Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim. Soğutucuyada dikkat. Masaüstü konumda iken hiçbir yük altında 30 dk dır çalışan sistemimin sıcaklığı 57 derece.. Cpu 1-2-3-4 çekirdekler ise 48 ile 50 derece arasında. Sizce bu normalmi? Özellikle benim sistemime yakın sistemi olanlar normal kullanım sıcaklık değerlerini yazabilirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 12 Nisan 2010; 18:51:38 >

• Boştaki sıcaçlık ise çok fazla soğutucunun CPU yüzeyine tam temas edip etmediğini bir kontrol edin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 11 Nisan 2010; 19:07:27 >
  • kullanan arkadaşların yorumlarını alayım sıcaklık dereceleini ona gore sökeceğim soğutucuyu tekrar macunlayacagım
  • Benim işlemci masa üstündeyken 42-47 filan oluyor yanlız kasa uzay montaj sadece kendi stok fanı var oda da genelde soguk yinede bana seninki biraz cok geldi belki hava sirkülasyonunda bir sorun vardır kasanın
  • Teşekkürler

Güncel arkadaşlar konu...
  • x2 4200 defaultta 35-36 derece...

e7200 @3500 Mhz boşta 35-38 derece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLOCK-19

Arkadaşlar imzamdaki sisteme sahibim. Soğutucuyada dikkat. Masaüstü konumda iken hiçbir yük altında 30 dk dır çalışan sistemimin sıcaklığı 57 derece.. Cpu 1-2-3-4 çekirdekler ise 48 ile 50 derece arasında. Sizce bu normalmi? Özellikle benim sistemime yakın sistemi olanlar normal kullanım sıcaklık değerlerini yazabilirlermi?

Arkadaşım şu anda işteyim ama akşama eve gidince hemen sıcaklık değerlerini yazacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ5 4690k sıcaklık değerleri
    6 yıl önce açıldı
    işlemci soğutucu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @nadir_en

E6300 1.8 İşlemcimde var onda 28 derecedeyim masaüstünde ama i7 işlemci sıcaklıkları önemli bu bilgi lazım.

@marseltalon

Çok sevinirim 30 dk felan çalıştırdıktan sonra kaç derece default konumdayken?

Soğutucu taktım zor sökülüp takılıyor o yüzden boşuna çıkarıp macunlamak tekrardan istemiyorum.
  • Bendeki Q9650 4 Ghz'de masaüstünde ortalama 37-40 derece arasında çalışıyor.
  • Q6600 3.2ghz (1.488V takoz maalesef) 30 - 33C masaüstünde.
  • Selamlar,işlemcim i7 930 şuan o/c 3,6 ghz de 30 dakika masaüstünde değerleri veriyorum. 48,47,57,45 derece soğutucu ise OCZ vendetta 2 ama yetmiyor değiştireceğim yakın zamanda.
  • E6300 1.8GHZ

Stock fan,fsb overclock ile 2.35GHZ

Normal masaüstü kullanımda 40 derece
  • X4 955@4ghz 1.456v boşta 30-35 derece
  • E5300 1066fsb 3.5 ghz masaüstünde 26 yük oyunlarda 43..soğutucu vendetta
  • Selam Glock bilgidğin üzere imzadaki sisteme sahibim senin sisteminle aynı sayılır ufak marka farklılıkları dışında şuanda işteyim ama akşam eve geçince değerlere bakar seni bilgilendiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 13 Nisan 2010; 11:42:41 >
  • 4200mhz i7 920 33-41 derece yükte ama hangi yükte oyun falan oynarken, render falan alırken max 70-72 derece occtde iste 85i görüyor saolsun noctua ile bu değerler. stok fan ve 2,67 hızlarda normali 45-50 arası olur max 65 geçmemesi lazım occt falan açtığım zaman stok fan ile yine 80leri buluyordu. tam yükteki sıcaklıklarınıda yazabilirmisin birde sıcaklıklarınız yüksek gibi görünüyor soğutucunuz stok soğutucuya nazaran daha iyi performans almalısınız. bi kontrol edin macuna falan bakınız tam oturmamışta olabilir.
  • teşekkürler arkadaşlar...

Yok bu sistemi stock fanla kullanmam yeni soğutucu aldım ama benim değerler yüksek büyük ihtimal termal macundan şüpheleniyorum güya iyisini almıştık... Akşama tekrar macunlayıp deneyeyim ne yapalım zor çıkıyor soğutucu ama yapacak birşey yok malesef
  • Eve geldim sistemi açtım yarım saattir açık sadece dizi izledim yani yük altında değil 46C de kendi fanı bu arada üzerindeki.

1. ve 2. çekirdek 36 derecede
    3. ve 4. çekirdek 33 derecede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 13 Nisan 2010; 20:31:49 >
  • Xefion teşekkür,

Sanırım sorunum termal macunda 3 çeşit macunum var diğerlerini deneyim bakalım sağolun.
  • KOlay gelsin Glock-19 bu arada ben ekstra macun sürmedim fan ile gelen macun var üzerinde...Ama yedek bir tanede thermal take almıştım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.