.
    seçtiğin alanlar güzel grafikerliği öneririm ;)
    ben de össden önce ingilizce kursuna gitmiştim kesinlikle öneririm.

İngilizce kursu çoğu yerde açık güzel değildir diye gitmeyecektim ama önerin için teşekkür ederim
    artık gitmeyi düşünüyorum iki kursa birden katılma imkanımız var mı?
  • Sertifika neden o kadar önemli değil ?
  • İsmek'de Şuan ilk dönemin ortalarındalar, sen ikinci dönem için kayıt yapacaksın, eğer ikinci dönemde doldu ise yedek olarak kayıt ol çünkü; kurs başladıktan bir kaç hafta sonra en az 10 kişi kursu bırakıyor. Yani en fazla 2 veya 3 hafta gecikmeli başlarsın
  • Yanlış htırlamıyorsam Eylül'de kayıtlar başlıyor.
    Fakat [simage]2-3 gün içerisinde[/simage] kayıtlar bitiyor.

Bazen ara kurslar açılıyor.
    2 İsmek kursa birden katılma imkanın yok. Belki kontejan boşsa böyle bir imkan tanıyabilirler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSMEK Kursları Sizce Nasıl
    19 yıl önce açıldı
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvator_44

İsmek'de Şuan ilk dönemin ortalarındalar, sen ikinci dönem için kayıt yapacaksın, eğer ikinci dönemde doldu ise yedek olarak kayıt ol çünkü; kurs başladıktan bir kaç hafta sonra en az 10 kişi kursu bırakıyor. Yani en fazla 2 veya 3 hafta gecikmeli başlarsın

Sağolasın içimi rahatlattın yarın ilk iş okul çıkışı ismek şubesine ikinci dönem için gidip kayıt olmaya çalışacağım en azından bilgi alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahin90

Sertifika neden o kadar önemli değil ?

o serfitika işe girerken vs çok işinize yaramaz, siz yeteneği kursta kaptıktan sonra gerisi önemli değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ---john---

İngilizce kursu çoğu yerde açık güzel değildir diye gitmeyecektim ama önerin için teşekkür ederim
    artık gitmeyi düşünüyorum iki kursa birden katılma imkanımız var mı?

Aynı anda iki branşa birden gidemezsin, ama örneğin, ilk dönem işletmenliğe gittin ikinci dönemde istediğin her hangi branşa gidebilirsin. Ayrıca bu yıl, bir kişi sadece bir kez kurslara katılacaktı diye yeni bir kural getirilmişti, ama sonra değiştirdiler bu kuralı isteyen ikinci dönem içinde kayıt yaptırabiliyor...
  • İkinci dönemde kayıtlar yeniden başlıyor değil mi?
  • Üsküdardan Zeytinburnu çok mu uzak ne kadar saatte gidebilirim

grafikerlik orada açık başka yok malesef olmazsa ikinci dönemi bekleyeceğim
  • ismek ten sertifika alan var mı. varsa kurs bittikten kaç gün sonra sertifikaya veriyorlar . cevap verirseniz sevinirim.
  • Bir daha ki dönem başında... Ama sertifika pek işe yaramıyor... :)
  • İlk dönemde kayıtlar başladı , dersler de başladı

Ben başka bişeye daha katılmak istiyorum.Seneyemi beklemem lazım.İkinci dönemde oluyor mu.Katılamak istediğim şey tek kurluk.Bilgisayar kursu vb gibi.İngilizce gibi set set değil.
  • eğer kayıt olmak istediğin alan boşsa belki yani kayıt üstünde olmasa bile en azından misafir kursiyer olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.