|
Arkadaşlar merhabalar. 1 haftadır ekseriyetle uğraştığım askerlik sağlık kontrollerim sonucu “33D1 - BARIŞTA VE SEFERDE ASKERLİĞE ELVERİŞLİ DEĞİLDİR.” kararlı çürük raporumu aldım. Rapor e-devlet'e 3 gün sonra yüklendi, çıktı alıp askerlik şubesine götürdüm. Kağıtlara sonuca itirazım yoktur cümlesi yazdırıp raporumu sisteme yüklediklerini, karşı taraf (MSB mi TSK mı ya da nüdusa kayıtlı olduğum yerdeki askerlik şubesi mi artık her kimse) raporu onayladıktan sonra beni arayıp çağıracaklarını ve bana kararın bir nüshasını vereceklerini söylediler. Peki sıkıntı nerede başlıyor? Onay beklediklerini ve beni çağıracaklarını söyledikleri günün üstünden 4 gün geçti. Hala ses seda yok. Normal şartlarda yarın birliğime teslim olmam gerekiyor ve e-devlet'te ''Askerliğim'' kısmında sanki her şey normalmiş gibi görünüyor. Yarın cumartesi olduğu için askerlik şubesi de kapalı gidip bilgi alayım desem... Yolda çevirseler asker kaçağı sayıp tutanak tutacaklar bir sürü dert tasa. 😒 Sizce ne yapmalıyım? Bir yerleri arayıp bununla ilgili bilgi almam mümkün müdür? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkubtn -- 7 Kasım 2025; 23:14:5 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı