|
![]() |
Ses Aygıtı Şu Anda Başka Bir Uygulama Tarafından Kullanılıyor
Bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda ses aygıtınızın şu bildirimlerden biriyle kullanılamadığını görebilirsiniz:
Bu bildirimler, ses aygıtınızın başka bir uygulama tarafından kullanıldığı anlamına gelir. Kullanmakta olduğunuz uygulamaları kontrol ederek aygıtınızı kullanan uygulamayı kapatmanız gerekir.
Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:
Sorun devam ederse, ses aygıtınızın sürücülerini güncellemeniz veya yeniden yüklemeniz gerekebilir.
|
|
|
![]() |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNadir -- 21 Temmuz 2014; 17:40:18 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debildante -- 21 Temmuz 2014; 17:17:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNadir -- 21 Temmuz 2014; 19:34:35 > |
![]() |
|
![]() |
|
LibreOffice'i denediniz mi? LibreOffice(Tıklayın)
|
|
|
Windows 10 da " Ses aygıtı şu anda başka bir aygıt tarafından kullanılıyor" hata mesajı çıktıktan sonra foruma geldim ama burada bir çözüm bulamadım. Kendi bulduğum çözümü aşağıya yazıyorum. Belki sonradan buraya geleceklere faydası olur... Öncelikle benim sorunum web sayfasında ingilizce kursu veren bir sitede mikrofonum çalışmıyordu yani benim sorunum bununla ilgiliydi bilginiz olsun. Çözümde önce Windows ayarlara(Çark simgesi) giriyoruz buradaki arama kutusuna (mercek simgesi) "Mikrofon gizlilik ayarları" yazıyoruz. Biz yazmaya başlayınca zaten altta çıkıyor. Buraya tıklayınca sayfayı biraz aşağıya kaydırıyoruz ve "Masaüstü Uygulamalarının Mikrofonunuza Erişimine İzin verin" seçeneğini aktif ediyoruz. Buranın hemen altında kullandığınız Tarayıcının (Chrome, Frefox, Yandex vb.) olduğuna dikkat edin, burada yoksa zaten kullanamazsınız. Başka bir sorununuz yoksa ses kaydı yapabiliyorsunuz bende sorun bu şekilde çözüldü.. Bu arada internetde eğitim aldığınız siteye doğrudan girmeden mikrofonunuzun çalışıp çalışmadığını aşağıdaki siteden test edebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fucar18 -- 21 Mart 2021; 22:40:27 > |