item düşüyomuş sitedde yazıyo ama nasıl ve nerden gidiliyoo bilgi lütfen ...bundan başka topic varsa sorry
dünya kadar war isilion diye arama yap
Abyss e gideceksin kardeş ordan da hell e geçeceksin. Hell in en üst katında kız gibi bişi işte. gitmeni tavsie etmem gidersen bence çok yaklaşma
O İSİLİON BOSS DEİLMİ YAW EN GÜÇLÜ BOSS?
ewet ögrendim çok zormuş kesmek novada işe yazarmaz savaşçı lazım genondayım belki toni keser onu bilen vardır toniyi 70 lik savaşçı
cık toninin babası gelse cık tek basına asla kesemez ama bı kac healler bıde tonı gıbı ıkı adam anca keser bence gerce daha gormedım ama anlatılanlara gore konusuyom tabı bu kesme ısı yarımsaat alır heralde:)
Ben bi ezik charla gideyim video veya resim yollayım da hell anahtarını bulmak zor işte olmassa birileri gitsin bi resim göstersin please
abys deki akrep canavarlarını öldür çıkıyor hemen heal abyss anahtarı.
ahanda canavar fazla görünmüyo ama düşürdüklerini görebirsiniz
Kadroya bak hocam +8 raptor lı 1tane 3 tane master olmuş shell li warior 3 tane fln priest assasinlerin elinde +8 itemler ve en öndekinde dagger bunun la adamlar Cihanı kser (Xgenonda)
quote:
Orjinalden alıntı: sekantbilite
Abyss e gideceksin kardeş ordan da hell e geçeceksin. Hell in en üst katında kız gibi bişi işte. gitmeni tavsie etmem gidersen bence çok yaklaşma
doğru kardeş..
Arkadaşlar buraya çıkmak çok kolay iş. Yanlıs 2 kişi olursanız ii olur. Öncelikle akrepe çıkıp hell dungeon key anahtarı bulcaksınız. en fazla 6-7dk sürer hemen çıkar. sonra solucan öldürüp 5-6 tane dungeon key bulcaksınız. Bu da 5-6 dk sürer. Daha sonra arkadaşınıza vericeksiniz o da size pazar kurup satacak Neden diyecek olursanız. Anahtarları tek tek almanız lazım eğer toplu durursa o gruptaki anahtarların hepsini siler bi kat çıkınca. Her bir anahtarı tek tek aldıktan sonra hell dungeona geçip daha sonrada tabi başkalarınıda çıkarmak istiosanız parti kurcaksınız. Daha sonra tektek katları çıacasınız olay bu 15-16 atlar da isilion. Orda görürüsünüz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme