Şimdi Ara

ISLIK SAÇMALIĞI (YETER ARTIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maç boyu ıslıktan başka birşey yok eskiden böyle miydi halbuki?

yunanların binde biri değiliz atmosfer olarak tezahürat yok maç boyu rahatsız edici ıslık önceden tezahüratın kralını yapardık yıkardık inönüyü şuan harala hurala fiuu bu nedir ya vallahi bıktım

sanki o eski dinamik harbi taraftarın yerini beyni alınmış ıslık çalmaktan başka birşey bilmeyen yaratıcılıktan uzak MORON bi kitleye bırakmış bu kadar uyuşuk tribünler göremedim ben beşiktaşa yakıştıramıyorum. taraftarı olmazsa bu takımın galatasaraydan fenerbahçeden ne farkı var?
    tezahürat yapamıyorsak bari bayrak şöleni falan yapalımda görsel olsun

umarım en yakın zamanda bırakırız şu ıslık saçmalığını da adam gibi tezahürat duyarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 14:50:56 >

• ne yapılacaktı 90 dakika oohoh musalla taşı ooo rakip korner kullanırken kartal gol gol gol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

ne yapılacaktı 90 dakika oohoh musalla taşı ooo rakip korner kullanırken kartal gol gol gol

öyle yapılacak tabi kardeşim bak yunan nasıl yapıyor dortmund nasıl yapıyorsa öyle

dünyanın heryerinde böyle yapılır dünyadan haberiniz yok galatasaray fenerbahçeden başka taraftar görmediğiniz için onlara özeniyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 15:0:49 >

• ıslık 90 dakika taraftarın sahada olduğunu gösterir hiç maça gitmedin galiba. Tezahürata bi başladın mı sahayı görmüyor insanın gözü sadece çevrendekilere bakınıyorsun sahada olanı biteni anlamıyorsun. Helal olsun o ıslık çalanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

ıslık 90 dakika taraftarın sahada olduğunu gösterir hiç maça gitmedin galiba. Tezahürata bi başladın mı sahayı görmüyor insanın gözü sadece çevrendekilere bakınıyorsun sahada olanı biteni anlamıyorsun. Helal olsun o ıslık çalanlara.

ne alaka yaw ıslık çalmayınca nerede oluyorsun bu nasıl mantık

kardeşim nasıl bir zihniyete sahipsiniz dünyanın neresinde var bu ıslık saçmalığı siz orc musunuz maganda mısınız?

taraftar dediğin şarkısını söyler birasını içer eğlenir bir yandan maçını izler. ingilteredede bu böyle almanyadada yunanlardada fastada böyle. tezahürat yapnca maçı izleyemiyor musun öyle bi fiziki engel mi var?

fenerbahçeye mi özeniyorsunuz kadıköye mi özeniyorsunuz nedir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 15:7:55 >

• Keita'yı Werner'i oyundan çıkaran ıslıktı.
    Leipzig ilk 30 dakika topa dokunamadı sebebi ıslıktı.
    Leipzig'in hocasını ikinci yarı orta saha alıp tek forvete çeviren ıslıktı.

Top adamlardayken formanda ter söyleyip rahat rahat top oynatmadığımız için taraftar mı suçlu ?

Top bizdeyken koordinasyon eksikliği var haklısın. İnönü'de şov işini daha iyi yapıyorduk ama rakipleri ve hakemleri baskı altına alamıyorduk.

Top rakipteyken yaptığımız iş doğru. Top bizdeyken tribünün daha iyi olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

Keita'yı Werner'i oyundan çıkaran ıslıktı.

Top adamlardayken formanda ter söyleyip rahat rahat top oynatmadığımız için taraftar mı suçlu ?

Top bizdeyken koordinasyon eksikliği var haklısın. İnönü'de şov işini daha iyi yapıyorduk ama rakipleri ve hakemleri baskı altına alamıyorduk.

Top rakipteyken yaptığımız iş doğru. Top bizdeyken tribünün daha iyi olması gerekiyor.

bak kardeşim bu dediklerin tamamen saçmalık.

takım gayet iyi durumda ve bu takım deplasmandada çatır çutur galip geliyor zaten? bu takım napoliye 3 tane çaktı

fenerbahçeyi evdede yenemedik deplasmandada yenemediK?

bu iş ıslıkla falan olmaz bak real madride barcelonaya taraftarı maç boyu sus pus izler tek bir gürültü çıkmaz

taraftar illa maça etki edecek rakibi sağır edecek diye bir şey yok hem niye baskı altına alasın etkileyesin takımına güvenmiyor musun?

taraftar dediğin dünyanın heryerinde oturur maçını izler ve şarkısını söyler

olay ıslıksa herkesin eline bir düdük var maç boyu öttürün kardeşim bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 15:17:7 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeter artık!
    12 yıl önce açıldı
    şu işkence bitsin artık yeter
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taraftar dediğin kendi evindeki maçlarda takımını antrenman maçında, rakibi cehennemde gibi hissettirmeli. Beşiktaş taraftarı bunu çok iyi başarıyor. Her şeyi eleştirmeniz yüzünden buna bile sallamışsınız. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum sizi. Trollüğüne veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 27 Eylül 2017; 15:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Taraftar dediğin kendi evindeki maçlarda takımını antrenman maçında, rakibi cehennemde gibi hissettirmeli. Beşiktaş taraftarı bunu çok iyi başarıyor. Her şeyi eleştirmeniz yüzünden buna bile sallamışsınız. Nasıl kafalar yaşıyorsunuz anlamıyorum sizi. Trollüğüne veriyorum.

