Şimdi Ara

işlem yapılmış aslında 128 kbps olan ama 320 kbps gözüken müzikleri ayırt edebilen program vb bişi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • test için 128 kbps mp3 ü 320 kbps ye dönüştürdüm.Boyutu arttı nasıl bir saçmalıktır bu ?

Edit:işlem yapılmış aslında 128 kbps olan ama 320 kbps gözüken müzikleri kulağım dışında ayırt edebilmemin bir yolu, yöntemi, program mı falan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 26 Kasım 2015; 18:20:19 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    128 kbps den 320 kbps ye geçerken kalitesi artmaz ki, artamaz yani.Zaten sıkıştırılmış ve kalite 128 kbps ye kadar düşürülmüştür, Bu tekrar 320 kbps ye dönüştürsen de 128 kbps kalır kalitesi.Yani bne öyle biliyorum, o halde boyutu neden artıyo ?

Orijinalden alıntı: coreytoddgray

Ben de tam tersine artar diye biliyorum hocam. 320 az degil cunku 192,256 olsa belki artmaz ama

128,192,256,320 her neyse bunların arasında tabi ki kalite farkı vardır, kimisi anlar kimisi anlamaz bu olay farklı

benim bahsettiğim 128 kbps ye kadar sıkıştırılmış bir dosyayı tekrar 320 ye cevirdiğimiz de boyutunun artması kısmı, şimdi sen diyorsun ki, 128 kbps ye kadar sıkıştırsan bile 320 kbps ye dönüştürdüğünde kalite 320 kbps olur doğrumudur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 Kbps çok mu düşük olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçülttüğünüz bir görseli tekrar büyüttüğünüzde kalitesi nasıl artmıyor, aksine bozuluyorsa seste de kaliteyi artırman sana somut bir değişiklik vermez. Sadece işlem yapıp 320'ye çıkarttığı için dosyanın boyutu artar. Kalite 128 kalır.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Küçülttüğünüz bir görseli tekrar büyüttüğünüzde kalitesi nasıl artmıyor, aksine bozuluyorsa seste de kaliteyi artırman sana somut bir değişiklik vermez. Sadece işlem yapıp 320'ye çıkarttığı için dosyanın boyutu artar. Kalite 128 kalır.

Peki işlem yapılmış aslında 128 kbps olan ama 320 kbps gözüken müzikleri kulağım dışında ayırt edebilmemin bir yolu, yöntemi, program mı falan var mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.