quote:Orijinalden alıntı: TheMAlıntıları Göster Ben fener başkanı olsam bu herife dava açarım. Resmen dalga geçer gibi şarkı yapmış. Kro herif.
quote:Orijinalden alıntı: RampageBen fener başkanı olsam bu herife dava açarım. Resmen dalga geçer gibi şarkı yapmış. Kro herif.Alıntıları Göster youtube de birisi büyük harflerle bişey yazmış
quote:Orijinalden alıntı: ~Lion King~youtube de birisi büyük harflerle bişey yazmışAlıntıları Göster Ya valla fenerli değilim iyiki bu adam dalga geçmiş bildiğin.Allahtan galatasaraylı değil
quote:Orijinalden alıntı: ZartarxiSYa valla fenerli değilim iyiki bu adam dalga geçmiş bildiğin.Allahtan galatasaraylı değilAlıntıları Göster http://www.youtube.com/watch?v=IazL1OK0m0s&feature=related
quote:Orijinalden alıntı: .:ER_JaNN:.http://www.youtube.com/watch?v=IazL1OK0m0s&feature=relatedAlıntıları Göster Best Of Apaçi...
quote:Orijinalden alıntı: Guest-11475B916sahaya bununla çıkın Alıntıları Göster tam bi kro ya adam fbnin adını ağzına alma abi sen ya sen git bas gaza alırsın anca hava ya neyse
quote:Orijinalden alıntı: echomaniactam bi kro ya adam fbnin adını ağzına alma abi sen ya sen git bas gaza alırsın anca hava ya neyseAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: echomaniac tam bi kro ya adam fbnin adını ağzına alma abi sen ya sen git bas gaza alırsın anca hava ya neyse galatasaray içinde yapmış ne iş anlamadım demekki beşiktaşlı
quote:Orijinalden alıntı: BLG#quote:Orjinalden alıntı: echomaniac tam bi kro ya adam fbnin adını ağzına alma abi sen ya sen git bas gaza alırsın anca hava ya neyse galatasaray içinde yapmış ne iş anlamadım demekki beşiktaşlı Alıntıları Göster bu ne la?
quote:Orijinalden alıntı: EnergeticTakıma dinleticen bunu. Alıntıları Göster Yav bi yorum yapıcam ama banlanırım diye korkuyom
quote:Orijinalden alıntı: ra hmetliYav bi yorum yapıcam ama banlanırım diye korkuyom Alıntıları Göster Tüh bize de marş yapmış
quote:Orijinalden alıntı: Kiss of LifeTüh bize de marş yapmış Alıntıları Göster bu adam hangi takımlı gs'yede yapmış fb'yede... harbdien demekki bjkli...
quote:Orijinalden alıntı: TheMbu adam hangi takımlı gs'yede yapmış fb'yede... harbdien demekki bjkli... Alıntıları Göster İsmail abim sizi görüyor.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75süperr bu şarkıyı fenerli olarak kabul etmiyorum . Böyle dandik şarkı olmaz adımızı kirletiyor.