Şimdi Ara

İşlemcilerle ilgili basit bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan uygun fiyatlı bir bilgisayar almayı düşünüyorum fakat bilmediğim tuhaf tuhaf işlemci isimleri var.İntel Pentium G645T,İntel Core G870 ve İntel Pentium G860 işlemcileri hangileri çift çekirdekli hangileri kaç çekirdekli.İyi olma sırasına göre açıklayarak anlatacak birileri vardır herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX 8320 4.2GHZ/CORSAİR H70 Liquid CPU Cooler/ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0/POWERCOLOR HD7850 2GB OC/G.Skill 2x4GB ARES DDR3 1600MHZ CL9 /Corsair Vengeance C70 White /CORSAİR CX600W V2 80+BRONZE/Seagate 500 gb 7200rpm+Seagate 1000gb 7200rpm/CORSAİR FORCE LS 120GB SSD/ASUS VE228TR 21.5" Full HD

Sistem 2:i7-4770K/Asus H87M-PRO/Kingstone HyperX 32GB 1600Mhz/Sapphire R9 270X/Gigabyte IF-133 Case +700W PSU/Seagate 1 TB 7200Rpm

• Söylediğin işlemcilerin sana yarayacağını düşünmüyorum :) Bu yüzden bütçeni sölersen daha iyi yardımcı oluruz
  • Max. 900-950 TL bütçem var ve toplama pc ile uğraşmak istemiyorum.Bu yüzden casper,exper,asus gibi herşeyi üzerinde olan (monitör,klavye,maus,kasa) bir bilgisayar almak istiyorum.Kredi kartım vs. yok,dolayısıyla gidip mağazadan alacağım. Bildiğiniz gördüğünüz,özellikleri iyi dediğiniz pc varsa önerilere açığım.Ayrıca Vatan'daki pclerde tek sorunum işlemci,diğer özellikleri bana yetiyor halbuki

Orijinalden alıntı: omeragr

900-950 TL civarında toplama bilgisayar önerilerinize de açığım.İyi öneriler varsa kafama yatabilir

marka bilgisayarlarda daha sonraları upgrade sıkıntıları yaşayabilirsin. bu yüzden tercih toplama pc olmalı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harcama öyle dandik şeylere paranı , işlemci olarak fx6100 ekran kartı olarak 7770 al

900-950 TL civarında toplama bilgisayar önerilerinize de açığım.İyi öneriler varsa kafama yatabilir

Neleri alacaksınız ?

Mesela kasa, psu, monitör değişmeyecekse epey bir azalma olur fiyatta.
    Yine ram, ekran kartı, dvd gibi kullanılabilir neler var ?

Kısaca neler kalacak, neler değişecek yazarsanız daha iyi olur.
    Hatta bazı parçalar ikinci el de alınabilir.
    Kırık kafa, Gigabyte 970A-UD3P, FX-8320, TridentX 4x8 GB 2133-9.11.11.31, 7950 DCU2T, 2x4 TB SV-35, 2x6 TB SV-35, 2x8 TB WD Harici, 240 GB SSD, BlueRay-RW, 29 inç 4K-3840x2160-IPS-75 Hz-4 ms, TT Toughpower Qfan 750W 80 B, Coolermaster RC-690-III, Logitech M705 ve K350 Wave
  • Elimde hiçbir parça yok.Yani bilgisayarı en baştan.0'dan toplicam

O fiyata da komple sistem olarak çok da lüksünü bekleme. :)

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

bu tabloyu hangi siteden yaptın ? Kendime göre monitör dahil,974 TL'ye bi pc topladım yine sağol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

bu tabloyu hangi siteden yaptın ? Kendime göre monitör dahil,974 TL'ye bi pc topladım yine sağol

+1 hangi site ??

• iyi hoş belli ki konu sahibi çok anlamıyor pc den
    herhangi parçada sorun çıktığında siz o parçayı tespit edip garantiye gönderip takibini yapabilecekmisiniz.
    konu sahibine diyorum ki çok bilgili değilseniz hazır pc alın birşey olursa yollarsınız garantiye olur biter.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

iyi hoş belli ki konu sahibi çok anlamıyor pc den
    herhangi parçada sorun çıktığında siz o parçayı tespit edip garantiye gönderip takibini yapabilecekmisiniz.
    konu sahibine diyorum ki çok bilgili değilseniz hazır pc alın birşey olursa yollarsınız garantiye olur biter.

çok bilgili olduğumu hiç bi zaman iddia etmedim ama bi sıkıntı olursa sıkıntı hangi parçada olduğunu anlarım.Benim bundan önceki bilggisayarım toplama olduğu için sayesinde bu konuda tecrübelendim

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

iyi hoş belli ki konu sahibi çok anlamıyor pc den

çok bilgili olduğumu hiç bi zaman iddia etmedim ama bi sıkıntı olursa sıkıntı hangi parçada olduğunu anlarım.Benim bundan önceki bilggisayarım toplama olduğu için sayesinde bu konuda tecrübelendim

siz bilirsiniz.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • Vatan bilgisayaradan toplandı arkadaşım o sistem. Başka yerden o fiyata alamazsın zaten. İmkanın varsa ekran kartını yükseltebilirsin eğer öyle bir şey almayı düşünüyorsan.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.