Şimdi Ara

IŞİD'in Türk askerlerini şehit etmesine inanmayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya'nın ve Esad'ın bilerek sivilleri bombalayıp, işkence edip, tecavüz etmesi tarzında Absürt iddialara inananlarla, sırf AKP'ye leke gelmesin diye IŞİD'in Türk askerlerini yakarak şehit etmesine inanmayanlar aynı insanlardır.

İnfaz edilenler IŞİD militanları olsaydı ve infaz edenler Türk askerleri olsaydı şimdi 10 misli hikayeler üstüne ekleyerek anlatırdınız bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsres -- 24 Aralık 2016; 20:38:56 >

• Tarafsız düşünebilen kimse yok
  • quote:

mevsres @ 15 Ekim 2015; 10:20:45

Rusya'nın ve Esad'ın bilerek sivilleri bombalayıp, işkence edip, tecavüz etmesi tarzında Absürt iddialara inananlarla, sırf AKP'ye leke gelmesin diye IŞİD'in Türk askerlerini yakarak şehit etmesine inanmayanlar aynı insanlardır.

İnfaz edilenler IŞİD militanları olsaydı ve infaz edenler Türk askerleri olsaydı şimdi 10 misli hikayeler üstüne ekleyerek anlatırdınız bunu.

Şu mesajları alıntılayım yakında EGM temizlik yapmaya gelir kaybolmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 24 Aralık 2016; 20:47:54 >
  • Stay Away From Me S kullanıcısına yanıt
    Kendilerine herhangi bir hakaret etmediğim sürece sırf eleştirdiğim için beni tutuklarlarsa bu diktatörlük sayılır.

O yüzden kendini çok zeki zannetme, aslında değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsres

Kendilerine herhangi bir hakaret etmediğim sürece sırf eleştirdiğim için beni tutuklarlarsa bu diktatörlük sayılır.

O yüzden kendini çok zeki zannetme, aslında değilsin.

Tutuklanan 1650 kişide öyle diyordu zaten

"ABE POQUNU YİİM BEN SADECE ELEŞTİRDİM YAPMAĞĞĞ"
  • Stay Away From Me S kullanıcısına yanıt
    Veletmişsin, ben de aklı başında biri sanıp tartışıyorum ciddi ciddi. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsres

Veletmişsin, ben de aklı başında biri sanıp tartışıyorum ciddi ciddi. :D

Ciddiye alıp mesaj yazmayın, bloklayın geçin, kendisi forumun kralı sanıyor kendini, kendi görüşünden olmayan herkeside veya kendi görüşünü eleştiren herkesi vatan haini ilan ediyor ciddiye almayın yani

Gerçek hayatta göz göze gelemeyecek adamlar sanal ortamdan egm ile milleti korkutuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne bekliyordunki?
    Rus uçagı düşürüp artık eski türkiye yok deyip 6 ay sonra özür dileyip abi biz ettik sen etme diyen
    Uçagı düşüren pilotu once vatan kahramanı yapıp sonra o Fetö'cüydü diyen
    İsraile mavi marmaranın hesabı ödenecek filistin halkını ezdirmeyiz deyip İsraille anlaşınca giderken banımı sordunuz diyen.
    Terör örgütüyle çözüm süreci diye masaya oturan eleştiren muhalefeti siz kanla besleniyorsunuz sehitlermi gelsin deyip 1.5 yılda 500'e yakın şehit veren
    Emevi camisinde namaz kılacagız deyip kıla kıla Ankara merkez camisinde şehit namazı kılanlar'dan ne bekliyorsunki?
    Bunlar rüzgar nerden eserse o tarafa dönen herşeyi işine gelen şekilde yorumlayan bir topluluk şaşırmamak lazım.
  • herhangi bir parti mensubu veya destekçisi değilim.

inanmıyorum.
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Peki o zaman soruyorum, neden hükümet hala bu olayla ilgili çıkıp da resmi bir açıklama yapmadı?

Neden "Asker sayımızda herhangi bir kayıp yok, bu yalan" Diyerek milleti rahatlatmıyorlar?
  • savaş böyle birşey keşke savaşı körükleyenlerin yakınları ölsede ders alsalar.
  • quote:

Jurnal ‏@jurnall_ 7 sa.7 saat önce

Işid'in 2 askeri yakarak şehit ettiği malesef gerçek. Ellerinde 3 askerimiz daha var aynı akibeti bekleyen.
    16 yanıt 91 retweet 49 beğenme

5- Hem İhsan Şenocak, hem Nurettin Yıldız misillime korkusuyla sohbetlerini iptal ettiler. Silinmeden bu videoyu önce kaydedip sonra yayın.
    2 yanıt 78 retweet 49 beğenme

4- Sosyal Doku vakfı suikastçiyle anılınca basın açıklaması yaptı; Nurettin Hocamızın sohbetlerine herkes gelebilr vb.
    Suçüstü yakalandılar!
    5 yanıt 65 retweet 43 beğenme

3- Katil gibi sol elle tevhid işareti ile tekbir getirenlere dikkat edin, İFAM, İHH ve SosyalDokuVakfı bizzat Nurettin Yıldız'ın kontrolünde
    9 yanıt 86 retweet 54 beğenme

2- El Nusracı Nurettin Yıldız'ın Samsun'da işte ordu işte komutan diye karşılanmasını izleyin. Bu video İhsan Şenocak'ın İFAM'ında çekilmiş.
    2 yanıt 71 retweet 42 beğenme

1- Büyükelçiyi öldüren katil polisin bağlı olduğu ordu(!) ve komutanı (Nurettin Yıldız), video silnmeden paylaşınız

• hemen öyle düşünmeyelim. İnanmamak isteyenler de var. Tam olarak gerçek olmama durumu da var az ihtimalde olsa. Büyük ihtimal gerçek ama insanoğlu bu ne yapacağı belli olmaz. Bazen Deccalın bile şaşıracağı işler yapanlar olabiliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.