Şimdi Ara

Spider-Man: Brand New Day | Tom Holland (31 Temmuz 2026) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
5.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin bazı ülkelerde vizyona girmesiyle girmesiyle imdb puanları da gelmeye başladı. 12k oy ile 8.2 puan ile yaptı açılışı

Fark yok işte 1 ve 2 gibi 7.2 7.3 gibi kapatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 30 Temmuz 2026; 13:22:35 >

Sanmıyorum o kadar düşsün 1 ve 2 bile o kadar düşmedi ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şu marvel içerikleri yapan youtubırlar varya.. marvel fanboyları bile beğenmemiş onu diyorum

• 5 sene bekleyip böyle bir film izlemek tam bir hayal kırıklığıydı. Filmde hiç bir şey olmuyor her şey yarım. Fragmanda olmayıp filmde olan hiç bir şey yok, fragmanı izleseniz yeter. Şaşıracağınız hiç bir şey yok.
    Aksiyondan çok dram ve romantize mevcut. Bomboş gereksiz uzun bakışmalar diyaloglar vs. İzlediğim en kötü Spider-Man filmiydi. Sinemada izlemek için yanıp tutuşmanıza gerek yok, platformlara gelince izleyin. Spoiler yiyip üzüleceğiniz bir an bölüm yok çünkü.

Genel anlamda 6,5 puanlık film diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert. -- 31 Temmuz 2026; 13:56:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aksiyondan cok drama olmuş hic bir sey yapmiyorsan koysana aga man - spideri bomboş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 31 Temmuz 2026; 14:8:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla çok hevesliydim, bir youtube bir spoilersız inceleme izledim hevesim kaçtı. Şimdi birde sizin yorumunuzu görünce demekki film gerçekten kötü

• Filmi izledim görsel olarak harika, çok iyi ağ ile uçma sahneleri var duygusallığı da kıvamında ama o kadar filmde neredeyse hiçbir şey olmuyor ortada villain yok hemen hemen her şeyi fragmana koymuşlar. Yani bir sinema filmi değil de spiderman dizisi yapılmışta onun bir bölümü gibiydi ve hiçbir konu bir sonuca bağlanmadı hepsi havada kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 31 Temmuz 2026; 19:10:36 >

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Spidermani beyonderin götürmüş olması secret wars da Beyonder Dünya kahramanlarını uz aydaki Battleworld adlı yapay gezegene, iyilik ile kötülük arasındaki nihai savaşı gözlemlemek ve meraktan dolayı götürmüştür Dünyalı kahramanları ve süper kötüleri uzayda bir araya getirerek kimin kazanacağını görmek için onları birbiriyle dövüşe zorlamıştır beyonder ve spiderman beyonderin ışınladığı gezegende venom ile ilk kez orada karşılaşmıştı venomuda bağlamak için mantıklı olabilir ayrıca dr doom da battleworld adlı yapay gezegende bulunmuştu the power of beyonder yazarsanız animasyon filminde aynı olay mevcut madame web ve beyonder spidermane görev veriyordu dr doom beyonderi içine alıyordu Daha sonra beyonder tüm spider man varyantlarını topluyordu boşlukta

tam olarak şöyle bir şey bekliyorum

Spider-Man: Brand New Day | Tom Holland (31 Temmuz 2026)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 31 Temmuz 2026; 20:2:5 >

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Bence çok daha basit olay hocam. Evrenler çarpışıyor ve o bulunan Spiderman de Tobey. Doomsday'de de o oynayacak bence.

Doomsday olsa yazardi diye dusunuyorum secret wars da spider man ve varyantlarin cok daha buyuk rolu var kaldi ki konum her hangi bir gezegen gostermiyor uzay boslugu gosteriyor beyonder teorisi secret wars icin bence cok daha yakin ve dr doomun bir sekilde god emperor olabilmesi icin beyonderin gucunude almasi lazim

Spider noir bosuna cekilmedi muhtemelen o da secret wars da olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 31 Temmuz 2026; 22:40:30 >
  • Fena değildi film, bu seferde Spider-Man 2 yi örnek almışlar, hatta tom iyice tobey leşmiş, malum en çok sevilen süper kahraman filmlerinden biri halen... Ama tam olmamış bazı yerleri taklit kokuyor, yeni özgün işler yapsanız daha iyi, Hulk u eski haliyle görmek harikaydı ve bu sefer gücünüde küçültmediler ama yine kısaydı yav Mark yaşlandı solo film yapın artık şu adama ayıp valla ...

Post credits e gelirsek, küçük ama detaylı konuşulur

Spider tracker muhtemelen 2. Spider-Man buldu, çünkü o cihaz Spider-Man in olası yerlerini işaretlerken noktalar ya bir yerde küme oluyor yada tek bir nokta tam burda diyordu, o kadar uzak mesafe de uzayda bir nokta diğeride dünyada çıkması buna işaret gibi, tabi diğer yandan tracker çalışma mantığı dünyadaki Spider-Man hareketlerini analiz edip haberlere söyletilere göre tespit yapması, Spider-Man i uzayda bulması bu bağlamda saçma oldu

2. Spider Man işine gelirsek ilerde farklı evrenler çarpışacağı için diğer evrendeki Tobey i görüyor olabilir yada Fantastic Four ekibi ile Tobey geliyor veya Battleworld e götürülüyor olabilirler

Yada o zatan Tom du Loki ve TVA tarafından kaçırılıyor olabilir zaten Doomsday de olmayacağı söyleniyor

• Hevesim o kadar yok ki arkadaşların yazdığı spoiler kısımları okudum çokta bir şey kaybetmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 1 Ağustos 2026; 22:30:35 >
    Çok iyi ama çok boş bir film.

j. Grey ne alaka (?) yazık olmuş dedirtti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.