Şimdi Ara

İshal Oldum Soruları ve Tavsiyeleri Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Powerade iç bu mineral ve su kaybı için . Kuru kahvenin üstüne limon sık 3-4 çay kaşığı ye bu ishal için. Haşlanmış patates ye bu da ishal için ama tadı da güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpecTraceF33 kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam

• skyfor kullanıcısına yanıt
    Haşlanmış patatesi ben de severim, poweradelere güvenemiyorum nedense

• 3-4 gündür bende bu sebepten dolayı kıvranıyorum.Pazartesiden beri vücudumda farklı yerler ağrıdı . Pazartesi başım çatlıyordu. Salı günü çok kötü midem ağrıdı , ağrı kesici içtim ama nafile . O gün ilk uyuma denememde kısa süre sonra ağrıdan dolayı uyandım. Çarşamba günü mide ağrısı halen biraz devam ediyordu ama bu sefer bağırsaklarda da ağrılar başladı . Perşembe günü mide ağrım geçti . Bağırsaklarım çok kötüydü çünkü ishal olmuştum. Ağrı midemden bağırsaklarıma geçti. Acaba yediğim bir şeyden mikrop veya bakteri mi kaptım diye düşünüyorum. Perşembe günü ayrıca çok kötü boynum ağrıdı. Baş ağrısı pazartesi den beri halen hafif derecede devam ediyordu. Cuma günü sadece bağırsak ağrısı ; ishalden dolayı . Ve bugün de halen devam ediyor .

Ağrıdan sızıdan gerçekten içim karardı , kendimi rahatsız hissediyorum . Bir hafta önce neydim şimdi neyim ... Sağlık bu yaşamdaki en değerli şey olduğunu her hasta olduğumda anlıyorum.

Türk kahvesi tozu ve limon denedim daha önce ama en son bal ile denedim . Normalde kahve içmeyen biriyim çünkü sevmiyorum .Hele türk kahvesi kokusu bile ağır . Ama hastalandık ya denemek zorundayız. İlginç bir şekilde midemde bulantı yapmadı. Ve işe yarıyor ama durdurma şeklinde . Ben ise yok etmek istiyorum . Bilmiyorum sürekli kullanmakmı gerekiyor yok etmek için .

Pazartesiden beri adam akıllı bir şey yemiyorum . Her gün muz yedim. 2-3-4 tane bazen ama hiç etki etmediler . Salep içtim ve dün yoğurt yedim yine nafile .

Pazartesiye kadar geçmez ise doktorun yolunu tutacağız artık . Millet iki gıdım hasta oluyor acile gidip serum yemesini anlamıyorum. Ben bir kez bile serum yemedim . Hafta içi oysa gitmeliydim ama yinede gitmedim .

Son olarak sağlığınıza değer verin gerçekten

• Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin, benim daha dün başladı. Nereden geldiği tam olarak bilinmese de birinden bulaştığını düşünüyorum. Annem soğuk didi içtiğim için olduğunu düşünüyor ama ev halkında herkes sırayla hasta olmuş, ilk dedeme bulaşmış sanırım ertesi gün iki tane kuzenime bulaşmış(tabi o zamanlar birinden bulaştığını düşünmüyordum o yüzden ziyarete gitmiştim, yoksa gitmezdim)kuzenlerimden 2 gün sonra bana bugün de teyzeme bulaşmış. Dün gerçekten sabah olmayacak sandım acayip kötüydüm ama bugün daha iyiyim bakalım nolucak, sizinki de epey uzun sürmüş bence pazartesi günü kesinlikle gitmelisiniz

• Suppose27now kullanıcısına yanıt
    evet bağırsak enfeksiyonu geçiriyorsunuz. günde 1-2 litre bol bol su için hocam. geçen sene aynısı başıma geldi doktor tavsiye etmisti. allahtan düzeldim. + biraz öyle devam edecek hemen geçmiyor. en azından 3-4 gün daha. eğer hala geçmezse doktora git serum yiyeceksin muhtemelen.

ekşi'den de araştırmanızı tavsiye ediyorum.
  • Nişasta ve yoğurt karışımı tek seferde kesiyor. Diğer postaya sağlam çıkarsın. Bi aralar çok fena ishal olurdum derdime dermandı

• Gazoz aspirin tek geçerim hiçbir zaman yolda bırakmadı içine atıyorsun sonra kralsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çiğ
    Çifte
    Kavurlmuş
    Türk
    Kahvesi

• Muyendis95 M kullanıcısına yanıt
    İçemedim hocam çok kötü geldi tadı

• Muyendis95 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam patates haşlaması muz ve su forever

• Çiğköfte ye. İshal sorununu çözmez ama, en azından aç kalmamış olursun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.