Merhaba arkadaşlar. Yeni bir Samsung telefona ihtiyacım var. Bütçem 10-20 bin arası ama tercihen 15'i geçmeyecek olsa daha iyi olur. Çok yüksek özellik arayışım yok, eski telefonum Xiaomi idi ve yıllarca kasma sorunu çektim. Kasma sorunu yapmayacak, hızlı ve şık görünümlü bir telefon işimi görür. Xiaomi beni gerçekten usandırdı. Yıllardır donmalar, kapanmalar yaşıyorum. Son olarak artık pili şiştiği için cebimde patlayıp beni öldürerek müthiş bir final yapmasına imkan vermeden telefonu değiştirmem gerek. Bundan önce Nokia 8 kullanmıştım, gerçekten mükemmel bir telefondu ama onun da kronik pil sorunu vardı, hala akıllı telefon pazarında Türkiye'ye satış yapsalar yine Nokia alırdım, o derece severim Nokia'yı. Ondan önce de Casper VIA V8 kullanıyordum, onun da güncelleme yapınca çöküp sıfırlanma sorunu vardı. Yani telefon seçimleri konusunda hep bahtsız oldum. Açıkçası kendim araştırdım ama eskiden birçok markanın tek ya da iki-üç modeli bulunurdu, telefon seçmek bu kadar zor değildi. Ayrıyetten eskiden böyle konulara meraklıydım. Şimdi baktığımda yok A serisi yok B serisi Samsung'un bile kendi içinde onlarca modeli var. Ayrıca aynı modeller için farklı internet siteleri astronomik rakamlarda farklı fiyatlar çekmişler. Hangisi ne zaman çıkmış, diğerlerinden farkı nedir anlayamadım. Söylediğim gibi 10-20 bin arası beni götürecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Örnek olarak Samsung A70 128 Gb bakıyorum. N11'de iki farklı satıcı var, 23 bin ve 15 bine satıyorlar, aynı telefon PTT sitesinde 13.700 lira. Tüm özellikleri aynı gözüküyor, bu nasıl mümkün olabilir? Ayrıca 2019 model olması biraz eski geldi, kasma problemi yaratır mı acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecrübeli Tedirgin -- 17 Aralık 2024; 18:47:6 > |
Bildirim