Şimdi Ara

Isıtmalı koltuk kullanışlı bi özellik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanıyor musunuz gerçek anlamda ısıtabiliyor mu yoksa hafiften mi ısıtıyor ?
    mesela tiguan highlinede ısıtmalı koltuk yok tucsonda var bu sizin araba seçiminizi etkiler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isıtma konusunda gerçekten güzel ısıtıyor kapatıyorum bile ben yakıyor yani adamın şeyini 2016 passatın ısınmasından bahsediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğu ve iç bölgelerde nispeten kullanışlı olmasına rağmen Kıyı ve Marmara kesimlerde gereksiz bir donanım. Soğutmalı koltuk daha gerekli bir donanım baktığımız zaman. Ayriyetten ne kadar ıvır zıvır donanım o kadar çok para demek. Yılda bir iki kere kullanacağım diye almazdım şahsen.

• 2001 model 530i aracımda var, üçüncü kademede yakıyor :)

• Soğuk havalarda çok sık kullanıyorum. Gayet güzel bir özellik. Kısa sürede sizi ısıtıyor. Her ne kadar Marmara Bölge'sinde havalar genelde iyi de olsa sabahları işe giderken soğuk oluyor. Ben de senede bir iki kere kullanırım diye düşünmüştüm ama çok sık kullandım. Araç kia sportage.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomoregume -- 21 Mayıs 2017; 19:23:11 >
  • Sibiryadan yazıyorum, kullanmasam arabaya binemem o derece yani kullanışlı.

Sanırsın ülke kutuplarda, bizim ülkede nerde olursan ol koltuj ısıtma bence fazlalık, direksiyon neyse de insanın bazen soğuk havalarda parmakları titrio. Bizim ülkede klimayı sıcağa ayarlasan yeter. İki dk üşümekle ölüyorsanız arabayada dokunmayın mazallah ölür kalırsınız işimiz yaş

• Benim araçlarda da var ama dikkatli kullanmak lazım.. Dikkat edilmezse yumurtalar rafadan oluverir haberiniz bile olmadan vallahi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer iyi çalışıyorsa harika bir şey. Direksiyonda da varsa değme keyfine. En büyük özelliği çok çabuk birkaç dakikada ısınması. Kaloriferle ısınması için en az 10 dakika lazım arabanın. Hele iç anadoluda doğu anadoluda kışın soğuk olan memleketteysen nimet. Bizim millet nasıl opsiyon olarak almıyor çıldırıyorum. Sunroofa 3-4bin para bayılıyorlar koltuk ısıtmaya bin lira vermiyorlar.
  • Onun yerine hemen sıcak hava üfleyen aracları (fordların üst segmentlerinde biliyorum, rezistanslar sayasinse hemen sıcal üflüyor) tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Sibiryadan yazıyorum, kullanmasam arabaya binemem o derece yani kullanışlı.

Sanırsın ülke kutuplarda, bizim ülkede nerde olursan ol koltuj ısıtma bence fazlalık, direksiyon neyse de insanın bazen soğuk havalarda parmakları titrio. Bizim ülkede klimayı sıcağa ayarlasan yeter. İki dk üşümekle ölüyorsanız arabayada dokunmayın mazallah ölür kalırsınız işimiz yaş

Biloq

Gereksizmis sanami kaldi milletin tercihleri. Klima ac demis sanki hemen isiniyo da.

• bölgeye göre değişir,bizdede var o özellik ama kullanacak bir pozisyon olmadı şuana kadar.Marmara için sadece bir lüks bana kalırsa,aşırı soğukların olmadığı yerlerde gereksiz bir donanım bana göre.

• Dizel arabalara şart kisin şehir içinde hiç ısınmıyorlar.

• Çokta gerekli değil. İç Anadolu Bölgesinde yaşıyoruz ve hiçte eksikliğini hissetmiyorum.

Belki bir Erzurum'da belki de Antalya gibi yörelerde yaşasaydım ısıtma/soğutmaya ihtiyaç duyabilirdim.

Ama en kötü 2 tuş ile konsolu dolu gösteriyor. Kullanmam ama o tuşun orda olması beni mutlu eder.

• Deri veya yarı deri koltugunuz varsa hele birde yaşadığınız yerde kış sert geçiyorsa şart.Kışın o deri koltuklar adamı illet ediyor arac ısınana kadar

• Olsa iyi, olmasa onemli degil. Ben az kullaniyorm. Esim cok kullaniyor.

Deri koltukta onemi biraz daha artiyor. Deride soguklar daha soguk, sicaklar daha sicak. Ancak gene de arac tercihini belirleyecek bir donanim kesinlikle degil. Cok kafaniza takarsaniz takimini 300tl'ye taktirirsiniz. Her araca da takilir. Orjinali gibi de olur (distan degil, icten).

Begendiginiz aracta varsa ne guzel, yoksa sirf onun icin opsiyor yukseltmek veya baska araca bakmak ise uber sacma.

• ne kadar donanım takıntı milletiz,çoğu kullanmayacağınız donanımlar illaki olacak.

cep telefonu gibi illa her özelliği en yüksek olacak, ama çoğu insan alo demekten başka birşey yapamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışın bir kere kullan sonra hep isteyeceksin. Karlı bi günde motoru çalıştırıp koltuk ısıtmayı açacaksın. İnip karları temizleyeceksin bi güzel. Koltuğa oturduğunda gelen his gerçekten güzel. Fakat araç tercihini etkileyecek bir özellik değil.

• kumaş koltukta gerek yok ama deride ısıtma ve soğutma şart bence

• Bana göre dizer araba alınıyorsa güzel özellik motorun ısınıp sıcak hava vermesini beklerken donuyorsunuz en azından koltuk ısıtmayı açık üşümenizi bir nebze azaltıyorsunuz ama olmasa almam dediğim bir özellik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2673E0F4 -- 21 Mayıs 2017; 20:48:59 >
  • Hepsi boş. Webasto en iyisidir. Hepsinin yerine geçer. Ayrıca laptopun üflediği sıcak hava bile kısırlık yapıyor denirken koltuk ısıtması ile yumurtaları rafadan haslayinca ömür boyu çocuk hasreti çekebilirsiniz. Onun yerine webasto türünden ısıtma sistemi taktirin daha mantıklı. Zaten araçta ısıtmalı koltuk arayan adam rahatına fazlası ile düşkün olan kişidir.WC ye bile araba ile gittikleri muhtemeldir ve göbeği de salmışlardır. Erkek olarak çekiciliğini kaybeden kardeşlerime üstüne birde tabanca da sağlıklı çalışmadığında kalan ömürlerinde ısıtmalı koltuklarına yeni partnerleri olarak sarılıp yatmalarını önemle tavsiye ederim.

Sperm soğuk sever
    http://www.takvim.com.tr/saklambac/2009/5/5/sperm_soguk_sever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 22 Mayıs 2017; 10:58:46 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.