İskansız daire satışında fiyat düşer mi?

-
-
Merhaba hocam..Evet iskansız daire de fiyat düşer.Antalya şartları konuşmak gerekirse ortalama %20 %30 düşme yaşanır.İmar affından faydalanmış olsaydınız çok daha az zararla kurtulabilirdiniz.
-
Teşekkür ederim.(Aile içi bir sıkıntı olmuştu.Salak bir akraba yüzünden yararlanamadık.)
-
Rica ederim hocam.Eğer evi satmaya karar verirsinz ve emlak ofisleri ile çalışmayı düşünürseniz size önerim(daha sağlıklı satış için) tüm emlak ofislerine tek fiyat verin ve verilen ilanı size göndermelrini isteyin. Örnek olarak herkes 500.000 TL fiyat verir o oran içinde siz pay verirsinz.Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız kimi 500 kimi 550 600 yazar eviniz satılmaz yada geç satılır.Emlakcıların sen alacağın parayı bil gerisine karışma gibi laflar kullanan olursa ilgilenmeyin bile hocam.Siz satmaya karar verirseniz daireniz sorunlu oldugu için çok zamanınızı alır.Her arayana ayrı dert anlat,işinizden eder sizi..Taktir sizin artık
-
Değerli bilgileriniz için tekrar çok teşekkür ederim dikkat edeceğim:)
-
Dipnot: Eğer evi peşin alacaksanız iskansız evi alabilirsiniz. Çünkü bankalar iskansız eve kredi vermez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anatolialeopardDipnot: Eğer evi peşin alacaksanız iskansız evi alabilirsiniz. Çünkü bankalar iskansız eve kredi vermez.
Düzeltme yapmak zorundayım..İskansız ev satmış birisi olarak açık bir şekilde belirtmeliyim ki iskansız daireye kredi çıkar.Bazı bankalar riskli bulur sadece o kadar.100 lira kredi çıkacak yere 80 lira çıkar diyebiliriz.Banka genelde şuna bakıyor;Kredi verdiğim kişi krediyi ödeyemezse ben bu evi satabilirmiyim? Eğer satabileceğine inanıyrusa kredi konusunda hiç sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 30 Ocak 2021; 23:44:14 > -
Ben bu olayı yaşadım, eksper bankaya bilgisini sundu ve özel banka kredi vermedi, 2-3 özel banka ile konuştum veremeyiz demişti. Ancak sizin karşılaştığınız özel bir durum var ise bilmiyorum, çünkü emlakçı olan sizsiniz, daha çok bu tür vaka ile karşılaşmışsınızdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X