Şimdi Ara

İsmail YK !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bas gaza aşkım bas gaza...

• o kıyafet nedir ya çok zevksiz adam şarkıları da çok anlamsız aptalca ama....
  • Hele sahnede vıınn vıınn sesini duyunca nasıl kayıyor
  • sırf ismail yk var diye izlemicem bu gece beyazı
  • o herifin ben
  • Lanet olsun ya:@
  • Abi bu İsmail YK ya bitiyom. Herif tam karizma. Bende öyle olacam bi uyuyum hele. Hele şarkılarına ve dansına bitiyom. Süper ya Türkiyenin hatta dunyanın en büyük sanatçısı bu adam. Muhtesem giysileri var ayrıca. ADam direk superstar.
    Dün gittim tum albumlerını aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıvorlu ismail :D
    12 yıl önce açıldı
    İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TehlikeliPanda

Abi bu İsmail YK ya bitiyom. Herif tam karizma. Bende öyle olacam bi uyuyum hele. Hele şarkılarına ve dansına bitiyom. Süper ya Türkiyenin hatta dunyanın en büyük sanatçısı bu adam. Muhtesem giysileri var ayrıca. ADam direk superstar.
    Dün gittim tum albumlerını aldım.

Ben-><-Bu da sen!
  • herif king of apaçies

beyaz da hangi akla hizmet çıkarıyor onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: *newworld*

herif king of apaçies

reyting ?
  • Şuna birileri bassada kurtulsak bütün apaçilerin elinde telefon son ses bu şarkıı ve en kötüsü hepside ense uzatmış ve onuda boyamışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

quote:

herif king of apaçies

reyting ?

doğru valla bu tipler ve sülaleri şu an beyaz başındadır

İsmail YK !!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

quote:

herif king of apaçies

reyting ?

doğru valla bu tipler ve sülaleri şu an beyaz başındadır

İsmail YK !!!

Soldakinin pantalon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 29 Kasım 2008; 0:49:47 >

• Beyin ambelesi geçiriyodum az daha kapadım TV yi.
  • ah ulan ah biz iki turk kizini kolumuza takmak icin kiza iltifat etmeye cekiniyoruz bu herifin uzerine de turk kizlari yagmur gibi atliyo hey gidi dunya kimine kelek kimine kavun yediriyosunuz iste boyle
  • Bu ismail yk'yı ıslak sopayla dövesim var. Bukadar zevksiz bi adam olamaz ya. Amelelerin taktığı beyaz kemerlerden takmış bide eşşek kadar Gabbana yazıyo. Şarkıları ayrı rezillik.Ammada özentisi var arkadaş anlamadım gitti. Evlenme teklif filan ediyolarmış onlarda ayrı azınlık.

Beyaz beyaz olalı böyle işkence görmedi ya. Bide Michael Jackson dansı yapmazmı öldüresim geldi.
  • Bu yorumları yazanlar acaba yabancı R&B, Rap, Hiphop dinliyorlar mı çok merak ediyorum. Yani İsmail YK 'nın şarkılarının mantık ve şarkı sözlerinin genel konusu olarak ne farkı var yabancıların şarkılarından? Yabancıları seven niye İsmail YK 'yı sevmiyor. Ben İsmail YK sevmem ama yabancı R&B de dinlemem ( İsmail YK tarzındakileri ). Aynı şeyi Türkçe yapınca kro olunuyor, ama İngilizce yapınca dünyada 1 numara oluyor.

Örnek : 50 Cent % Justin Timberlake - Ayo Technology den bir kesitin Türkçesi :

Onun parası, kendi yapıyor
    Şu kızın sallayaşına bir bak
    Seni ona dokunmaya mecbur bırakıyor,seni onu tatmaya mecbur bırakıyor
    Sende ona bayılıyormusun? Deliye dön, onunla yüzleş

...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirenadam

Bu yorumları yazanlar acaba yabancı R&B, Rap, Hiphop dinliyorlar mı çok merak ediyorum. Yani İsmail YK 'nın şarkılarının mantık ve şarkı sözlerinin genel konusu olarak ne farkı var yabancıların şarkılarından? Yabancıları seven niye İsmail YK 'yı sevmiyor. Ben İsmail YK sevmem ama yabancı R&B de dinlemem ( İsmail YK tarzındakileri ). Aynı şeyi Türkçe yapınca kro olunuyor, ama İngilizce yapınca dünyada 1 numara oluyor.

