Şimdi Ara

İşlemci Tavsiyesi Vereblrmsnz butce 250ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar butcem işlemci icin 250 ytl amd ve ya intel takıntm yok hızlı ve uzun vadede kullanacagm bişi ariorm

simdiden tesekkurler.

• Anakart ve ramleriniz nedir ? Elinizde mevcut mu bunlar ?

Yeni sistem mi kuracaksınız sıfırdan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Ekim 2010; 15:38:53 >
  • arkadaslar sıfırdan sistem kurcam işlemciye gore bide anakart tavsiye edersenz makbul e gecer smdiden tşkler..
  • 2 nci el q8300 yada q 6600 alabilirsin 200 tl civarında satılıyor ama illaki 0 alacam derseniz q8300 lerin 0 ları 260 tl den başlıyor çok güzel bi cpu amd lerdeki gibi ısınma sorunu olmuyor rahatlıkla alabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_43546117/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 7 Ekim 2010; 9:00:22 >
  • ghost krdes tkş.ama amd de diki ısınma olayi coktan aşidi die biliorm bahsettgm işlemciyi incelicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advenced

2 nci el q8300 yada q 6600 alabilirsin 200 tl civarında satılıyor ama illaki 0 alacam derseniz q8300 lerin 0 ları 260 tl den başlıyor çok güzel bi cpu amd lerdeki gibi ısınma sorunu olmuyor rahatlıkla alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2 nci el q8300 yada q 6600 alabilirsin 200 tl civarında satılıyor ama illaki 0 alacam derseniz q8300 lerin 0 ları 260 tl den başlıyor çok güzel bi cpu amd lerdeki gibi ısınma sorunu olmuyor rahatlıkla alabilirsin

şimdi bir kişi çıkıp işlemcim 96 derece dedi diye her amd 96 C mi oluyor şaka yaptınığınızı varsayıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin191

arkadaslar sıfırdan sistem kurcam işlemciye gore bide anakart tavsiye edersenz makbul e gecer smdiden tşkler..

bütçe belirtip sistem tavsiyelerinde konu açarsanız daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin191

ghost krdes tkş.ama amd de diki ısınma olayi coktan aşidi die biliorm bahsettgm işlemciyi incelicem

Phenom II'ler şuanda görebileceğin en serin işlemci, Amd hakkında çok ısınıyor sözlerine bakma onlar çok eskilerde kaldı. Teknoloji hızlıca ilerliyor ama önyargılar hiç eskimiyor . Yukarıdaki Arkadaşın önerdiği 250 - 260 TL'ye bulacağın Phenom II X4 955 BE işlemcisi senin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak güçte. Anakart olarakhttp://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32374_GIGABYTE_GA-880GA-UD3H__AMD_880G__Soket_AM3__DDR3-1866__Anakart.html GIGABYTE GA-880GA-UD3H alabilirsin, Ati 4250 entegre grafik kartı var ekran kartı için bütçen şuan denkleşmiyorsa dahili ekran kartı en azından Counter Strike 1.5'i, 1.6 versiyonları ve dengi oyunları takılmadan oynatır Phenom II 955 işlemci ile birlikte..

• gerçekler acıdır arkadaşlar halen niye inat ediyorsunuz anlamıyorum gözününüz önünde işlemcim 96 derece diye bağıran bi amd kullanıcısı var niye bi kere q8300 çok ısınıyor yada e8400 şu derece oluyor diye bi ilan açılmıyor niye anlamak istemiyorsunuz amd ler her zaman ısı sorunu yaşayan bi işlemci türü açılan ilanlar onu gösteriyor
  • quote:

gerçekler acıdır arkadaşlar halen niye inat ediyorsunuz anlamıyorum gözününüz önünde işlemcim 96 derece diye bağıran bi amd kullanıcısı var niye bi kere q8300 çok ısınıyor yada e8400 şu derece oluyor diye bi ilan açılmıyor niye anlamak istemiyorsunuz amd ler her zaman ısı sorunu yaşayan bi işlemci türü açılan ilanlar onu gösteriyor

Şu ana kadar hiçbir yerde 96 derece olan amd görmedim yani bir işlemci için (herhangi bir sorun olabilir olmaz demiyorum) tüm amd ler 96 derece oluyor diyemeyiz bence yanlış bir yorum.

iyi forumlar
  • iyide bütün amd işlemciler 96 derece demiyomki ama temmuz ayından beri ısı sorunuyla ilgili 20 konu açılmışsa 17 si amd 3 tanesi intel hadi bakalım delikanlı olan bi yorum yapsın yazdıklarım yazdıklarım iftirada değil geçmiş konulara bakabilir herkez ve bu daha öncede tartışıldı
  • öncelikle sadece işlemci fiyatı verirseniz çok fazla yardım alamazsınız genel bütçenizi söylerseniz daha iyi olur,sonuçta aynı fiyata amd anakartlarda usb3 sata3 gibi yeniliklerede sahip olabilirsiniz ve kullanım amacınızda önemli.
    gelelim amd işlemcilerin ısınma olayına , phenom II x4 965 c3 kullanıyorum 4.1 ghz , 2736mhz nb, occt testinde gördüğüm en yüksek sıcaklık 50 derece yaklaşık 5 dakika önce denedim.aynı zamanda q8400 de kullanıyorum 3.7ghz de o da max sıcaklık olarak sorun yaratmıyor ama boştaki haliyle yükteki hali arasında neredeyse 40 dereceye yakın farkediyor amd de ise max 20 derece,ben standart hobi kullanıcısıyım evde müzik dinler oyun oynar nete girerim diyorsanız genel sistem olarak amd öneririm ki işlemci için ayırdığınız bütçeye en uygun olanı sizinde dediğiniz gibi 955, 965 ten farkı yok diyebilirim,hem anakarttanda kar etmiş olursunuz

• kasa icin toplam bütcem 750 ytl dir arkadaslar işlemci konusnda kararsz kaldigim icin actim bu konuyu yardimini esirgemeyen arkadaslar a tkş.
  • AMD çok ısınıyor çok.
     İşlemci Tavsiyesi Vereblrmsnz butce 250ytl

Sistem panelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

efendim bazen sizin yazılarınızı okuduktan sonra kafamı duvarlara duvarlara istiyorum.

• 180 TL lik athlon II x4 640 yeterli olacaktır. %15 daha hızlı phenom için +70TL vermenize gerek yok. Artan para ile USB 3.0 destekleye bir 880G anakart alın bence.
    http://www.teknofiyat.com/?search=880G&altlimit=&ustlimit=
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.