Şimdi Ara

fan tırnağı kırıldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fan turnağı kırıldı 8cm 4 pin bir fandı ve çok bu şekilde çok fazla ses çıkarıyor ne yapmalıyım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu fanları da gıcıklığına tek sayılı yapıyorlar galiba: 7, 9, 11 yaprak hep... çift olsa tam karşıdakini de sen kırarsın dengelenir. Şu durumda değiştirmekten başka sağlıklı bi yol yok.

Yapıştırmaya kalksan, yapıştırıcı plastiği eritiyor. Kasanın iç sıcaklığından gene düşebilir.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bu şekilde karşısındakini kırsam faydası olmaz mı ve ayrıyeten bilgisayar şu an acil lazım şu an fan bulabilmem mümkün değil ülkenin durumuna baktığımızda.

• o fan 7 yapraklı, kırılan yaprağın TAM karşısına yaprak denk gelmiyor. Herhangi bi 2. kırma işlemi yapman işi daha da berbat eder.

Bu şekilde kullanman da pek olmaz gibi. gözle fark edilmez; ama mini titreşimler yapar döndükçe. İşlemciye ya da sokete zarar verme ihtimali var. 1-2 gün bekleyebilirsen internetten ver bi yerden sipariş gelsin. Çok acil işin varsa da mecbur tez elden bitir. Ne yapacaksınki başka?
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    internette 8cm 4 pin fan bulamadım 9cm aldım ama haftaya kargoya verileceği yazıyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mxpayne

internette 8cm 4 pin fan bulamadım 9cm aldım ama haftaya kargoya verileceği yazıyor :(
    egzos fanı varsa ayı ölçüde onu tak. Egzos fanı olmadanda bilgisayar çalışır en azından sesten kurtulursun.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    egzoz fanı var bilgisayarın üstünde. ama o molexle bağlı yani fan hızı sabit kendi kendini ayarlayabilir mi ki hızı ısınma yapmaz mı işlemcide

• quote:

Orijinalden alıntı: mxpayne

egzoz fanı var bilgisayarın üstünde. ama o molexle bağlı yani fan hızı sabit kendi kendini ayarlayabilir mi ki hızı ısınma yapmaz mı işlemcide
    ayarlama yapmaz fan sabit hızda döner.Aşırı ısınma yapıp yapmayacagını deneyebilirsiniz olmadı eski haline çevirirsiniz.En azından bu kadar ses olmaz.

Ayıca siz fanı cırtla baglamışsınız mümkünse komple işlemci sogutucu alın yada o tırnaklarıda degiştirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.