Şimdi Ara

işlemci bacağı koptu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 tane kopuktu aslında çalışıyordu kopma sayısı 3 oldu çalışmıyor ama lehimlense çalışacak denedik bunu yapacak
    olan var mı acaba

• İstanbul'daysan melih.yanardağlar nickli bir arkadaş var; bu işlerle ilgileniyor. Pm'den ulaşırsan yapabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

İstanbul'daysan melih.yanardağlar nickli bir arkadaş var; bu işlerle ilgileniyor. Pm'den ulaşırsan yapabilir.

Evet,forumda aratırsan bulursun.Kuyumcular falan da yapıyormuş galiba.
  • melih abiyi iyi tanırım yapacagından eminim
  • melih bey, genellikle elektronik bölümündedir..oraya konu açabilirsiniz..
  • nasıl becerdin arkadaşım işlemcinin bacağını kırmayı neyse olan olmuş bir kere demi
    iyi usta bir kuyumcu onun hakkından gelebilir
  • hakkaten nası kırdın yaw!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok kurcalama bozulur...
    benim tanıdığım kırık çıkıkçı var ama pahalıya mal olur bir de renklisinden film istiyor ...
  • valla benimki de kırılmıştı yenisini almak zorunda kaldım gerçi foruma da yazmıştım ama cevap çıkmamıştı dediğiniz arkadaşı o zaman söyleseydiniz çok iyi olurdu yaww neyse olan olmuş artık ama aklımda kalsın kuyumcular da aklımda kalsın
  • beyler işlemcinin hazin bir öyküsü var aslında tek bacakla çalışıyordu canvar gibi ondan sonra
    3.2 prescott bu arad işlemci ondan sonra bi abandık 3.8 çalışıyordu bi ram takdık başka işlemci kaput olmuş
    baktık işlemciye pinler yamulmuş falan boardda da bi anormallik var piskopatmıdır nedir taktığımızı yamultuyor
    neyse sadede gelelim sonradan 4 tane daha yamuk vardı 2 si ni düzelttik 2 si hakkı rahmetine kavuştu üslesen sanki kırılacak
    onlarıda hallettk çalışmıyor daha ama bi denem yaptık bir işlemciden söküp pn koyduk şlemcinin kırık yerlerine çalıştı ama belli süre çalıştıktan sonra kapatıyo bazen öldü mü acaba işlemci 3.8 çalıştırmak istiyorum

• Valla Arkadaşım, ben de işlemcinin bir bacağını kırmıştım. Çalıştı ama dünyanın eziyetini etti. Kabus gibiydi yani. Xp kuruncaya kadar canım çıktı, sürekli eksik dosya yüklüyordu ya da yüklemenin tam ortasında mavi ekran çıkıp yüklemeyi durduruyordu. Neyse işletim sistemini kurdum. Bilgisayar ara sıra kendini kapatıyor. Ama enterersan şekilde bilgisayar yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. İlk başta çalıştırmadığı birçok programı şimdi çalıştırıyor. Lehimletmek istiyorsan bu işi profösyenel bu yapan birisini İzmir Çankayada bulmuştum. Bacakları resmen çakıyorlarmış özel aletle; İstanbulda kesin bulursun bu işi yapan. Ama kuyumculara soğuk lehim de yaptırabilirsin. Sıcak lehim bence yaptırma işlemci o ısıya dayanamayabilir. Kolay gelsin.
  • valla ben geçenlerde bir arkadaşın yeni aldığı bilgisayarını topluyordum işlemci istanbuldan test edilip denenip gelmiş kutusunda tabi bizim elemanda akıllı çıkarmış kutusundan anakarta takmaya çalışmış yaklaşık 10 tane pin yamulmuş celeron işlemci küçücük birşey cımbızla düzeltmeye çalıştık düzeltene kadar ne göz kaldı ne birşey en son düzelttik ama biraz daha oynatsaydık ne ayak kalacaktı nede birşey neyse windows kurulumuna geçtik herşey güzel güzel açıldı falan sevindik winxp kurmak için enter a basın çıktığı yerde entera basmadan bir iki saniye içinde makine kendi kendine kapandı tabi biz hüzün feryat içinde olmadı herhalde falan dedik sorun meğersem klavyedenmiş başka bir klavye takıp xp i kurduk ama bilgisayarı istanbulda test ederken hızı falan çok iyi demişlerdi biz tüm driverları xp i sorunsuz yüklememize rağmen bilgisayar aşırı derecede ağır hareket ediyor sizce işlemciden olabilirmi?

• melihyanardag bu islerden anlar diye bilirim.o bu tip eski islemcileri topluyodu.sanırım kuyumcuda soguk lehımle bıslıler yapabılırsın ama ne kadar iletkenligi kalır onu bılemem...
  • ya ne ilginç olaylar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.