Şimdi Ara

İshal Oldum Soruları ve Tavsiyeleri Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haşlanmış patates kuru kahve
  • Şelale gibi mi yoksa puding gibi mi

• Doktora git knk.
  • SpecTraceF33 kullanıcısına yanıt
    Hiç bakmadım ama bence şelaledir

• Muz ye. 2 tane yersen sertleşiyor (eskisi kadar değil) sonra tekrar haline dönüyor. Hergün muz ye kurtul.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan doktora gitmeye gerek olcak kadar kötü değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Şuan doktora gitmeye gerek olcak kadar kötü değilim

Su kaybedersin.
  • Haşlanmış patatesi yapacağım ama kuru kahveyi hiç duymamıştım, bildiğimiz kahveyi ağzımıza mı atıyoruz

• Siparişi verdim, şimdilik su ile idare ediyorum

• Muz herkeste aynı etkiyi yapmaz, tam tersi olabilir, bi tatlı kaşığı kuru kahve üstüne limon sık, etkili bi yöntem@Sensei İtachi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty28 -- 31 Mart 2018; 11:3:14 >
  • werty28 W kullanıcısına yanıt
    Hangi birini deneyeceğimi şaşırdım, daha önce de ishal olmuştum muz iyi gelmişti bana ama bunu da yazdım listeye teşekkürler

• Bol bol su içmeye çalışıyorum

• İshal Oldum Soruları ve Tavsiyeleri Alayım

kola iç + sıcak su torbası
  • Kola sevmiyorum

• Eczaneden Reflor ilacını alabilirsin, ishalin önlenmesinde kullanılıyor. Ben kullanmadım ama kullananlardan birinin yorumu şöyle:

quote:

bugün öğleden beri beni tuvalete esir eden, hemoroidimsi ağrılar çekmeme neden olan pis ishal in carelerini arastirirken sozlukte kesfettigim, sabah kosa kosa almaya gidecegim ilac.

uykusuz gecenin ardından gelen edit: gece artik dayanamayip anne baba uyandirilip reflor icin nobetci eczaneye gonderilmeye calisilir fakat annenin "ya zehirli ishalse" deyip ilaç alınmaz. ama sonunda ne olur? kusma, ateş gibi belirtiler olmadığından zehirli ishal olmadığınıza ikna olan anne babayı eczaneye gönderir ve reflor alınır.
    tabi arada olan bana oldu, garip garip şekillere girip uygun pozisyonu aradım, oturarak uyumaya çalıştım vs ama uyuyamadım. bir ara sızmışım o da yarım saat belki eder. perisan oldugumla kaldim
    reflor geldi, ishal yani sürgün bitti, en sonunda uyumuşum... ama kursun ilk gününden gidemedim iste.
    allah reflor u bulandan razi olsun insallaaah.

önemli not: ishalinizin yanında kusma, ateş, titreme gibi eşantiyon bulgularınız da varsa sakın bir doktora danışmadan alayım demeyin. çünkü eğer bir zehirlenme sonucu ishalseniz, vücudun bunu o yolla atması gerekir. refloru içip zehirleri içinize dıhmayın.

Şu adresten alıntıdır:https://www.uludagsozluk.com/e/10453115/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 31 Mart 2018; 11:43:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dün kusma ve arada bir gelen titreme vardı. Dün gece saat başı olmak üzere 4 kez kustum, 5.saatte de midem bulandı ama kendimi epey zorladım 5.kez kusmamak için ben zehirlenmişmiyimdir, zehirlenme ihtimali olan hiçbirşey de yememiştim oysa ki. 2 gün önce soğuk didi içmiştim ondan olabilir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 31 Mart 2018; 11:54:14 >
  • Tadi nasil?

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    En iyisi bu konuyu aile hekimine danışmak. Aile hekimi size gerekli tavsiyeyi verecektir.

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Sana zahmet baksana bir merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.