< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
işgal hazırlığı mı (2. sayfa)

-
-
Bu Haarp işine bir ara bende sarmıştım ama gördüm ki haarp ile belki hava olaylarını etkilersin, sıcaklığı 1 2 derece arttırırsın belki 3 lük deprem bile olabilir ama büyük depremleri haarp ile yapmak üfleyrek binayı yıkmaya çalışmak gibi bişey, yani mümkün değil, sinyal göndererek koskoca kıtaları 5 metre kaydırabileceklerine inanmak ne biliyim inanmayın böyle şeylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 9 Şubat 2023; 8:18:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek olsaydı istanbul depremini yaparlardı ülkenin bittiği gündür
italyan donanması da gemi gönderiyor seni isgal etmek isteseler neden asker göndersinler yaptırım uygular sonra doviz firlar ayrıca milyonlarca mülteci var gecmisi belli olmayan
Komplo teorisinden başka birşey değil.HAARP adında kıtaları yerinden oynatacak bir güce sahip olan ülke tüm Dünya'yı rahatlıkla işgal eder.Zira böyle bir silah karşısında Dünyadaki bütün nükleer ve konvansiyonel silahlar etkisiz kalır.Tüm Dünya ülkeleri anında çöker.Dünya'yı geçtim böyle bir teknolojiyi geliştirmeyi başaran bir ülke şimdiye kadar güneş sistemini tamamen kolonileştirmesi çocuk oyuncağı olurdu.
Evet,insanlığın hayalidir doğaya hükmetmek ancak günümüzdeki teknoloji ile bu mümkün değil.Şuan Dünya'ya çarpacağı kesin olan bir asteroid geliyor olsa hepimiz hapı yutarız zira daha gezegenimizi dış etkenlerden korumaktan aciziz varlıklarız.Buna rağmen kıtaları yerinden oynatacak bir güce sahip olduğumuzu iddia etmek gülünçtür.
Ha zamanında böyle bir silah gerçekten geliştirilmek istenmiş olabilir ama bu mümkün olmamıştır.Aynı 1980'lerde Amerika'nın Sovyetlere karşı 'sözde' geliştirdiği 'yıldız savaşları' teknolojisi gibi sadece teoride veya bir iki deneme ile sınırlı kalmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 9 Şubat 2023; 8:49:53 >
-
Amariganın işi gücü yok İran’da Kuzey Kore’de Rusya’da hatta ekonomik açıdan baş düşmanı Çin’de deprem yapacağına NATO müttefiki Türkiye’de yapıyor ? Böyük oyunu göremiyoruz yeğenim.
Haarp marp ne boş adamsınız yaa
Hayatınızda herhangi bir sismik, deprem vs çalışması içerisinde bulundunuz mu?
Bununla ilgili herhangi bir ders, kurs vs aldınız mı?
Hadi bunları geçtim açıp yerli, yabancı herhangi bir kaynaktan hakemli vs 2 tane makale açıp okudunuz mu?
Deprem, sismoloji, faylar vs hakkında hangi bilgi birikim ile haarp savunuyorsunuz? Cevap 3dklık youtube videosu :)
-
Yeraltına bilmem kaç yüz megatonluk enerji aktarımı yapıyorsun ama yeryüzünde bir ağaç bile etkilenmiyor
Bilimden gram anlamayan aptal sürüsü
Ne güzel değil mi insanlar can çekişirken sıcak evinde osura osura tespit micmak ?
Şimdide yüzen şehir olarak bilinen ve denizden su arıtma özelliği dahi Olan ABD gemisine takmışlar.
Yaralı parmağa işemezler ama tespit mıçmayi hak görürler.
Bir felaketin ardından da ", DonanımHaber olarak afet yardım kampanyası düzenleyelim,üyeler karınca kararınca birşeyler hazırlasın" diyen olsa keşke
Memlekette hıyar çok , hıyar tarlası mübarek ama cacık olacak kalitede kimse yok.
Hepsi mundar.
Hiçbir halt bilmiyorsanız çenenizi kapatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 9 Şubat 2023; 9:14:2 >
Oyle bir gucu olsa onu ilk Rusya uzerinde kullanirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Celal Hoca gülmüş bu soruya ama bu komplo teorilerine kendini kaptıran gerçekten inanan bi kaç arkadaşım var. Adamların yanında üçgen peynir falan yesen yandın, illuminati 'den girip reptilianlardan çıkıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=r2SdfWXoxdw&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zırvalayıp komik duruma düşen sensin burada
aktroller ve chplitroller yine birbirine girdi
-
Bu video eski yeni değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuyu saptırmak isteyen akplilerin en sevdiği muhabbet bu, hedef oklarını partilerinden alıyor nasıl olsa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu depremin normal olmadığını sismik hareketlerinde olduğunu söylüyor
-
-
Böyle bi güç olsaydı ellerinde, sanırım İstanbul için yaparlardı bunu Maraş için değil. O yüzden pek ihtimal vermiyorum ben haarp maarp neyse adı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X