arkadaşlar 2*256 olarak iki ram takılı ama CPU-Z nin Memory bölümünde "Channels#" kısımında Single gösteriyor.Bunun dual olması gerekmiyor mu?bi ayar yapmam mı lazım acaba?
?cevap verebilecek kimse yok mu?
dual modda takmamışsan ramleri dogal olarak single çalışıyordur.
Dracul söylemeye çalıştığını açıklıyım Anakart üzerinde ramlerin Dual çalışması için takılması gereken belirli kombinasyonlar vardır bunları kitapçıktan görebilirsin...düzgün şekilde takarsan sorun kalmıyacaktır....
saolasın guffy
Ana kartın kitapçığında iki adet ram kullanılacaksa Soket2 ve Soket3 e takın bu ramleri demiş..bende de o şekilde takılı zaten..hala anlıyamadım problemi.
En yeni bios update yaptım şimdi.(8RDA3930.bin) ama gene değişen bişey olmadı.screenshoot altta.
Arkadaşım ram slotlarında aynı renk olan bölümler yok mu???Varsa ramlerini aynı renk olanlara tak olur zannedersem...(Başka nasıl açıklayım?????)
...... anlatamıyorum galiba..! ram ler doğru slotlara takılı zaten.kitapçıkta yazıldığı gibi.adam yazmış oraya dual kullanacaksan şu iki sokete tak diye.ben de öyle yaptım.
bu program yanlış tanımlıyor olmasın.
olabilir..belkide.başka bi program var mı bu özelliği gösterebilen?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme