Şimdi Ara

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.290
Cevap
20
Favori
103.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğutucu ile alakası yoktur büyük ihtimal. Arkada çalışan uygulamalar etkili olabilir diye düşünüyorum. 4.5 ghz 1.270v ile günlük kulanıyorum şu an sıcaklıklarda çok güzel aslında ince ayarla 4.8 veya 4.9 görürüm diye düşünüyorumda kim uğraşacak
  • Bir deneme daha...

İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]
  • white_power kullanıcısına yanıt
    eklendi.evet arkada calisan uygulamalar yuzunden olabilir.4.5 ghz gunluk yeterli bence cok kasmaya gerek yok.belki kisin kapi pencere acip odayi buz gibi yaparsan 4.9 gormen daha kolay olabilir ama cok da gerekli degil 4.5 hali bile yeterli gunluk kullanima.
    i7 4790k lara göre bu i7 6700k daha iyi o.c oluyor herhalde
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Bundan önceki işlemcime dayanarak(4790k) buna göre daha fazla voltaj ister daha fazla ısınırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kısaca intel işi biliyor i7 4790k ya göre daha iyi daha güzel işlemci bu i7 6700k hatta anakartlarında da herşey var
  • Fx 6300 4.4GHz testi. Konuda yanlışlık var hocam önceki attığım 1.73 testinin biri fx6100 diğeri fx6300(4.4ghz olan) için. 1.74 ile sonuçlar değişmiş :)
    Foto açılmamazlık yapabiliyor sunucuda sıkıntı var sanırım, sayfayı yenileyince geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 26 Kasım 2015; 13:08:08 >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    duzeltmeye calistim ama bi bak bakalim.sadece detayli listede degil siralamada da yanlismis onu da duzelttim.
  • Düzelmiş şimdi elinize sağlık
  • Benim skor gunceller misin kanka

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Bence tam tersi 5ghz gören 6700k görmedim daha henüz piyasada çiksa bile onuda aynen şöyle olur.

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    zaman göstericek kanka
  • İşlemcilerin CPU-Z Benchmark Sıralamaları [ANA KONU]

ben su sirami ikinizden de bi geri alayim.win7'de almistim ben o 9601 sonucunu.madem win10 kullaniyoruz dedim bizde de var.
  • Hooppaa 5122 mhz. Bak simdi ortalik karisacak.

• Benimki windows 8.1 kanka sorun yok win 10 yukler alirim geri
  • İyi hoş multi puanı da single nolacak peki
  • ısı sorununu hallettikten sonra 4.8 ghzde kullanacağım artık.stabil sanıyorum aida64 de 10 dk dayandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 5 Aralık 2015; 22:06:13 >
  • eklendi.sen ısı sorunu yasamistin bir ara degil mi?sorunu cozmene sevindim neymis problem nasil cozdun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

eklendi.sen ısı sorunu yasamistin bir ara degil mi?sorunu cozmene sevindim neymis problem nasil cozdun?

evet bendim.
    eski macun kaliteli değildi. şimdi artic cooling mx4 kullandım.

birde soğutucun ortası işlemciye denk gelmiyordu onuda hallettim düzeldi. 10 derece düştü en az.

cache ocyi kapattım. bütün voltajlar en düşükte. sadece işlemciye 1.32 voltaj verdim. stabil şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

eklendi.sen ısı sorunu yasamistin bir ara degil mi?sorunu cozmene sevindim neymis problem nasil cozdun?

evet bendim.
    eski macun kaliteli değildi. şimdi artic cooling mx4 kullandım.

birde soğutucun ortası işlemciye denk gelmiyordu onuda hallettim düzeldi. 10 derece düştü en az.

cache ocyi kapattım. bütün voltajlar en düşükte. sadece işlemciye 1.32 voltaj verdim. stabil şimdi.

ben de iki islemcimde ac mx 4 kullaniyorum guzel macun ama senin baska sorunlar da varmis halletmissin iyi guzel gule gule kullan.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.