ya kardeşim 50.000 maymunu toplatsam ağzına düdük versem aynısını yapar bu işte bir yetenek bir maharet yok bırakın boş işleri

afrika kupasındaki vuvuzeladan farkı yok

sırf ıslık yüzünden yabancılar maçı ya kısarak izliyor ya kanal değiştiriyor onlarca yorum okudum internette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 15:20:6 >
  • Bence 40 bin kisiye can dagitilsin, canlar x takimi icin calacak diye espri yapalim. En azindan insanlar o kadar para verip bogazlarini agritip aeslerini kaybetmezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taraftarın amacı rakibi boğmak. Islık da bu işi başarıyor. Estetik kaygıyla tribün yapılmaz, yukarıda yazıldığı gibi hiç maça gitmedin galiba? Amaç rakibi sıkıştırmak, ayaklarını titretmek. İşe yarıyor mu, yarıyor. Nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

takım gayet iyi durumda ve bu takım deplasmandada çatır çutur galip geliyor zaten? bu takım napoliye 3 tane çaktı

bu iş ıslıkla falan olmaz bak real madride barcelonaya taraftarı maç boyu sus pus izler tek bir gürültü çıkmaz

taraftar illa maça etki edecek rakibi sağır edecek diye bir şey yok hem niye baskı altına alasın etkileyesin takımına güvenmiyor musun?

olay ıslıksa herkesin eline bir düdük var maç boyu öttürün kardeşim bu kadar basit

Sen öyle düşünüyor olabilirsin ama ortada bir gerçek var.

Keita ve Werner taraftar yüzünden oyundan çıktı. Maç sonu Leipzig'deki herkes atmosferden şikayet etti. İlk yarı Leipzig darmadağan olduysa taraftarın yoğun baskısı yüzünden.

Biz Real ya da Barça değiliz. Leipzig bizden üstün bir takım. Tek dezavantajları tecrübesiz olmaları. Biz de bunu gayet iyi kullandık ve galibiyeti aldık.

Maç sonu bütün yabancı basın taraftarı ve oyuna nasıl etki ettiğini konuşuyor sen ise taraftara gerizekalı diyorsun. Gayet nizami şekilde taraftar gücünü kullandık ve istediğimiz skoru aldık.

• quote:

quote:

quote:

Sen öyle düşünüyor olabilirsin ama ortada bir gerçek var.

Keita ve Werner taraftar yüzünden oyundan çıktı. Maç sonu Leipzig'deki herkes atmosferden şikayet etti. İlk yarı Leipzig darmadağan olduysa taraftarın yoğun baskısı yüzünden.

Biz Real ya da Barça değiliz. Leipzig bizden üstün bir takım. Tek dezavantajları tecrübesiz olmaları. Biz de bunu gayet iyi kullandık ve galibiyeti aldık.

Maç sonu bütün yabancı basın taraftarı ve oyuna nasıl etki ettiğini konuşuyor sen ise taraftara gerizekalı diyorsun. Gayet nizami şekilde taraftar gücünü kullandık ve istediğimiz skoru aldık.

ne gücü güzel kardeşim beşiktaş zaten bunlara gerek olmadan leipzigi yenebilecek güce sahip?

geçen sene şampiyonlar ligi gruplarında ki en iyi maçlarımızı deplasmanda çıkardık?

kendi sahamızda abuk subuk geriye düştük kaç maçta

geçen sene kendi evimizde kazandığımız adam akıllı derbi yok bu nasıl taraftar(ıslık) gücü oluyor ben anlamadım

siz hala takımınıza güvenmediğiniz için birşeyler yapmalıyız psikolojisindesiniz ulan bu takıma 10 yıldır real madridde oynayan pepe geldi bırakta sen ıslık çalmadan adam hamlesini yapsın sen şarkını söyle keyfini al takımın zaten iyi senin rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 15:32:32 >

• quote:

quote:

Taraftarın amacı rakibi boğmak. Islık da bu işi başarıyor. Estetik kaygıyla tribün yapılmaz, yukarıda yazıldığı gibi hiç maça gitmedin galiba? Amaç rakibi sıkıştırmak, ayaklarını titretmek. İşe yarıyor mu, yarıyor. Nokta.

taraftarın görevi rakibi boğmak öldürmek yaralamak sağır etmek değildir maganda kardeşim.

taraftarın görevi maç seyretmek, futbol izlemek, eğlenmek, şarkı söylemek, görsel şölen oluşturmaktır

Sen şaka mısın ya? Bunun magandalıkla ne alakası var? Islık çalmak kimi öldürmüş yaralamış birader? Oturduğun yerden yıllardır tribün yapan adama laf atıyorsun, sonra da taraftarın görevi bık bık bık. Yürü git işine boş boş yorumlar yapma

