Şimdi Ara

128 Kbps çok mu düşük olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil cevap lazım. Pttcell'in bi tarifesi var, sınırsız interneti olduğu için geçmek istiyorum fakat, "Sınırsız internet , adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır." yazıyor tarifenin detaylarında.

Şuan Avea'nın "Yıkılan Paket"ini kullanıyorum, 1 GB interneti var. Ara sıra telefonun internetini bilgisayarımda da kullanıyorum. Şimdi bu 128 kbps çok mu düşük olur? Siz tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 21 Kasım 2013; 14:56:01 >

• Ben telefonda kullanıyorum iPhone da Allah'a şükür internetin hızı düştüğü zaman sadece video izleyemiyorum internette rahatça sörf yapabiliyorum, lakin bilgisayarda durum nasıldır hiç denemedim benim telefon 1 GB interneti 2 günde yiyor o yüzden sınırsız internet şart:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defyx

Ben telefonda kullanıyorum iPhone da Allah'a şükür internetin hızı düştüğü zaman sadece video izleyemiyorum internette rahatça sörf yapabiliyorum, lakin bilgisayarda durum nasıldır hiç denemedim benim telefon 1 GB interneti 2 günde yiyor o yüzden sınırsız internet şart:)

Aslında istesen videoda izlersin, ama çok aşırı yavaş olur. Değil mi? Şunu da sorayım; örneğin facebook, oldukça yoğun bir site, burada sıkıntı yaşıyor musun? Son olarak sen kendin genel olarak pttcell den memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serh@zin

quote:

Ben telefonda kullanıyorum iPhone da Allah'a şükür internetin hızı düştüğü zaman sadece video izleyemiyorum internette rahatça sörf yapabiliyorum, lakin bilgisayarda durum nasıldır hiç denemedim benim telefon 1 GB interneti 2 günde yiyor o yüzden sınırsız internet şart:)

Aslında istesen videoda izlersin, ama çok aşırı yavaş olur. Değil mi? Şunu da sorayım; örneğin facebook, oldukça yoğun bir site, burada sıkıntı yaşıyor musun? Son olarak sen kendin genel olarak pttcell den memnun musun?

Hocam benimki pttcell değil ben eski yeni nesil 500 tarifesindekilerdenim fakat benim de hızım 128 e düştüğü için cevap yazdım. Facebook filan kolay siteler çabuk açıyor hatta telefondan resim yükleyebiliyorum o hızda düşün artık:) ayrıca forumda filan minidonanım haber eklentisini filan uğraşmadan düz uçak gibi maşallah sadece ben video açamıyorum onun harici daha iyisi gelenekadar 128 den memnunum birkere kafan rahat bitti bitecek sıkıntın yok. Video sorununuda tvbu cep avea uygulaması sayesinde çözmüşüm televizyonumuda izliyorum oh mis gibi:)

• quote:

quote:

quote:

Hocam benimki pttcell değil ben eski yeni nesil 500 tarifesindekilerdenim fakat benim de hızım 128 e düştüğü için cevap yazdım. Facebook filan kolay siteler çabuk açıyor hatta telefondan resim yükleyebiliyorum o hızda düşün artık:) ayrıca forumda filan minidonanım haber eklentisini filan uğraşmadan düz uçak gibi maşallah sadece ben video açamıyorum onun harici daha iyisi gelenekadar 128 den memnunum birkere kafan rahat bitti bitecek sıkıntın yok. Video sorununuda tvbu cep avea uygulaması sayesinde çözmüşüm televizyonumuda izliyorum oh mis gibi:)

Anladım hocam, teşekkür ederim.

• yaklasik 2.5 haftadir interneti pttcell 128 kbps kullaniyorum telefondan wifi alani kurup laptoptan internete giriyorum kullanilmayacak bi yavaslik yok

• Konu sahibi ne yaptın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    M.2 SSD Hızı çok düşük.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Konu sahibi ne yaptın ?

PttCell 14'lük tarifeye geçtim, şuan sınırsız internetim var. Hatta dün ilk faturamı ödedim.
    250 MB kota çabucak bitiyor zaten, sonrasında 128 Kb hız ile kullanıyorum ve gayet memnunum, çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum sürekli.
  • quote:

quote:

Konu sahibi ne yaptın ?

PttCell 14'lük tarifeye geçtim, şuan sınırsız internetim var. Hatta dün ilk faturamı ödedim.
    250 MB kota çabucak bitiyor zaten, sonrasında 128 Kb hız ile kullanıyorum ve gayet memnunum, çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum sürekli.

Çok kararsız kaldım da video izleyebiliyor musun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Konu sahibi ne yaptın ?

Bence geç, tavsiye ederim. Ara sıra youtube'dan 5-6 dakikalık videolar izliyorum, genellikle takılmadan izleniyor. Takılsa bile en fazla 3-4 defa. Çok sıkıntı olmuyor yani. Ama görüntü kalitesi düşük olur, haberin olsun.

• Evde telefonun çok iyi çekmemesine rağmen ve hız 96 kbps olmasına rağmen faceye, DH'ye girebiliyorum. Bazen DH'de 4 sekme açtığım zamanlar oluyor.

128 kbps ile nette çok rahat gezinebilirsin.
    Video izleyebilir miyim? 320/640 çözünürlükteki videoları izleyebilirsin diye düşünüyorum.

+Puanlarımı kullandıktan sonra ben de PTT'ye geçiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 8 Ocak 2014; 21:33:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konu sahibi ne yaptın ?

Bence geç, tavsiye ederim. Ara sıra youtube'dan 5-6 dakikalık videolar izliyorum, genellikle takılmadan izleniyor. Takılsa bile en fazla 3-4 defa. Çok sıkıntı olmuyor yani. Ama görüntü kalitesi düşük olur, haberin olsun.

Teşekkür ederim deneyeceğim sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nete yine girilir ama tabi bekleme süresi biraz uzar.hiç yoktan iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

Arkadaşlar acil cevap lazım. Pttcell'in bi tarifesi var, sınırsız interneti olduğu için geçmek istiyorum fakat, "Sınırsız internet , adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 128kbps'a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır." yazıyor tarifenin detaylarında.

Şuan Avea'nın "Yıkılan Paket"ini kullanıyorum, 1 GB interneti var. Ara sıra telefonun internetini bilgisayarımda da kullanıyorum. Şimdi bu 128 kbps çok mu düşük olur? Siz tavsiye eder misiniz?

VİDEO DIŞI İŞ GÖRÜR VİDEODA OYNATIYOR ASLINDA TUBEMATE İLE

• Biraderim öldürür süründürür işkence çektirir,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.