Bildirim
İşlemci Tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
4770k alıp rahat edin 48 ile kafaniz karışmasın 4770k daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiCore -- 10 Nisan 2014; 16:35:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soket 1150 oyun için daha iyidir anakartları da pahalı 2011 soketin onun yerine arta kalan parayı ekran kartına yatırısın )
-
Hocam 4770K alırsanız 1150 işlemci ve anakart seçenekleriniz daha fazla olur. 2011 pinli işlemciler ve anakart modelleri şu an ki teknolojide sınırlı. ilerde neler olur bilemeyiz.
Ama şu an 4770K ve buna uygun anakartlarda seçenekleriniz çok daha fazla... -
INTEL Core i5 4570
geleceğe dönük en F/P işlemci
İ. Core İ5 / AMD FX 8350; Bu seviyede performans, güç tüketimi (verimlilik), sıcaklık, gürültü vb. avantajlar da intelden yanadır.
İ.Core İ5 işlemciler 4 gerçek çekirdeklidir. Core İ5 (4430) işlemciler ile Core İ7 (4770K) işlemcilerin oyun performansları aynıdır. -
Oyun için i7 gereksiz ayriyetten işlemci ne zamandır bf4 oynatıyor hd4600 ile sürünmekmi istiyorsun ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Leqral
Arkadaşlar oyun için i7 işlemci alıcam.Battlefield 4 gibi oyunlar oynuyorum.Birazda geleceğe dönük olmak istiyorum.4770K ile 4820K arasında kaldım hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim.
i7 ye gerek yok oc yapmıcaksanhttp://www.vatanbilgisayar.com/core-i5-4670-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci.html#yorumlar bunu oc yaparsan k versiyonunu alhttp://www.vatanbilgisayar.com/core-i5-4670k-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci.html
-
En uygun işlemci sistemine uyan işlemcidir eğer ekran kartın GT630 işlemcin 4770K olacaksa zaten o işlemciyi almanın bir mantığı yok eğer LGA2011 ile kullanabileceğin güçlü bir sistemin varsa 4820K tercih edilebilecek bir işlemci fakat sisteminin hiç bir özelliğini yazmadan tavsiye istemişsin. -
işlemci ekran kartı da ne oluyor ya ne işimize yarayacak laptopta abimin işlemcisi güzeldi fakat core i7 1150 serisinden dolayı hd4000 mi ne vardı pes 12yi açmıyor mübarek bu yüzden sevmiyorum ekran kartlı işlemcileri ne olacakları belli değil işlemcinin performansını düşürüyor üstelik zaten yeni intel 4.nesil işlemci çıkarttı ama türkiyede yok :S ekran kartsız işlemcileri mevcut -
+1 cache değerleri i5 un her modelinde aynı olduğu için 4670K nın kaldırdığı ekran kartını 4440 da çok rahat kaldırır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf81
Oyun için i7 gereksiz ayriyetten işlemci ne zamandır bf4 oynatıyor hd4600 ile sürünmekmi istiyorsun ?
Ekran kartı olmadan olurmu sence ? Ben ne zaman hd4600 ile oynicam dedim ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X