Şimdi Ara

Isı Yalıtımı için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 4 katlı yeni bir eve taşındım enüst kattayım ..binanın dış cephesine montalama yaptırdık..Alt katta olan daireler bir nebze ısınıyor ama benim bulunduğum üst kat hiç ısınmıyor evin 17 derecenin üzerine çıktığını görmedim.Evin üstünde çatı yok beton balkon var buraya ısı yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum.Ama ustalar bu konuda çok bilgisiz yada bilerek yanıltıyorlar dış cephe yalıtımından da memnun değilim çünkü..neyse benim üst beton balkon için nasıl bir yalıtım yaptırmam gerekiyor hangi malzemeyi kullanmalıyım ...teşekkürler

• üst kattaki Balkon kullanılıyorsa yere Taşyünü yaptırıp üstünede bir beton atmanızı Tavsiye ederim.Yalnız tüm üst katamı uygulşama yapacaksınız yoksa sadece sizin dairenin üstünemi?Diger Daire sahipleriyle konuşmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Arkadaşlar bu sene 4 katlı yeni bir eve taşındım enüst kattayım ..binanın dış cephesine montalama yaptırdık..Alt katta olan daireler bir nebze ısınıyor ama benim bulunduğum üst kat hiç ısınmıyor evin 17 derecenin üzerine çıktığını görmedim.Evin üstünde çatı yok beton balkon var buraya ısı yalıtımı yaptırmayı düşünüyorum.Ama ustalar bu konuda çok bilgisiz yada bilerek yanıltıyorlar dış cephe yalıtımından da memnun değilim çünkü..neyse benim üst beton balkon için nasıl bir yalıtım yaptırmam gerekiyor hangi malzemeyi kullanmalıyım ...teşekkürler

17 derece mi? hocam kombi, kalorifer açık haldeyken mi?
  • Evin tavanına yapılamıyor mu yalıtım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bountr -- 4 Aralık 2011; 16:17:51 >
  • Cevap verenlere teşekkür ediyorum..diğer daireler ile birlikte yaptıracağız..17dereceyi geçmiyor derkende evet kombi açıkken yanlız kullandığım kombi 5 kademeli alt katta oturan 1. kademede 20 derecede ısındığı günlerde ben 2. kademede 17 görüyorum 3 ve 4. kademeye çıkarırsam 19 - 20 gibi oluyor..Amadediğim gibi sorun terasın açık olmasından kaynaklanıyor ..neopor diye bir malzemeyi araştırıyorum..karatr vermedim ama sanki bunu tercih edeceğim gibi..
  • balkon çatı öyle hocam catı katı bide yazında çekilmez kar gelmeden yaptırırsan kardasın yoksa faturalar uçar
  • 4-5 ci aylarda kuru havada yapılmasını Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.