Örnek : 50 Cent % Justin Timberlake - Ayo Technology den bir kesitin Türkçesi :

Onun parası, kendi yapıyor
    Şu kızın sallayaşına bir bak
    Seni ona dokunmaya mecbur bırakıyor,seni onu tatmaya mecbur bırakıyor
    Sende ona bayılıyormusun? Deliye dön, onunla yüzleş

...

Bende yk yı sevmiyorum ama işte yabancılardada bu tip şarkılar yapanlar var.

• yabancılarda yapıyor ama smail YK gibi dandik sözler yok şappur şuppur beni öp, çıtır çıtır beni ye yada bas gaza aşkım vs.

bende R&B yi savunmuyorum ismail YKnın salaklığını söylüyorum
  • İsmail YK ile R&B kelimelerinin yanyana geçmesi bile utanç verici...R&B nedir?Tutup Castin Dümbelek gibi loplop popçularını örnek vermeyin.Onlar MTV bebekleri sadece...Bugün var,on sene sonra yok.R&B taa 1940larda çıkmış bir tarzdır,Ray Charles,Lionel Richie,Stevie Wonder gibi R&B'dur.Yakın zamandan Whitney Houston,bozmadan önce Mariah Carey...İsmail YK'nın değil dinlemek,bir Stevie Wonder şarkısı adını bile söyleyebileceğini sanmıyorum.

R&B'da 90'larda ne yazık ki şu Gangsta Rap denen saçmalıkla birleştirilmeye çalışılarak biraz deforme olmuştur.Mariah Carey'in Butterfly öncesi albümlerinde zerre Rap tınısı yokken,Butterfly sonrası çeşitli Rapçilerle takılması ve şarkılarındaki duygusallığın "Yo!Marayah!Ye!Gam on!" gibi saçma sözlerle azaltılması buna bir örnektir.50 Cent'tir,Eminem'dir,bunlar tamamen MTV bebeği,gerçek Rap ile alakaları olmayan popülarite piyonlardır.Run DMC gibi isimler Rap ve Hiphop piyasasında adı geçmesi gereken isimlerdir.Ama ne yazık ki,bu piyasada MTV tarafından kontrol edildiği için 50 Cent gibi Amerikan Polat Alemdarları gözümüze sokuluyor.

İsmail YK'nın yaptığı müziğe gelince,bildiğin apaçi yengeç müziğidir.Çıkın sokağa,bu müziği kendine yaşam tarzı edinmiş birçok tip görürsünüz.İsmail YK müzikten söze ve konsepte kadar yengeç Türk gençliğinin yansımasıdır.Çünkü bu yoldan kar ediyor,bu yoldan para kazanıyor.Kendisi yengeç olmayabilir ama ekmek teknesinin boyası cilası apaçi...Bu adam onca albüm çıkardı,adam gibi bir tane şarkısı vardır,o da bayağı bir dalga konusu olan Allah Belanı Versin'dir,söz möz geçin,o şarkının müziği üzerinde adam gibi uğraşılmıştır,bu adamdan beklemeyeceğim bir şarkıdır.Gerisi anca arabanızın camlarını açıp,taksici edasıyla vites attırırken low-cost mekanlarda havanızı atabileceğiniz tarzda şarkılardır.

Bu adam bu ülkede tutuyor,albümü satıyor.E bizim halkımızın müzik anlayışı bu...Pop kültürü...Yarın İsmail YK'da unutular,"2000lerde bi adam vardı ya..." diye hatırlarız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.