Şimdi Ara

Isınmayan telefon varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xperia z kullanıyorum cihaz aşırı derecede ısınıyor çok fazla ısınmayan telefonlar nelerdir?

• xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    Z3 Compact (duyduğum kadarıyla) ısınma sorunu olmayan bir telefon.
  • S410 lu telefonlar ısınmıyor 1.2 ghz hız da çalışıyor haliyle ısınma az oluyor. G7 kullandım çok az ısınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5 den daha az isinan cihaz yok g7 kullananlar var 30 dk internette gezin yaniyor diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasinayaz23 -- 14 Temmuz 2015; 3:32:32 >
  • Işlemcıler her zaman ısınır ne kosulda ve ne boyutta zorladığına göre değıserek
  • Lumia 920 kullanmıştım zamanında 1 günlüğüne, ısınmamıştı hiç.
    Android tarafında sanırım ısınmayan amiral gemi cihaz yok.

• önerdiğiniz telefonlardan daha iyi olupta az ısınan modeller var mı?Note 3 m8 g3 gibi cihazlarda en az ısı sorunu olan hangisidir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isınmayan telefon var mı ?
    geçen ay açıldı
    Telefon Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    Zenfone 6 kullanıyorum, Sony T2 Ultra, Samsung S4 , HTC One m8 , Htc one X, S3 vs gibi telefonları kullanmış biri olarak Zenfone 6 kadar az ısınan cihaz görmedim ben ama hiç ısınmayan cihaz istiyorsanız buz kalıbı ile kullanmanız gerek zira içinde soğutucu bir blok fan vs yok mecburi az ısınma olacak ama en az ısınan diyorsanız ben zf 6 gözden geçirmenizi öneririm.
  • zenfone5 ve xperıa z3comapct bu yonden haylı ıyıler
  • var, su gecirmez telefon aliyosun ısınınca suyq sokup çıkarıyosun buzz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delikli Nane -- 15 Temmuz 2015; 22:09:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum,sağlam bir oyunu 10 dakika oynadığında ısınmayacak bir işlemci olduğunu dolayısı ile telefon olduğunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst düzey telefonlarda z3c en az ısınanı herhâlde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyelerinize baktım zenfone 6 nın intel işlemci kullanması pek hoşuma gitmedi daha önce tegra kullandım ama android tarafında qualcommdan iyisi yok gibi z3c ekran çözünürlüğü ve ppi değeri çok düşük
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxfkcanxx

Tavsiyelerinize baktım zenfone 6 nın intel işlemci kullanması pek hoşuma gitmedi daha önce tegra kullandım ama android tarafında qualcommdan iyisi yok gibi z3c ekran çözünürlüğü ve ppi değeri çok düşük

319 ppi gayet yeterli bence.

Hem ekranın 720p olması da bir avantaj ısınma konusunda
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun fakat 2k ekranlar varken hatta 4k ekranlar çıkacak diye haberler varken 720p bir telefona 1500lira vermek pek mantıklı gelmiyor
  • zenfone çöpünü sakın alma. bunu söyleyimde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.