• Islık olayından bende nefret ediyorum tv'den izlerken bile rahatsız edici. Sahadakilerin izleyenleri eğlendirmesi gerekirken taraftar onlar kazansın diye yırtınıyor resmen. Avrupa'nın dev takımlarda böyle bişey göremezsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

Islık olayından bende nefret ediyorum tv'den izlerken bile rahatsız edici. Sahadakilerin izleyenleri eğlendirmesi gerekirken taraftar onlar kazansın diye yırtınıyor resmen. Avrupa'nın dev takımlarda böyle bişey göremezsiniz.

senin ağzını öpeyim ya sende ki akıl bunların toplamında yok yeminle dünyanın hiçbir yerinde görmedim ya adamlar milyon dolarlar alacak ve ben onlar kazansın diye boğazımı yırtacam ıslık çalmak için öyle mi? hiç bir mantıklı izahı yok ya

Öyle bir yazmışsın ki sanki boğazına alet sokup zorla çaldırıyorlar. Çalmazsan çalma, beğenmiyorsan da maça gitme, oturduğun yerden bile rahatsız oluyorsan izleme, ya da sesi kıs. Çözüm bu kadar basit. Takımın yararına olan bir şeyden senin zevkin nedeniyle vazgeçmeyecek kimse.

• quote:

quote:

quote:

Islık olayından bende nefret ediyorum tv'den izlerken bile rahatsız edici. Sahadakilerin izleyenleri eğlendirmesi gerekirken taraftar onlar kazansın diye yırtınıyor resmen. Avrupa'nın dev takımlarda böyle bişey göremezsiniz.

senin ağzını öpeyim ya sende ki akıl bunların toplamında yok yeminle dünyanın hiçbir yerinde görmedim ya adamlar milyon dolarlar alacak ve ben onlar kazansın diye boğazımı yırtacam ıslık çalmak için öyle mi? hiç bir mantıklı izahı yok ya

Öyle bir yazmışsın ki sanki boğazına alet sokup zorla çaldırıyorlar. Çalmazsan çalma, beğenmiyorsan da maça gitme, oturduğun yerden bile rahatsız oluyorsan izleme, ya da sesi kıs. Çözüm bu kadar basit. Takımın yararına olan bir şeyden senin zevkin nedeniyle vazgeçmeyecek kimse.

kardeşim benim seyir zevkimi düşürmeye hakkı yok kimsenin.

taraftarlık dediğin adam gibi yapılır rakibi ıslıklamak falan magandalıktır saygısızlıktır hem izleyene rahatsızlık verir hem bir yabancı senin maçına gelmek istese ortamı görürse rahatsız olur kaçıp gider.

biz artık dünya klübü olma yolundayız böyle aptal hareketlerle takımına destek değil köstek olursun

bu maçı japonda gelip izleyecek alman turistte belki portekizli bir taraftarda quaresma için izlemeye gelecek beşiktaşın maçını ama senin iğrenç ıslığını çektiremezsin kimseye koca stadda.

küçücük çocuklar maça gülerek gelip ağlayarak çıkıyor. hayvanlığını dışarıda yap televizyon karşısında yine ıslıkla.

ya sessizce oturup izleyeceksin maçı yada adam gibi elinde birayla güzel şarkılar söyleyeceksin tıpkı bir ingiliz beyefendisi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Eylül 2017; 15:42:45 >

• quote:

bu ıslığı savunan gerizekalı kitlenin çoğunluğuda maçları ıslıkla kazandığımızı falan savunuyor o derece bi aptallık var anlayamadığım çok değişti taraftar kitlesi çok

Bu nasıl bir mallıktır ki insanlara fütursuzca gerizekalı diyebiliyorsun? Sen kimsin güzel kardeşim?
  • Baskı olması açısından iyi ama ıslıksız rahat rahat akan bir oyun mu görmek ister misiniz yoksa ıslıklı tansiyonlu bir maç mı istersiniz?Ama ülkedeki tribün kültürü böyle.
  • quote:

quote:

senin ağzını öpeyim ya sende ki akıl bunların toplamında yok yeminle dünyanın hiçbir yerinde görmedim ya adamlar milyon dolarlar alacak ve ben onlar kazansın diye boğazımı yırtacam ıslık çalmak için öyle mi? hiç bir mantıklı izahı yok.

avrupayı bırak yunanlardada yok bu araplardada yok almanlardada hiç bir yerde

o dev takımlarda tazahüratta göremezsin. adamlar tiyatro izler gibi maç izleyip devre arasında birasını yudumlayıp basıp gidiyor.

ıslık yöntemi oldukça başarılı. önceden taraftar maçla ilgilenmeyip sırf kendi şovunu yapma peşindeydi, baskıyı rakibe değil kendi futbolcusuna yaptı yıllarca.

sonuçta Fenerin Galatasarayın arkasında kalan bir Beşiktaş takımı, manşetlerde şov yaptı diye kendini pohpohlayan bir Çarşı vardı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.